Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
Én onnan vettem észre, mikor Kenobi kikapcsolta a vonósugarat.Ott a szöveg már nem Power.Ha jól tudom ezt a dvd-ben csinálták meg.Viszont ezek szerint ráraktak egy szinkront.Ez törvényes?

Persze, hogy az. Ha megkapták a sugárzási jogot, akkor nyugodtan szinkronizálhatják. Anno rengeteg film kapott így szinkront, köztük az ep4 (ha jól emlékszem, az még feliratosan ment a mozikban) az Alien és az Aliens is.

Hozzászólás ideje:
Persze, hogy az. Ha megkapták a sugárzási jogot, akkor nyugodtan szinkronizálhatják. Anno rengeteg film kapott így szinkront, köztük az ep4 (ha jól emlékszem, az még feliratosan ment a mozikban) az Alien és az Aliens is.

Na jó de itt nem szinkron készült, hanem valamilyen eljárással rányomtak egy létező szinkront.

Hozzászólás ideje:
Na jó de itt nem szinkron készült, hanem valamilyen eljárással rányomtak egy létező szinkront.

Erre se ez az első példa, hogy az Aliensnél maradjak, a kibővített változathoz készült szinkront rányomták a mozis verzióra is. Vagy a Terminator 2 kibővített verziójára rányomták kiegészítésekkel a mozis szinkronját. Ez is szinkronizálás, még ha nem is a hagyományos értelembe vett módja.

Hozzászólás ideje:
Erre se ez az első példa, hogy az Aliensnél maradjak, a kibővített változathoz készült szinkront rányomták a mozis verzióra is. Vagy a Terminator 2 kibővített verziójára rányomták kiegészítésekkel a mozis szinkronját. Ez is szinkronizálás, még ha nem is a hagyományos értelembe vett módja.

Köszi.Most legalább megtudtam, hogy nem illegális az ilyesmi.

• 1 hónappal később...
Hozzászólás ideje:

A 10 legrosszabb mozis poszter, ami valaha készült a világon

A TotalFilm magazin összeállíłtotta

Az originál Star Wars poszter 9.

Tényleg ennyire rossz lenne?

10-worst-movie-posters-ever-made-06-430-75.jpg

THX 1138 George Lucas mozi posztere meg a 4.

Oldie: írjuk csak ki szépen teljesen, úgy az igazi :)

Szerkesztve: - JakeSully

Hozzászólás ideje:

Szerintem a Star Wars eredeti moziposztere nagyon jó. Az alkotója pár olyan dolgot is hozzátett ugyan aminek köze nincs a filmhez, de ez hozzátartozott a régi poszeterkhez. Sokkal több fantázia van benne, mint a mostanság kijövő poszterek döntő többségében, aminél vesznek egy stúdiófotót kicsit photoshopolnak rajta és már kész is van a promo-poszter.

Hozzászólás ideje:

Szerintem ez nem rossz poszter. Igaz, hogy Leia és Luke beállása a laza ruhával együtt nem illik hozzájuk, de amúgy szerintem jól mutat ez a plakát.

Hozzászólás ideje:

Viszont általános személyi ízlés formájában összemérhető (és az ilyen listák nyílván csak a készítő ízlését tükrözi), így például nekem ez a poszter nagyon-nagyon-nagyon hátul kullog az ismert poszterek sorában (egyebek mellett).

• 2 héttel később...
  • 1 hónappal később...
Hozzászólás ideje:

Ha valaki még nem látta volna, ajánlom megnézni Július 16-án este lesz egy nagyon jó film. Kissé régi már, de a fórum öregei biztos örülni fognak neki. :lol:

Mindenesetre itt a film adatlapja: Port

• 2 héttel később...
  • 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Vasárnap a "Discovery Science"-en 21:55-kor "A Csillagok háborújának hatása a műszaki fejlődésre - Az ember és a gépek" lesz.

Hozzászólás ideje:
Vasárnap a "Discovery Science"-en 21:55-kor "A Csillagok háborújának hatása a műszaki fejlődésre - Az ember és a gépek" lesz.
Hú, azt is de régen láttam :) Na majd valamelyik nap megnézem DVD-n, mert DS-em nincs :D

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.