JakeSully Hozzászólás ideje: 2011. Február 27. Hozzászólás ideje: 2011. Február 27. 'The Diva Dance' az Ötödik elemből. Nagyon szép... Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2011. Március 3. Hozzászólás ideje: 2011. Március 3. http://www.youtube.com/watch?v=McvRFN-zRQM Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2011. Március 3. Hozzászólás ideje: 2011. Március 3. Hát emberek, most is a Tron zenéjét hallgatom, de a Mit hallgatok mostba már nem írom be... viszont itt muszáj volt megemlítenem, hogy már rég nem hallgattam ilyen jó filmzenét. Keveréke a Batman Begins és a Blade Runnernek számomra. Nagyon állat! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Március 3. Hozzászólás ideje: 2011. Március 3. Hát emberek, most is a Tron zenéjét hallgatom, de a Mit hallgatok mostba már nem írom be... viszont itt muszáj volt megemlítenem, hogy már rég nem hallgattam ilyen jó filmzenét. Keveréke a Batman Begins és a Blade Runnernek számomra. Nagyon állat! Akkor ezt nekem is be kell szereznem. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2011. Március 3. Hozzászólás ideje: 2011. Március 3. Akkor ezt nekem is be kell szereznem. Érdemes, mert nagyon jó. Ha meghallgattad majd írd meg hogy tetszett. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Március 3. Hozzászólás ideje: 2011. Március 3. Engem valahogy nem tudott megfogni a külön soundtrack. Filmen viszont piszkosul ütős, főleg a harcoknál Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Március 6. Hozzászólás ideje: 2011. Március 6. Érdemes, mert nagyon jó. Ha meghallgattad majd írd meg hogy tetszett. Meghallgattam, vannak benne jó témák de még ízlelgetem. Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2011. Március 9. Hozzászólás ideje: 2011. Március 9. Ez a szám valami eszméletlen gyönyörű Vangelistől!!! Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2011. Március 19. Hozzászólás ideje: 2011. Március 19. (szerkesztve) James Horner lenyúlta Hans Zimmer taktusait! (1:48-2:40 között kísérteties a hasonlóság) Beállítottam a kívánt időtartamot, csak hallgassátok Szerkesztve: 2011. Március 19. - JakeSully Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Március 19. Hozzászólás ideje: 2011. Március 19. Hornernek van egy ilyen szokása. A Star Wars ep4-ből is nyúlt le taktusokat az Alienshez. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Március 19. Hozzászólás ideje: 2011. Március 19. Gyerekek, örömlány jó a Battle: LA OST-ja Válasz
barnez Hozzászólás ideje: 2011. Április 11. Hozzászólás ideje: 2011. Április 11. Source Code OST: Ez egy erősen közepes album. A dallamok igaz, hogy illenek egymáshoz, de igazából egy olyan számot se hallottam, ami igazán kitűnt volna a többi közül. Remélem a filmben nem fogok csalódni. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Június 4. Hozzászólás ideje: 2011. Június 4. Tűvé tettem a netet ezért a számért, de mindenhol csak a rövidebb verziót találtam. A soundtrack albumban végül megtaláltam. J. Williams az egyik, ha nem a legjobb, ez nem is vitás. http://www.youtube.com/watch?v=o6fka74ZnpU Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2011. Június 17. Hozzászólás ideje: 2011. Június 17. A Játék Határok Nélkül nyitózenéjét valaki meg tudná adni .mp3 formában? Lehetőleg a Te Deum feldolgozás részlettel együtt, de ha csak az amikor a színes CGI figurák mennek a Joker-sapkához, már annak is örülnék. Köszi! Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2011. Július 27. Hozzászólás ideje: 2011. Július 27. Most szedtem le a TDK collector változatát! Csupa új zene (hogy értsétek: rengetegszer hallgattam már meg a kezdetben kikerült OST-t, és ahhoz képest), fantasztikus minőség, felturbózott számok. NYAMI!!! :yes: Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 11. Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 11. Ez egész jó. Epikus....remélem a film is az lesz. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 12. Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 12. (szerkesztve) Én csak annyit várok tőle hogy jobban csípjem mint az utóbbi húsz év általam ismert magyar filmjeit. Szerkesztve: 2011. Szeptember 12. - Rog Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Október 11. Hozzászólás ideje: 2011. Október 11. Drive OST Khm....khm.... Hangulatos Melankolikus Meditatív Pince alól brummogós és nagyjából ennyi. Kizárólag csakis koromsötétben, veszteségmentesen, a közepesnél kissé jobb rendszeren hallgatva élvezhető. Kár, hogy csak két un. populárisabb szám van rajta. Tesztlemez illetve tesztanyag ha kíváncsiak vagyunk, hogy hol vannak frekvencialyukak a hangfalainkban. Gondolom a képanyag majd ehhez hozzátesz még pár "apróbb" élvezeti faktort. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Október 11. Hozzászólás ideje: 2011. Október 11. Gondolom a képanyag majd ehhez hozzátesz még pár "apróbb" élvezeti faktort. Kb. sejtheted, hogy milyen film lesz. Ne John Rambot várj, meg Expandablest. Nem is az akció a lényeg. Egyébként alig van benne. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Október 11. Hozzászólás ideje: 2011. Október 11. Kb. sejtheted, hogy milyen film lesz. Ne John Rambot várj, meg Expandablest. Nem is az akció a lényeg. Egyébként alig van benne. Ööö...hogy jön ide az akció? Tudom milyen film. Én arról beszélek amikor a képtartalom és a filmzene kiegészíti egymást, egyfajta újabb faktort hozz be, mintha csupán a zenét hallgatná az ember. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Október 11. Hozzászólás ideje: 2011. Október 11. Ööö...hogy jön ide az akció? Tudom milyen film. Én arról beszélek amikor a képtartalom és a filmzene kiegészíti egymást, egyfajta újabb faktort hozz be, mintha csupán a zenét hallgatná az ember. Ja vagy úgy. Kiegészítik egymást, jobban mint általában. Együtt alkotnak teljes egészet. Egyébként ne várj a szinkronos Drive -ra mert nem lesz. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Október 11. Hozzászólás ideje: 2011. Október 11. Drive OST Khm....khm.... Hangulatos Melankolikus Meditatív Pince alól brummogós és nagyjából ennyi. Kizárólag csakis koromsötétben, veszteségmentesen, a közepesnél kissé jobb rendszeren hallgatva élvezhető. Kár, hogy csak két un. populárisabb szám van rajta. Tesztlemez illetve tesztanyag ha kíváncsiak vagyunk, hogy hol vannak frekvencialyukak a hangfalainkban. Gondolom a képanyag majd ehhez hozzátesz még pár "apróbb" élvezeti faktort. Szerintem képanyag nélkül is eszméletlen jó. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2012. Július 10. Hozzászólás ideje: 2012. Július 10. Online hallgatható teljes TéDéKáeR-album Csak azt nem tudni meddig. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Július 10. Hozzászólás ideje: 2012. Július 10. Köszi Rogesz! Hallgatom. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2012. Július 10. Hozzászólás ideje: 2012. Július 10. Szívesen! Amúgy nemrég a filmes topeszban kifejtettem neked hogy a felhasználónevem inkább maradjon úgy használatban ahogy a HSZ-eim mellett szerepel. Lehet hogy elkerülte a figyelmedet. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Július 10. Hozzászólás ideje: 2012. Július 10. Elkerülte. De ígérem betartom, ha Te is maradsz a becézetlen szavaknál. Lásd. topesz. Válasz
FlóriBá Hozzászólás ideje: 2012. Július 10. Hozzászólás ideje: 2012. Július 10. Rövid leírás Valóban, az eleje lazítós, aztán jönnek a jobb zenék, Aaron pedig a legjobb az albumról!!! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Július 10. Hozzászólás ideje: 2012. Július 10. Köszi Rogesz! Hallgatom. A végén már a pengét kerestem... Ehhez a soundtrack -hez képest az előző kettő babazsúr zene. Ezek után már NAGYON várom a filmet. Hihetetlen kilátástalanság árad a zenéből. Szerintem viszek szívgyógyszert az előadásra. Válasz
Lada Hozzászólás ideje: 2012. Július 12. Hozzászólás ideje: 2012. Július 12. A végén már a pengét kerestem... Ehhez a soundtrack -hez képest az előző kettő babazsúr zene. Ezek után már NAGYON várom a filmet. Hihetetlen kilátástalanság árad a zenéből. Szerintem viszek szívgyógyszert az előadásra. Jujj, de erős anyag. Még két hét. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.