Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. December 28. Hozzászólás ideje: 2015. December 28. és lehet, hogy álmodtam, de mintha már egyszer olvastam volna, hogy kivételesen lesz, hogy a Bontonfilm tárgyal a Disney-vel, vagy valami ilyemsmi. Nem álmodtad, R2 írta. A Botond Film, ami az első hatot is újra kiadta BD-n idehaza, tárgyal az ügyben a Disney-vel erről. Reménykedjünk. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. December 28. Hozzászólás ideje: 2015. December 28. De mi az, hogy nem lesz? Nem tudjuk egyelőre! Elnézve a hazai bevételeket hülyék lennének nem kiadni. Remélem hogy ezzel térnek vissza a disney BD-k, mert a Vasember3 bünti óta visszalöktek minket egy évtizeddel.. Válasz
R2-D2 Hozzászólás ideje: 2015. December 28. Hozzászólás ideje: 2015. December 28. De mi az, hogy nem lesz? Nem tudjuk egyelőre! Elnézve a hazai bevételeket hülyék lennének nem kiadni. Én is bízom benne, hogy kivételesen meggondolják magukat - de valami az egész szituval nem stimmel. Valahogy a Disney és a Disney jogait birtokló "hazai" (román) Pro Video nagyon összekapott valamin és totál megszűnt a BD kiadás magyar vonatkozással. ÁLLÍTÓLAG (suttogták emberek) a Galaxis őrzőiből a PV nem mert olyan mennyiséget berendelni, ami megfelelt volna a Disney elképzeléseinek. Ez egyébként a jelenlegi hazai BD piacon csupán ezres nagyságrendű... Ezt amúgy még érteném is, de valami másnak is kellene lennie, mert normális üzleti modellben egy profitorientált cég (Disney) nem játszhat hisztis kisgyereket a többi címnél is. Márpdig sem Pixar, sem Marvel nem jelent meg tőlük. Úgyhogy a SW jó kérdés. Szerintem ha a PV-tól valaki nem tudja elcsórni a jogokat, kicsi rá az esély - no meg az is kérdés, az új forgalmazó mennyit mer bevállani. Meg hogy mi a Disney előírása: 10.000 darabot senki nem mer legyártatni egy 7000-es lemezből. Kicsit OFF, de állítólag a hazai BD fogyások olyan 100 és 500 között vannak címenként. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. December 28. Hozzászólás ideje: 2015. December 28. Kicsit OFF, de állítólag a hazai BD fogyások olyan 100 és 500 között vannak címenként. Válasz
DarthKirk Hozzászólás ideje: 2015. December 28. Hozzászólás ideje: 2015. December 28. Részemről bakikat is szeretnék látni a lemezen Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. December 28. Hozzászólás ideje: 2015. December 28. Kicsit OFF, de állítólag a hazai BD fogyások olyan 100 és 500 között vannak címenként. Jesszusom... Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2015. December 29. Hozzászólás ideje: 2015. December 29. Gondolom Kanatás jelenetet is kapunk. Azt olvastam hogy jócskán megkurtították a szereplését. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. December 29. Hozzászólás ideje: 2015. December 29. Megingott az április 5? Látom kikerült az alcímből.. Válasz
luke19 Hozzászólás ideje: 2015. December 29. Hozzászólás ideje: 2015. December 29. (szerkesztve) Ezek lesznek állítólag a kivágott jelenetek, űrben lebegő kardot csak megkapjuk Szerkesztve: 2015. December 29. - luke19 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2015. December 29. Hozzászólás ideje: 2015. December 29. Úristen, akkor tényleg valós volt a veszély, hogy azzal kezdődik a film. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2015. December 29. Hozzászólás ideje: 2015. December 29. A politikai szálnak örülnék. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. December 29. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. December 29. Megingott az április 5? Látom kikerült az alcímből.. Igen. Nem akkor jön. Úristen, akkor tényleg valós volt a veszély, hogy azzal kezdődik a film. Luke kardjának helyét elnézve nem is fog visszakerülni. Legalábbis a filmbe nem. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2015. December 30. Hozzászólás ideje: 2015. December 30. Politikai szál, és Kylo a MFon nagyon kéne! Most azonnal akarom látni! Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. December 30. Hozzászólás ideje: 2015. December 30. MFon Ez mi? Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2015. December 30. Hozzászólás ideje: 2015. December 30. Millennium Falcon-on akart lenni szerintem Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. December 30. Hozzászólás ideje: 2015. December 30. És azt baromira megerőltető lenne leírni? Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2015. December 30. Hozzászólás ideje: 2015. December 30. Gondolom Kanatás jelenetet is kapunk. Azt olvastam hogy jócskán megkurtították a szereplését. Amikor a kastélyt ostrom alá veszi az Első Rend, olyan hirtelen tűnt el (akár a kantin vendégeinek legtöbbje, bár egyesek felveszik a harcot). Jó lenne látni, hogy elmenekül. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. December 30. Hozzászólás ideje: 2015. December 30. .. űrben lebegő kardot csak megkapjuk Azt ne! Akkor inkább semmit sem kérek. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2015. December 30. Hozzászólás ideje: 2015. December 30. Amikor a kastélyt ostrom alá veszi az Első Rend, olyan hirtelen tűnt el (akár a kantin vendégeinek legtöbbje, bár egyesek felveszik a harcot). Jó lenne látni, hogy elmenekül. Engem a szemeinek a hatalma érdekel igazán. Nagy dérrel-dúrral beharangozták hogy különleges szemei vannak és azt a témát a filmben alig érintették. Plusz a Sólymos és a politikás jelenetekre is kíváncsi lennék. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2016. Január 6. Hozzászólás ideje: 2016. Január 6. Lehet álmodozni de bármely kiemelkedő legyen a mozinézőszám, nálunk sosem fog megjelenni a BD. Túl nulla piac vagyunk. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2016. Január 6. Hozzászólás ideje: 2016. Január 6. (szerkesztve) És azt baromira megerőltető lenne leírni? Baromira nehéz lehet rájönni UI: Többet meg ne lássam hogy bármit is rövidítesz. PT, OT, stb... Szerkesztve: 2016. Január 6. - kudar Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Január 6. Hozzászólás ideje: 2016. Január 6. OFF Baromira nehéz lehet rájönni UI: Többet meg ne lássam hogy bármit is rövidítesz. PT, OT, stb... Ígérem, ahogy eddig sem használtam soha a büdös életben ezeket a rövidítéseket, sőt, még ezen kifejezések rendesen leírt változatát sem, úgy ezután sem fogom. És igen, nem jöttem rá. Soha a büdös életben nem olvastam még ezt a rövidítést a Millennium Falconra, a szövegkörnyezet sem volt rávezető, értelme sincs, és kedvem sincs kitalálni a te agyadból kipattanó egyéni rövidítések értelmét. Értelmesebb lenne nem mástól elvárni, hogy találja ki, mi a mondandód, hanem leírni rendesen a mondandód. ON Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2016. Január 6. Hozzászólás ideje: 2016. Január 6. Soha a büdös életben nem olvastam még ezt a rövidítést a Millennium Falconra, OFF Látod, akkor ma is tanultál valamit! ON Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Január 7. Hozzászólás ideje: 2016. Január 7. Legalább már nem halok meg hülyén. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Január 9. Szerző Hozzászólás ideje: 2016. Január 9. Abrams megerősítette, hogy lesznek kivágott jelenetek a DVD -n, de nem lesz kibővített verzió. As for the highly anticipated DVD version of the movie, he said, “There will be deleted scenes but not an extended version.” Válasz
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2016. Január 9. Hozzászólás ideje: 2016. Január 9. Aha. Hát ez egyébként is sejthető volt. No mindegy. Legalább külön megnézhetjük a kivágott részeket. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Január 9. Szerző Hozzászólás ideje: 2016. Január 9. Eddig is így volt nagyrészt. Válasz
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2016. Január 9. Hozzászólás ideje: 2016. Január 9. Ezért írtam, hogy sejthető volt Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2016. Január 9. Hozzászólás ideje: 2016. Január 9. Majd a Special Editionbe bekerülnek. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2016. Január 9. Hozzászólás ideje: 2016. Január 9. Remélem, hogy ezek a kivágott jelenetek canon-nak minősülnek (persze ha nem pont azért vágták ki őket, mert változtattak a sztorin) Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.