Hozzászólás ideje: 2010. Október 14.14 éve Nagyon frankó mjúzik de a július végén netre került hat számocskából álló demó azért sokkal klasszabb. Szerkesztve: 2010. December 13.14 éve - Rog
Hozzászólás ideje: 2010. Október 19.14 éve Éééés akkor Lost: The Last Episodes Soundtrack: Spoiler: http://www.israbox.com/1146343377-michael-...track-2010.html
Hozzászólás ideje: 2010. Október 20.14 éve Köszi Próbálok valami más helyet nézni a megszerzésre, hátha van.
Hozzászólás ideje: 2010. Október 21.14 éve Ha 7. évados Lost filmzene nem is lesz, de legalább Giacchino továbbra se áll le:
Hozzászólás ideje: 2010. Október 21.14 éve Döbbenet, hogy ilyen hamar feldolgozták ezt a remek filmet. Momentán az új filmről sokat nem tudok írni (bár talán ki is hagyom az amerikai verziót), de a zene az eredetiben jobban tetszett:
Hozzászólás ideje: 2010. Október 21.14 éve Gyönyörű ez a zene! Ha a film nem lenne olyan természetes és mesterkéletlen, akkor talán még túl dagályos is lenne a kettő együtt, de így telitalálat. Engem érdekel a feldolgozás is, mert kíváncsi vagyok rá, mit hoztak ki belőle, de nem hiszem, hogy jobb lesz, mint az eredeti. Egyébként az észrevettétek, hogy nem ugyanaz a két cím? Let the right one in; Let me in - vagy ez utóbbi csak az adott zene címe?
Hozzászólás ideje: 2010. Október 21.14 éve Nem, a címe is Let me in lesz. Karrde: Nekem az új zenéje jobban tetszik, bár az lesz a döntő hogy mutat majd a filmben. (és én vagyok talán az egyedüli e földkerekségen akinek nem tetszett az eredeti film )
Hozzászólás ideje: 2010. Október 21.14 éve Nagyon örülök hogy teteszett nektek a film és ennyire. Az amerikai verzió engem sem érdekel.
Hozzászólás ideje: 2010. Október 30.14 éve Jó ez az "utolsó" dupla Lost-album Nagy kedvenc a Dysfunctional setup és Get out of jail free card. Előbbinél háromszori meghallgatás után jöttem rá, pontosan hol hangzik el az utolsó részben, utóbbi meg aztán végigvonul az egész albumon (is). Persze van még pár nagyon jó zene
Hozzászólás ideje: 2010. November 14.14 éve Egyik legjobb Batman filmzene!Csak kár, hogy a film sz*r.
Hozzászólás ideje: 2010. November 14.14 éve Egyik legjobb Batman filmzene! A kedvencem Nagyon sokat adott a film hangulatához, máig a Batman Visszatér a kedvenc Batman filmem(a régiek közül legalábbis biztos) Szerkesztve: 2010. November 14.14 éve - Lok Durd
Hozzászólás ideje: 2010. November 14.14 éve Csak kár, hogy a film sz*r. Kiskorom egyik meghatározó horrorja Máig szeretem az eredeti Burton Batman-eket
Hozzászólás ideje: 2010. November 14.14 éve Horrorja? Hát olyan 3-4 évesen horrornak éli meg az ember ezt a filmet Az első moziélményeim egyike ez a film
Hozzászólás ideje: 2010. November 14.14 éve Nekem ez sose jött be. Azt a végén levő kefélésimitálást bírom belőle a legkevésbé. Ezeket viszont elég gyakran hallgatgattam arról az albumról 1995 és 2000 között: Kiss from a Rose, There Is a Light, The Passenger, Crossing the River A Botman & Rubin albumjáról csak ezt hallgatgattam http://www.youtube.com/watch?v=pxM4EbN9lMY Szerkesztve: 2010. December 13.14 éve - Rog
Hozzászólás ideje: 2010. November 23.14 éve Most hallgatom az új TRON film soundtrackjét. Be kell vallanom, egyedi, de viszont tetszik. Szerintem passzolni fog a film mellé.
Hozzászólás ideje: 2010. November 23.14 éve Most hallgatom az új TRON film soundtrackjét. Be kell vallanom, egyedi, de viszont tetszik. Szerintem passzolni fog a film mellé. Egyedül is kiválóan megállja a helyét. Az év egyik (ha nem a) legjobbja. Hallgassátok!
Hozzászólás ideje: 2010. November 23.14 éve Hallgassátok!"Amit most néktek eldalol a ho-ho-ho nagy horgász!" Nekem most jön lefelé a TRON mjúzik. Este meghallgatom.
Hozzászólás ideje: 2010. November 23.14 éve Meghallgattam ezt a Tron Legacy-t. Azért az első rész zenéje egyedibb volt Megpróbálták a digitális érzetet kelteni, de annak valahogy jobban ment. Azért ez sem rossz, sőt, van néhány igen kellemes darab (pl: Recognizer, The Game has Changed).
Hozzászólás ideje: 2010. November 24.14 éve Egész frankó szkorét komponíroztak ezek a bolond pankok. Egyedül a "Derezzed" nem jön be a számok közül. Az annyira távol áll az ízlésvilágomtól hogy végig se bírtam hallgatni. Szerkesztve: 2011. Január 5.14 éve - Rog
Hozzászólás ideje: 2011. Február 12.14 éve Ez tényleg nagyon jó szám, Jake! Ez az egyik legjobb soundtrack.
Hozzászólás ideje: 2011. Február 15.14 éve Amikor még ilyen dolgok mentek a tévében...szép idők voltak az biztos. http://www.youtube.com/watch?v=lgAaqqes8Zo
Hozzászólás ideje: 2011. Február 15.14 éve Amikor még ilyen dolgok mentek a tévében...szép idők voltak az biztos. Pont szombaton néztem meg én is ezt a videót Nagyon jó kis mese. Azt hiszem a Minimax szokta még adni.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.