Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Soundtrack albumok

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Hát emberek, most is a Tron zenéjét hallgatom, de a Mit hallgatok mostba már nem írom be... :D viszont itt muszáj volt megemlítenem, hogy már rég nem hallgattam ilyen jó filmzenét. Keveréke a Batman Begins és a Blade Runnernek számomra. Nagyon állat! :)

Hozzászólás ideje:

Hát emberek, most is a Tron zenéjét hallgatom, de a Mit hallgatok mostba már nem írom be... :D viszont itt muszáj volt megemlítenem, hogy már rég nem hallgattam ilyen jó filmzenét. Keveréke a Batman Begins és a Blade Runnernek számomra. Nagyon állat! :)

Akkor ezt nekem is be kell szereznem. :)

Hozzászólás ideje:

Akkor ezt nekem is be kell szereznem. :)

Érdemes, mert nagyon jó. Ha meghallgattad majd írd meg hogy tetszett. :)

• 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:

James Horner lenyúlta Hans Zimmer taktusait! (1:48-2:40 között kísérteties a hasonlóság)

Beállítottam a kívánt időtartamot, csak hallgassátok

Szerkesztve: - JakeSully

• 4 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Source Code OST:

Ez egy erősen közepes album. A dallamok igaz, hogy illenek egymáshoz, de igazából egy olyan számot se hallottam, ami igazán kitűnt volna a többi közül. Remélem a filmben nem fogok csalódni.

• 1 hónappal később...
  • 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:

A Játék Határok Nélkül nyitózenéjét valaki meg tudná adni .mp3 formában? Lehetőleg a Te Deum feldolgozás részlettel együtt, de ha csak az amikor a színes CGI figurák mennek a Joker-sapkához, már annak is örülnék. Köszi!

• 1 hónappal később...
  • 1 hónappal később...
Hozzászólás ideje:

Én csak annyit várok tőle hogy jobban csípjem mint az utóbbi húsz év általam ismert magyar filmjeit.

Szerkesztve: - Rog

• 5 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Drive OST

Khm....khm....

Hangulatos

Melankolikus

Meditatív

Pince alól brummogós

és nagyjából ennyi.

Kizárólag csakis koromsötétben, veszteségmentesen, a közepesnél kissé jobb rendszeren hallgatva élvezhető. Kár, hogy csak két un. populárisabb szám van rajta. Tesztlemez illetve tesztanyag ha kíváncsiak vagyunk, hogy hol vannak frekvencialyukak a hangfalainkban.

Gondolom a képanyag majd ehhez hozzátesz még pár "apróbb" élvezeti faktort. ;)

Hozzászólás ideje:

Kb. sejtheted, hogy milyen film lesz. Ne John Rambot várj, meg Expandablest. Nem is az akció a lényeg. Egyébként alig van benne.

Ööö...hogy jön ide az akció? Tudom milyen film. Én arról beszélek amikor a képtartalom és a filmzene kiegészíti egymást, egyfajta újabb faktort hozz be, mintha csupán a zenét hallgatná az ember.
Hozzászólás ideje:

Ööö...hogy jön ide az akció? Tudom milyen film. Én arról beszélek amikor a képtartalom és a filmzene kiegészíti egymást, egyfajta újabb faktort hozz be, mintha csupán a zenét hallgatná az ember.

Ja vagy úgy. Kiegészítik egymást, jobban mint általában. Együtt alkotnak teljes egészet. Egyébként ne várj a szinkronos Drive -ra mert nem lesz. :)

Hozzászólás ideje:

Drive OST

Khm....khm....

Hangulatos

Melankolikus

Meditatív

Pince alól brummogós

és nagyjából ennyi.

Kizárólag csakis koromsötétben, veszteségmentesen, a közepesnél kissé jobb rendszeren hallgatva élvezhető. Kár, hogy csak két un. populárisabb szám van rajta. Tesztlemez illetve tesztanyag ha kíváncsiak vagyunk, hogy hol vannak frekvencialyukak a hangfalainkban.

Gondolom a képanyag majd ehhez hozzátesz még pár "apróbb" élvezeti faktort. ;)

Szerintem képanyag nélkül is eszméletlen jó.

• 8 hónappal később...
Hozzászólás ideje:

Szívesen!

Amúgy nemrég a filmes topeszban kifejtettem neked hogy a felhasználónevem inkább maradjon úgy használatban ahogy a HSZ-eim mellett szerepel. Lehet hogy elkerülte a figyelmedet.

Hozzászólás ideje:

Köszi Rogesz! :D Hallgatom.

A végén már a pengét kerestem... Ehhez a soundtrack -hez képest az előző kettő babazsúr zene. Ezek után már NAGYON várom a filmet. :D Hihetetlen kilátástalanság árad a zenéből. Szerintem viszek szívgyógyszert az előadásra.

Hozzászólás ideje:

A végén már a pengét kerestem... Ehhez a soundtrack -hez képest az előző kettő babazsúr zene. Ezek után már NAGYON várom a filmet. :D Hihetetlen kilátástalanság árad a zenéből. Szerintem viszek szívgyógyszert az előadásra.

Jujj, de erős anyag. Még két hét.clap2.gif

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.