Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Március 20. Hozzászólás ideje: 2009. Március 20. Én onnan vettem észre, mikor Kenobi kikapcsolta a vonósugarat.Ott a szöveg már nem Power.Ha jól tudom ezt a dvd-ben csinálták meg.Viszont ezek szerint ráraktak egy szinkront.Ez törvényes? Persze, hogy az. Ha megkapták a sugárzási jogot, akkor nyugodtan szinkronizálhatják. Anno rengeteg film kapott így szinkront, köztük az ep4 (ha jól emlékszem, az még feliratosan ment a mozikban) az Alien és az Aliens is. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Március 20. Hozzászólás ideje: 2009. Március 20. Persze, hogy az. Ha megkapták a sugárzási jogot, akkor nyugodtan szinkronizálhatják. Anno rengeteg film kapott így szinkront, köztük az ep4 (ha jól emlékszem, az még feliratosan ment a mozikban) az Alien és az Aliens is. Na jó de itt nem szinkron készült, hanem valamilyen eljárással rányomtak egy létező szinkront. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Március 20. Hozzászólás ideje: 2009. Március 20. Na jó de itt nem szinkron készült, hanem valamilyen eljárással rányomtak egy létező szinkront. Erre se ez az első példa, hogy az Aliensnél maradjak, a kibővített változathoz készült szinkront rányomták a mozis verzióra is. Vagy a Terminator 2 kibővített verziójára rányomták kiegészítésekkel a mozis szinkronját. Ez is szinkronizálás, még ha nem is a hagyományos értelembe vett módja. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Március 21. Hozzászólás ideje: 2009. Március 21. Azért ez érdekes így De legalább tudósítotok arról, hogy ment le a tévében Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Március 21. Hozzászólás ideje: 2009. Március 21. Erre se ez az első példa, hogy az Aliensnél maradjak, a kibővített változathoz készült szinkront rányomták a mozis verzióra is. Vagy a Terminator 2 kibővített verziójára rányomták kiegészítésekkel a mozis szinkronját. Ez is szinkronizálás, még ha nem is a hagyományos értelembe vett módja. Köszi.Most legalább megtudtam, hogy nem illegális az ilyesmi. Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Április 22. Hozzászólás ideje: 2009. Április 22. (szerkesztve) A 10 legrosszabb mozis poszter, ami valaha készült a világon A TotalFilm magazin összeállíłtotta Az originál Star Wars poszter 9. Tényleg ennyire rossz lenne? THX 1138 George Lucas mozi posztere meg a 4. Oldie: írjuk csak ki szépen teljesen, úgy az igazi Szerkesztve: 2009. Április 22. - JakeSully Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Április 22. Hozzászólás ideje: 2009. Április 22. Szerintem annál is rosszabb. Én simán benyomnám a 2. helyre. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Április 22. Hozzászólás ideje: 2009. Április 22. Én meg az 1. helyre. Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Április 22. Hozzászólás ideje: 2009. Április 22. (szerkesztve) Azt hittem tiltakozni fogtok.. ez tényleg gagyinak tűnik ennyi év távlatából Szerkesztve: 2009. Április 22. - JakeSully Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Április 22. Hozzászólás ideje: 2009. Április 22. Anno ez menő poszter volt kérlek szépen. Most kissé röhejes ezzel a body builder Luke-el és Leiával. A többi képelem amúgy igen nosztalgikus. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2009. Április 22. Hozzászólás ideje: 2009. Április 22. Szerintem a Star Wars eredeti moziposztere nagyon jó. Az alkotója pár olyan dolgot is hozzátett ugyan aminek köze nincs a filmhez, de ez hozzátartozott a régi poszeterkhez. Sokkal több fantázia van benne, mint a mostanság kijövő poszterek döntő többségében, aminél vesznek egy stúdiófotót kicsit photoshopolnak rajta és már kész is van a promo-poszter. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Április 22. Hozzászólás ideje: 2009. Április 22. Szerintem ez nem rossz poszter. Igaz, hogy Leia és Luke beállása a laza ruhával együtt nem illik hozzájuk, de amúgy szerintem jól mutat ez a plakát. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Április 22. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Április 22. Teljesen visszaadja a kor feelingjét. Nem tudom minek kell különböző korszak plakátjait összemérni egymással. Ez megint egy méretes hülyeség. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Április 23. Hozzászólás ideje: 2009. Április 23. Mert mindig mindent hasonlítgatnak Ilyen alapon pl. az imdb listáknak sincs semmi értelme, stb. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Április 23. Hozzászólás ideje: 2009. Április 23. Viszont általános személyi ízlés formájában összemérhető (és az ilyen listák nyílván csak a készítő ízlését tükrözi), így például nekem ez a poszter nagyon-nagyon-nagyon hátul kullog az ismert poszterek sorában (egyebek mellett). Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Április 23. Hozzászólás ideje: 2009. Április 23. Én sem szeretem ezt a posztert, de az ilyen összehasonlítgatásoknak én sem örülök. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Április 23. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Április 23. Ilyen alapon pl. az imdb listáknak sincs semmi értelme, stb. így van. Annak sincs sok értelme. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. Május 8. Hozzászólás ideje: 2009. Május 8. Hát nekem meg pont, hogy tetszik ez a poszter! A feltartott fénykardos részlete meg egyenesen klaszikus. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Július 4. Hozzászólás ideje: 2009. Július 4. Ha valaki még nem látta volna, ajánlom megnézni Július 16-án este lesz egy nagyon jó film. Kissé régi már, de a fórum öregei biztos örülni fognak neki. Mindenesetre itt a film adatlapja: Port Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Július 4. Hozzászólás ideje: 2009. Július 4. Bárcsak lenne film+-om. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Július 16. Hozzászólás ideje: 2009. Július 16. Fél órán belül kezdődik a Film+on Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Július 16. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Július 16. Fél órán belül kezdődik a Film+on Gondolom megint a DVD verziót adják. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Július 16. Hozzászólás ideje: 2009. Július 16. Gondolom megint a DVD verziót adják. Mekkora lenne, ha az eredetit adnák le Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Július 16. Hozzászólás ideje: 2009. Július 16. Majd megint várhatunk Jabba-ra Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Július 16. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Július 16. Majd megint várhatunk Jabba-ra Szélesvásznú, tehát a DVD verzió. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Július 16. Hozzászólás ideje: 2009. Július 16. Szélesvásznú, tehát a DVD verzió. Igen úgy néz ki, a lézerek szinei is a dvd-sre utalnak. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Július 16. Hozzászólás ideje: 2009. Július 16. Egyik nap láttam anyunál, hogy reklámozza a film+ Ki is ment azóta a fejemből. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Július 29. Hozzászólás ideje: 2009. Július 29. Vasárnap a "Discovery Science"-en 21:55-kor "A Csillagok háborújának hatása a műszaki fejlődésre - Az ember és a gépek" lesz. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Július 29. Hozzászólás ideje: 2009. Július 29. Vasárnap a "Discovery Science"-en 21:55-kor "A Csillagok háborújának hatása a műszaki fejlődésre - Az ember és a gépek" lesz.Hú, azt is de régen láttam Na majd valamelyik nap megnézem DVD-n, mert DS-em nincs Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Július 29. Hozzászólás ideje: 2009. Július 29. Nekem sincs DS-em. Majd letöltöm és úgy nézem meg. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.