Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 29. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 29. 2012-ben akkor nagy SW saga fórumtali az IMAX bejárata előtt? Valószínűleg! Én ott leszek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 29. Apropó: én a régi trilógiát nem is láttam még moziban. Én mindet láttam moziban, ráadásul készítési sorrendben, de ettől még nagyon örülök a hírnek! 2012-ben akkor nagy SW saga fórumtali az IMAX bejárata előtt? Ez lesz az első program, amit 2012-re tervezek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 29. Hogy hány D-ben, az sokadlagos szempont. Jó, hogy ezzel a véleményemmel nem vagyok egyedül Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 29. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 29. Jó, hogy ezzel a véleményemmel nem vagyok egyedül Számomra is csak egy plusz, a film a lényeg. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 29. Vajon most Yoda bábú lesz, vagy CGI? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 29. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 29. Vajon most Yoda bábú lesz, vagy CGI? CGI. Ha nem, veszek neked két rekesz sört. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 29. Lehet, hogy a CGI Yodát könnyebb lesz 3D-síteni, így elképzelhető a CGI. Már eleve létezik CGI Yoda, nagy marhaság lenne nem élni a lehetőséggel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 29. Jó, hogy ezzel a véleményemmel nem vagyok egyedül Az biztos. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 29. Hát ez nagyon nagy hír. Csak így belegondoltam, hogy hány jelenet lesz nagyszerű 3D-ben. Pildihez hasomlóan én is mind a 6 filmet moziban láttam(a régi trilógiát írdatlan sokszor), de most újra jó lesz beülni rá. Ja és választ kaptunk a "Mi lesz a saga jövöje?" kérdésre is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 29. Hát a fogatverseny az szerintem irdatlan jó lesz, akárcsak a film végi csata. Ott fognak röpködni a lézernyalábok a fejünk körül Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 29. Lehet, hogy a CGI Yodát könnyebb lesz 3D-síteni, így elképzelhető a CGI. Már eleve létezik CGI Yoda, nagy marhaság lenne nem élni a lehetőséggel. Épp írni akartam, hogy nagyot dobna az epizódon a báb Yoda CGI-re cserélése, mert szerintem a TPM egyik, ha nem az egyetlen gyenge pontja. A többi epizódban is akadnak hasonló apróságok, amiket jó lenne, ha figyelembe vennének, így tekinthetnénk az egész 3D-s saga-t egy legújabb Special Edition-nek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 29. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 29. Épp írni akartam, hogy nagyot dobna az epizódon a báb Yoda CGI-re cserélése, mert szerintem a TPM egyik, ha nem az egyetlen gyenge pontja. A többi epizódban is akadnak hasonló apróságok, amiket jó lenne, ha figyelembe vennének, így tekinthetnénk az egész 3D-s saga-t egy legújabb Special Edition-nek. Szerintem a Blu-Ray változatot fogják dimenzionálni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 29. Szerintem a Blu-Ray változatot fogják dimenzionálni.Á, majd pont ez húzást hagynák ki Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 29. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 29. Á, majd pont ez húzást hagynák ki Itt a 3D lesz a nagy húzás. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 29. Hm... 2011-től 2017-ig el leszünk látva minden évben Star Wars újdonsággal Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 29. Itt a 3D lesz a nagy húzás.Vajon eme hír után hényan fogják megvenni a "sima" Blu-rayt jövőre? Mert az tuti, hogy aki már a 3D-s tv-re gyűjt az lehet, hogy kivárja a 3D-s lemezeket is Igaz, azt egyszerre nem tudja majd megvenni, de szép sorjában igen. Hú ha most belegondolok, hogy a 3D-s Blu-ray SW kiadás is hányféleképpen lesz variálva Ilyen díszdoboz, olyan díszdoboz. Gyűjtői kiadás.....Lucas igazán örökbefogadhatna Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 29. Hm... 2011-től 2017-ig el leszünk látva minden évben Star Wars újdonsággal Ez túl szép, hogy