Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Október 14. Hozzászólás ideje: 2010. Október 14. Miért, hát nem az? Miért lenne nem ez az? Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Október 14. Hozzászólás ideje: 2010. Október 14. (szerkesztve) Nagyon frankó mjúzik de a július végén netre került hat számocskából álló demó azért sokkal klasszabb. Szerkesztve: 2010. December 13. - Rog Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2010. Október 19. Hozzászólás ideje: 2010. Október 19. Éééés akkor Lost: The Last Episodes Soundtrack: Spoiler: http://www.israbox.com/1146343377-michael-...track-2010.html Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Október 20. Hozzászólás ideje: 2010. Október 20. Köszi Próbálok valami más helyet nézni a megszerzésre, hátha van. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2010. Október 21. Hozzászólás ideje: 2010. Október 21. Ha 7. évados Lost filmzene nem is lesz, de legalább Giacchino továbbra se áll le: Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Október 21. Hozzászólás ideje: 2010. Október 21. Döbbenet, hogy ilyen hamar feldolgozták ezt a remek filmet. Momentán az új filmről sokat nem tudok írni (bár talán ki is hagyom az amerikai verziót), de a zene az eredetiben jobban tetszett: Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Október 21. Hozzászólás ideje: 2010. Október 21. Gyönyörű ez a zene! Ha a film nem lenne olyan természetes és mesterkéletlen, akkor talán még túl dagályos is lenne a kettő együtt, de így telitalálat. Engem érdekel a feldolgozás is, mert kíváncsi vagyok rá, mit hoztak ki belőle, de nem hiszem, hogy jobb lesz, mint az eredeti. Egyébként az észrevettétek, hogy nem ugyanaz a két cím? Let the right one in; Let me in - vagy ez utóbbi csak az adott zene címe? Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2010. Október 21. Hozzászólás ideje: 2010. Október 21. Nem, a címe is Let me in lesz. Karrde: Nekem az új zenéje jobban tetszik, bár az lesz a döntő hogy mutat majd a filmben. (és én vagyok talán az egyedüli e földkerekségen akinek nem tetszett az eredeti film ) Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Október 21. Hozzászólás ideje: 2010. Október 21. Nagyon örülök hogy teteszett nektek a film és ennyire. Az amerikai verzió engem sem érdekel. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Október 30. Hozzászólás ideje: 2010. Október 30. Jó ez az "utolsó" dupla Lost-album Nagy kedvenc a Dysfunctional setup és Get out of jail free card. Előbbinél háromszori meghallgatás után jöttem rá, pontosan hol hangzik el az utolsó részben, utóbbi meg aztán végigvonul az egész albumon (is). Persze van még pár nagyon jó zene Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. November 14. Hozzászólás ideje: 2010. November 14. Egyik legjobb Batman filmzene! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. November 14. Hozzászólás ideje: 2010. November 14. Egyik legjobb Batman filmzene!Csak kár, hogy a film sz*r. Válasz
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2010. November 14. Hozzászólás ideje: 2010. November 14. (szerkesztve) Egyik legjobb Batman filmzene! A kedvencem Nagyon sokat adott a film hangulatához, máig a Batman Visszatér a kedvenc Batman filmem(a régiek közül legalábbis biztos) Szerkesztve: 2010. November 14. - Lok Durd Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. November 14. Hozzászólás ideje: 2010. November 14. Csak kár, hogy a film sz*r. Kiskorom egyik meghatározó horrorja Máig szeretem az eredeti Burton Batman-eket Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. November 14. Hozzászólás ideje: 2010. November 14. Kiskorom egyik meghatározó horrorja Horrorja? Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. November 14. Hozzászólás ideje: 2010. November 14. Horrorja? Hát olyan 3-4 évesen horrornak éli meg az ember ezt a filmet Az első moziélményeim egyike ez a film Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. November 14. Hozzászólás ideje: 2010. November 14. Ez a Batman soundtrack is nagyon jó! Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2010. November 14. Hozzászólás ideje: 2010. November 14. (szerkesztve) Nekem ez sose jött be. Azt a végén levő kefélésimitálást bírom belőle a legkevésbé. Ezeket viszont elég gyakran hallgatgattam arról az albumról 1995 és 2000 között: Kiss from a Rose, There Is a Light, The Passenger, Crossing the River A Botman & Rubin albumjáról csak ezt hallgatgattam http://www.youtube.com/watch?v=pxM4EbN9lMY Szerkesztve: 2010. December 13. - Rog Válasz
barnez Hozzászólás ideje: 2010. November 23. Hozzászólás ideje: 2010. November 23. Most hallgatom az új TRON film soundtrackjét. Be kell vallanom, egyedi, de viszont tetszik. Szerintem passzolni fog a film mellé. Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2010. November 23. Hozzászólás ideje: 2010. November 23. Most hallgatom az új TRON film soundtrackjét. Be kell vallanom, egyedi, de viszont tetszik. Szerintem passzolni fog a film mellé. Egyedül is kiválóan megállja a helyét. Az év egyik (ha nem a) legjobbja. Hallgassátok! Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2010. November 23. Hozzászólás ideje: 2010. November 23. Hallgassátok!"Amit most néktek eldalol a ho-ho-ho nagy horgász!" Nekem most jön lefelé a TRON mjúzik. Este meghallgatom. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. November 23. Hozzászólás ideje: 2010. November 23. Azt hiszem, én inkább megvárom vele a filmet Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. November 23. Hozzászólás ideje: 2010. November 23. Meghallgattam ezt a Tron Legacy-t. Azért az első rész zenéje egyedibb volt Megpróbálták a digitális érzetet kelteni, de annak valahogy jobban ment. Azért ez sem rossz, sőt, van néhány igen kellemes darab (pl: Recognizer, The Game has Changed). Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2010. November 24. Hozzászólás ideje: 2010. November 24. (szerkesztve) Egész frankó szkorét komponíroztak ezek a bolond pankok. Egyedül a "Derezzed" nem jön be a számok közül. Az annyira távol áll az ízlésvilágomtól hogy végig se bírtam hallgatni. Szerkesztve: 2011. Január 5. - Rog Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. December 25. Hozzászólás ideje: 2010. December 25. Kiváló! http://www.youtube.com/watch?v=GbUeK1PP7-s Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2011. Január 30. Hozzászólás ideje: 2011. Január 30. http://www.youtube.com/watch?v=QKF-tOtK6nw Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2011. Február 12. Hozzászólás ideje: 2011. Február 12. Lefekvés előtt kiváló hallgatni való! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Február 12. Hozzászólás ideje: 2011. Február 12. Ez tényleg nagyon jó szám, Jake! Ez az egyik legjobb soundtrack. Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2011. Február 15. Hozzászólás ideje: 2011. Február 15. Amikor még ilyen dolgok mentek a tévében...szép idők voltak az biztos. http://www.youtube.com/watch?v=lgAaqqes8Zo Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Február 15. Hozzászólás ideje: 2011. Február 15. Amikor még ilyen dolgok mentek a tévében...szép idők voltak az biztos. Pont szombaton néztem meg én is ezt a videót Nagyon jó kis mese. Azt hiszem a Minimax szokta még adni. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.