Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

The Force Awakens BD/DVD kiadás

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

és lehet, hogy álmodtam, de mintha már egyszer olvastam volna, hogy kivételesen lesz, hogy a Bontonfilm tárgyal a Disney-vel, vagy valami ilyemsmi.

Nem álmodtad, R2 írta. A Botond Film, ami az első hatot is újra kiadta BD-n idehaza, tárgyal az ügyben a Disney-vel erről. Reménykedjünk.

Hozzászólás ideje:

De mi az, hogy nem lesz? :D Nem tudjuk egyelőre! Elnézve a hazai bevételeket hülyék lennének nem kiadni.

Remélem hogy ezzel térnek vissza a disney BD-k, mert a Vasember3 bünti óta visszalöktek minket egy évtizeddel..

Hozzászólás ideje:

De mi az, hogy nem lesz? :D Nem tudjuk egyelőre! Elnézve a hazai bevételeket hülyék lennének nem kiadni.

Én is bízom benne, hogy kivételesen meggondolják magukat - de valami az egész szituval nem stimmel. Valahogy a Disney és a Disney jogait birtokló "hazai" (román) Pro Video nagyon összekapott valamin és totál megszűnt a BD kiadás magyar vonatkozással. ÁLLÍTÓLAG (suttogták emberek) a Galaxis őrzőiből a PV nem mert olyan mennyiséget berendelni, ami megfelelt volna a Disney elképzeléseinek. Ez egyébként a jelenlegi hazai BD piacon csupán ezres nagyságrendű...

Ezt amúgy még érteném is, de valami másnak is kellene lennie, mert normális üzleti modellben egy profitorientált cég (Disney) nem játszhat hisztis kisgyereket a többi címnél is. Márpdig sem Pixar, sem Marvel nem jelent meg tőlük.

Úgyhogy a SW jó kérdés. Szerintem ha a PV-tól valaki nem tudja elcsórni a jogokat, kicsi rá az esély - no meg az is kérdés, az új forgalmazó mennyit mer bevállani. Meg hogy mi a Disney előírása: 10.000 darabot senki nem mer legyártatni egy 7000-es lemezből.

Kicsit OFF, de állítólag a hazai BD fogyások olyan 100 és 500 között vannak címenként. :(

Hozzászólás ideje:

Gondolom Kanatás jelenetet is kapunk. Azt olvastam hogy jócskán megkurtították a szereplését.

Hozzászólás ideje:
Ezek lesznek állítólag a kivágott jelenetek, űrben lebegő kardot csak megkapjuk :evil:

Szerkesztve: - luke19

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Megingott az április 5? Látom kikerült az alcímből..

Igen. Nem akkor jön.

Úristen, akkor tényleg valós volt a veszély, hogy azzal kezdődik a film. :D

Luke kardjának helyét elnézve nem is fog visszakerülni. Legalábbis a filmbe nem. :)

Hozzászólás ideje:

Gondolom Kanatás jelenetet is kapunk. Azt olvastam hogy jócskán megkurtították a szereplését.

Amikor a kastélyt ostrom alá veszi az Első Rend, olyan hirtelen tűnt el (akár a kantin vendégeinek legtöbbje, bár egyesek felveszik a harcot). Jó lenne látni, hogy elmenekül.

Hozzászólás ideje:

Amikor a kastélyt ostrom alá veszi az Első Rend, olyan hirtelen tűnt el (akár a kantin vendégeinek legtöbbje, bár egyesek felveszik a harcot). Jó lenne látni, hogy elmenekül.

Engem a szemeinek a hatalma érdekel igazán. Nagy dérrel-dúrral beharangozták hogy különleges szemei vannak és azt a témát a filmben alig érintették.

Plusz a Sólymos és a politikás jelenetekre is kíváncsi lennék.

Hozzászólás ideje:

Lehet álmodozni de bármely kiemelkedő legyen a mozinézőszám, nálunk sosem fog megjelenni a BD. Túl nulla piac vagyunk.

Hozzászólás ideje:

És azt baromira megerőltető lenne leírni? :roll:

Baromira nehéz lehet rájönni ;)

UI: Többet meg ne lássam hogy bármit is rövidítesz. PT, OT, stb... :)

Szerkesztve: - kudar

Hozzászólás ideje:

OFF

Baromira nehéz lehet rájönni ;)

UI: Többet meg ne lássam hogy bármit is rövidítesz. PT, OT, stb... :)

Ígérem, ahogy eddig sem használtam soha a büdös életben ezeket a rövidítéseket, sőt, még ezen kifejezések rendesen leírt változatát sem, úgy ezután sem fogom. :P

És igen, nem jöttem rá. Soha a büdös életben nem olvastam még ezt a rövidítést a Millennium Falconra, a szövegkörnyezet sem volt rávezető, értelme sincs, és kedvem sincs kitalálni a te agyadból kipattanó egyéni rövidítések értelmét. Értelmesebb lenne nem mástól elvárni, hogy találja ki, mi a mondandód, hanem leírni rendesen a mondandód. ;)

ON

Hozzászólás ideje:

Soha a büdös életben nem olvastam még ezt a rövidítést a Millennium Falconra,

OFF

Látod, akkor ma is tanultál valamit! ;)

ON

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.