Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Melyik a kedvenc Star Trek-sorozatod? 25 felhasználó szavazott

1. 1. Melyik a kedvenc Star Trek-sorozatod?

• Star Trek: The Original Series (TOS)
    • Star Trek: The Animated Series (TAS)
      0
    • Star Trek: The Next Generation (TNG)
      0
    • Star Trek: Deep Space Nine (DS9)
    • Star Trek: Voyager (VOY)
    • Star Trek: Enterprise (ENT)
    • Star Trek: Picard (PIC)
    • Star Trek: Discovery (DIS)
      0

Kérlek lépj be vagy regisztrálj a szavazáshoz.

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Szegény fiú! Nagyon fiatal volt még! Hát részemről köszönöm az ifjú Kyle Reese-t, Chekov-ot, de nekem nagyon bejött a Frászkarika is!

Számomra az Alpha Dog-ban nyújtott emlékezetes alakítást.

Hozzászólás ideje:

Nagyon sajnálom szegényt! Teljesen ledöbbentett a hír! :(:cry: Nagyon szimpatikus volt a srác már az első filmben is, amiben láttam (Terminator - Megváltás). Isten nyugosztalja!

:( :( :(

Hozzászólás ideje:

Autóbalesetben elhunyt Anton Yelchin, az Abrams-féle Star Trek filmek Csekov zászlósa.

Nem térek magamhoz. Egy csomó filmben nagyszerű volt. Pl Kyle Reese-ként. És milyen fiatal. Döbbenetes.

Ez lehetett a halála oka. Egy pitiáner hiba az autóban:

http://totalcar.hu/magazin/hirek/2016/06/20/a_jeep_hibaja_olte_meg_a_star_trekbol_ismert_szineszt/

Szerkesztve: - Frenkie

Hozzászólás ideje:

Azt a büdös k*rva! Ebben a percben fejeztem be az Into Darknesst, aztán feljövök ide és ez a hír fogad. Azt a k*rva... :cry::(

Valamelyest témát váltva tudja valaki, hogy mit takar az Into Darkness cím?

Hozzászólás ideje:

Egyszer egy Simon Pegg interjúban valami olyat olvastam, hogy nem annyira magának a filmnek a komor hangvételére akarnak a címmel rákontrázni, hanem inkább arra, hogy Kirk egy amolyan vezetői válságba kerül, nem tudja, hogy Harrisonban mennyire bízzon, így a sötétben tapogatózik. Lehet emellé más is, de ilyenre emlékszem.

Hozzászólás ideje:

Valamelyest témát váltva tudja valaki, hogy mit takar az Into Darkness cím?

Hogy a Föderáció eldobva elveit a háború felé tart. A Bolygók Egyesült Föderációja a békét és az együttélést hirdeti, a konfliktusokat diplomáciával oldja meg, s bár a Csillagflotta hajói meg tudják magukat védeni, eme fegyverzet (legalábbis a Defiant és Sovereign osztályok érkezéséig, ezek ugyanis már hadihajók, de vagy száz évvel ezután jelentek meg az eredeti idővonalon, egy olyan korszakban, amikor háború háborút ért, amiből minden szándéka ellenére a Föderáció nem tudott kimaradni) önvédelemre, nem támadásra szolgáltak, mert kutatóhajók voltak. A USS Vengence puszta léte szembemegy a Föderáció értékrendjével, az pedig, hogy a Csillagflotta feje az emberi történelem egyik legrettegettebb és legtöbb embert megölt alakjától kért segítséget azért, hogy hadihajót és fegyvereket tervezhessen, még szembe is köpi a Föderációt. Mindennek tetejében, Marcus háborút akart kirobbantani.

Emellett persze Kirkhöz is kapcsolódik, aki notóriusan megszegi a Csillagflotta legszentebb szabályát, az elsődleges irányelvet, aztán meg bosszút akar állni akár a háborút is kockáztatva. Ez sem éppen méltó egy kapitányhoz, bár eme skillek nélkül Kirk nem is lenne Kirk. :)

• 4 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Hát a First Contactot kivéve nem a Star Trek franchise krémje. :)

Én a Nemezis-t csípem!

Tom Hardy már itt is zseniális!

Abrams-éra jön maholnap nálam! Hisz szerdán megyek "Mindenen túl"! ;)

Hozzászólás ideje:

Erre azért én most még nem vennék mérget. Ha azt veszem, mit mondtak a(z akkor még cím nélküli) Beyondról a kezdetekkor, és mi lett belőle a kész filmre, hát, köszönő viszonyban sincsenek egymással.

Hozzászólás ideje:

Erre azért én most még nem vennék mérget. Ha azt veszem, mit mondtak a(z akkor még cím nélküli) Beyondról a kezdetekkor, és mi lett belőle a kész filmre, hát, köszönő viszonyban sincsenek egymással.

Na! Mi volt Beyond körül? Érdekel!

(Még nagyon régen hallottam egy Shatner pletykát, de nem nagyon követtem a híreket..)

Szerkesztve: - csoli1138

Hozzászólás ideje:

Szombaton megnézem én is a Star Trek 3-at moziban. Kiváncsi vagyok rá, az új részek közül mindkettő nagyon tetszett.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.