SimonZ Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 19. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 19. Köszönöm, örülök. Igen, az EW jó anyagot adott, de ezen a képen pár nappal korábban elkezdtem már dolgozni. Akkor abbahagytam, mert valami hiányzott - na, ezt pótolta az Entertainment Weekly. Ody: ezt külön köszönöm, megtisztelő. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 19. Vader dereka körül ahol olyan mintha karcos lenne a film, ott van valami konkrét minta vagy csak a hangulatot emeli? Mindenesetre nagyon szépen összefoglalja, mit tudunk egyelőre a filmről Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 19. Karcos? Szerintem azok parazsak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Sinistra Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 20. Gyönyörűszép lett az új poszter *_* Gratula! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 20. Igazán szuper poszter. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 25. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 25. (szerkesztve) Köszönöm szépen! Krande, azok valóban parazsak. Vannak izzó és röpködő parazsak is. Egy új kép: Ben's Sunset, egy háromtagú sorozat első darabja. Bent a bölcs, öreg hős archetípusaként ábrázoltam, akinek már csak az a feladata, hogy továbbadja tudását egy hűséges tanítványnak, majd szembenézzen a halálával - és azzal, ami utána jön, ha jól tanulta ki az Erő titkait. Szerkesztve: 2015. Augusztus 25. - SimonZ 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Sinistra Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 25. Egyszerű, de nagyszerű Remek lett ez is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 25. Ezt a képet még nem is láttam Obi-Wan -ról. Remek a háttérben Qui-Gon! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 27. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 27. Köszönöm! Igen, ez egy ritkán felbukkanó kép az öreg Jediről. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 28. Örülök, hogy újra készülnek képek Zoli! A minőség nem csökkent! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 2. Az Örökség nagyon tetszik! Szép!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2015. Október 17. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 17. Köszönöm! Bár (szentségtörő módon ) akár trailer nélkül is kibírnám már ezt a szűk két hónapot a bemutatóig, azért készítettem egy új posztert Az ébredő Erőhöz. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2015. Október 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 17. És milyen jól tetted. nagyon szép lett, le is mentettem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2015. Október 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 17. Igazán szupi. Simán elfogadnám hivatalos TFA poszternek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2015. Október 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 18. Én is elfogadnám annak Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2015. Október 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 18. Egyértelműen elfogadnám én is! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Október 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 18. Sokkal jobban tetszik mint az előző! Ez most megy a háttérképek közé! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2015. Október 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 18. Ez a félredöntött háttér baromi jó hangulatot ad neki, szuper lett! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Október 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 18. Nagyon-nagyon jó! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2015. November 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 1. A Vader tüze plakátot nem is mutatod itt? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2016. December 29. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 29. RIP 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Január 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Január 5. Szép munka Zoli! Kerestem rejtett képelemeket -esetleg egy idősebb ep7-s Leiát, de jó látom, hogy nincs? Ez így olyan New Hope-os/Rogue One-os ihletésű. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2017. Január 23. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Január 23. Köszönöm! Valóban a New Hope/Rogue One párost akartam megidézni. Egyetlen apróság van csak elrejtve: a fényesebb csillagok általában vadászgépek csóváiból állnak, de a Tantive IV alatt egy mentőkabin húz el. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Január 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Január 24. Köszönöm! Valóban a New Hope/Rogue One párost akartam megidézni. Egyetlen apróság van csak elrejtve: a fényesebb csillagok általában vadászgépek csóváiból állnak, de a Tantive IV alatt egy mentőkabin húz el. Ó, ügyes! A háttérbeli x-wingek pedig Kylo Ren kard stílusban vannak! Ne is mondd, hogy nem tudatos! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2017. Január 24. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Január 24. Persze, hogy nem! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Január 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Január 24. (szerkesztve) Ó, ügyes! A háttérbeli x-wingek pedig Kylo Ren kard stílusban vannak! Ne is mondd, hogy nem tudatos! Ezt észre se vettem. Nagyon jó ahogy Leia hátába áll. Szerkesztve: 2017. Január 24. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
caseyjones Hozzászólás ideje: 2017. Október 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Október 1. Elhatároztam, hogy nyomtatok pár SW-posztert a falamra, mivel még vannak rajta üres részek, és ugye a Csillagok háborújából sohasem elég. Eszembe jutott, hogy van itt, a fórumon egy link, mely SimonZ oldalára irányít, így úgy gondoltam, onnan szedem le a falamra tervezett képeket. Hát, őszintén szólva legszívesebben a weblapon található összes képet kinyomtatnám, de azt sajnos nem tehetem. Ezért csupán néhányat tudtam kiválasztani. Nagyon jó képek! Minden elismerésem a készítőé, látszik, hogy rengeteget foglalkozott velük. Ha legközelebb Star Wars-os fali posztert, esetleg háttérképet szeretnék a számítógépemre, már tudom, hova kell mennem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Október 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Október 27. (szerkesztve) Elhatároztam, hogy nyomtatok pár SW-posztert a falamra, mivel még vannak rajta üres részek, és ugye a Csillagok háborújából sohasem elég. Eszembe jutott, hogy van itt, a fórumon egy link, mely SimonZ oldalára irányít, így úgy gondoltam, onnan szedem le a falamra tervezett képeket. Hát, őszintén szólva legszívesebben a weblapon található összes képet kinyomtatnám, de azt sajnos nem tehetem. Ezért csupán néhányat tudtam kiválasztani. Nagyon jó képek! Minden elismerésem a készítőé, látszik, hogy rengeteget foglalkozott velük. Ha legközelebb Star Wars-os fali posztert, esetleg háttérképet szeretnék a számítógépemre, már tudom, hova kell mennem. Az biztos, hogy sok remek munkája van Zolinak. Sajnos konkrétan az Ő posztereiből nem lett kirakva itthon, de van olyan kép amit tőle kaptam (kb.10 éve), az kint van. Szerkesztve: 2017. Október 27. - csoli1138 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2019. Február 27. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Február 27. Hosszú idő után újra poszt a topikban.! Ezúttal a Star Wars Celebrationre készített mutatom be. A képről a hivatalos oldal is beszámolt, a többi művész munkáival együtt, így végre én is megoszthatom. 1 1 4 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Kargarosz Hozzászólás ideje: 2019. Február 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Február 28. Elsőre mondom ez mi? De aztán közelebbről jobban sasolva remek ötlet sőt pazar....Hatalmas nagy gratulációt küldök az erő segítségével! Az erő van veled, de tényleg Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.