igaz legyen. Viszont így egyre valószínűbb, hogy az élőszereplős sorozatból nem lesz semmi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 29. Vajon eme hír után hényan fogják megvenni a "sima" Blu-rayt jövőre? Mert az tuti, hogy aki már a 3D-s tv-re gyűjt az lehet, hogy kivárja a 3D-s lemezeket is Igaz, azt egyszerre nem tudja majd megvenni, de szép sorjában igen. Hú ha most belegondolok, hogy a 3D-s Blu-ray SW kiadás is hányféleképpen lesz variálva Ilyen díszdoboz, olyan díszdoboz. Gyűjtői kiadás.....Lucas igazán örökbefogadhatna Egy rajongó szerintem megveszi az összes kiadást Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 29. Egy rajongó szerintem megveszi az összes kiadást Nem feltétlenül Extráktól függ, mert a filmeket (ha az SE változatok jelennek meg) csak emiatt nem fogom megvenni. Ha tömve lesz extrákkal, vagy ha az eredeti, moziban játszott verziót rakja rá (nem fogja) akkor igen Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 29. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 29. Vajon eme hír után hényan fogják megvenni a "sima" Blu-rayt jövőre? Mert az tuti, hogy aki már a 3D-s tv-re gyűjt az lehet, hogy kivárja a 3D-s lemezeket is Igaz, azt egyszerre nem tudja majd megvenni, de szép sorjában igen. Hú ha most belegondolok, hogy a 3D-s Blu-ray SW kiadás is hányféleképpen lesz variálva Ilyen díszdoboz, olyan díszdoboz. Gyűjtői kiadás.....Lucas igazán örökbefogadhatna Biztos lesz majd. Valamikor 2017 -ben. Jó várakozást. De ugye most nem kezdjük el ezt a témát? A GYU nyolc éves fennállása alatt már több kiadásban jelent meg mint az SW harminc év alatt. Nekem meg itthonra továbbra sem kell 3D, szal' nem érdekel ez a vonal. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 29. Engemet érdekel(ne), mert ebben már több realitás lesz számomra. 2017-re talán összekaparok annyit, hogy meglegyen a lemez(ek) alá való és a technológia is kiforr addigra. De addig ahogy mondani szokták, sok víz lefolyik még a Dunán. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 29. 7 év az hosszú idő...Szerintem 2017-2018 körül mer lesz itt pár embernek 3D-s tv-je. Meg szerintem lehet 7 év múlva már lesz egy új formátum, ami leváltja a BluRayt.. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 29. Itt a hír az origóról. Csak azért linkelem be, mert az utolsó mondat elég gusztustalan. http://www.origo.hu/filmklub/blog/keszulob...jos-arnyak.html Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 30. Itt a hír az origóról. Csak azért linkelem be, mert az utolsó mondat elég gusztustalan. Shootit Bujdosó Borinak? 2012 februárjában lehet a EP1 3D premier http://heatvision.hollywoodreporter.com/20...-exclusive.html Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 30. Ez túl szép, hogy igaz legyen. Viszont így egyre valószínűbb, hogy az élőszereplős sorozatból nem lesz semmi. Éppen ellenkezőleg szerintem ez az egész azért kell, hogy Lucas pénzt termeljen az élőszereplős sorihoz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 30. Itt a hír az origóról. Csak azért linkelem be, mert az utolsó mondat elég gusztustalan. Gusztustalan és alaptalan. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ki-Adi-Mundi Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 30. Nem hiszem, hogy csupán az anyagi haszon lenne a háttérben. Lucas még mindig örömét leli az új technikák alkalmazásában. Ráadásul 2017-ben lesz majd 40 éves a SW. 2005 óta először éreztem a régi borzongást a hír hallatán... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 30. A GYU nyolc éves fennállása alatt már több kiadásban jelent meg mint az SW harminc év alatt. Off Videókazettákat is beleszámoltad? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 30. Kíváncsi vagyok mennyi bevétele lesz a filmeknek majd. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 30. Azt gondoltam, hogy a tegnapi cikk után nem jöhet szánalmasabb, de jött mégpedig ugyanazon szerző tollából. Egyértelmü, hogy ő utálja a prequelt és ezt kivetíti a rajongókra. cikk Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.