Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Január 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 2. Szerintem nem volna annyira erőltetett dolog, ha mondjuk Luke elmondaná Rey-nek, hogy a Birodalomban egykor Inkvizítorok vadásztak a megmaradt Jedikre, és annak bukása után azokból szervezte meg Snoke a Ren Lovagok rendjét. Harcolt vele, ezért van úgy megsérülve a fószer. Pár mondat az egész. Ez egy szép kikacsintás lenne a Rebels-fanokra is. És az első kérdése az lenne a Rebelst nem ismerőknek, hogy ha Luke szerint ilyen inkvizítorok vadásztak a Jedikre, rá, Benre és Yodára miért nem vadásztak, és egyáltalán, honnan tud Luke a létezésükről, amikor a filmekben sosem találkozott ilyenekkel. Értem én, csak valahogy mégis meg kell magyarázni az eredetét. Egy Erőhasználó, aki végigkísérte a Birodalom egész történetét, és a korábbi filmekben sehol semmi nyoma, most meg hirtelen ő lett a főgonosz. Csak nem egy egyszerű tiszt volt vagy egy párologtató farm gazdája... De miért kellett volna neki birodalmi tisztviselőnek lennie? Miért kellett volna az előző hat részben ott lennie? A Galaxis iszonyú nagy, nehogy már egy szem Erőhasználó figura ne tudjon elrejtőzni benne - basszus, hát Yoda és Ben is simán elbújt Vader és az Uralkodó elől, pedig Ben valószínűleg csak pár kilométerre lakott Vader rokonaitól. Simán lehet egy Erőhasználó, aki nem tolta elő a képét, mert barnára festette a gatyáját a Jediktől és a Sith-ektől, és most, hogy azok végre elkotródtak, színre lépett. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Január 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 2. Én továbbra is tartom, hogy Plagueis lenne az egyetlen értelmes magyarázat, ami összekapcsolná a 9 részt (mármint főgonosz téren) De mégha sok minden is az ő irányába mutat (az interjúkból és a regényből kiderült infók, a zenei egyezés), igazából sokat nem jelentenek. Bármi lehet... Lehet hogy ez mind parasztvakítás Én meg továbbra is cáfolom. És ne haragudj, de semmi nem mutat Plagueis irányába a rajongók fantáziáján kívül. Az, hogy az alkotók kijelentették, hogy teljesen új karakter lesz, miért nem elég? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Január 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 2. (szerkesztve) Én továbbra is tartom, hogy Plagueis lenne az egyetlen értelmes magyarázat, ami összekapcsolná a 9 részt (mármint főgonosz téren) De mégha sok minden is az ő irányába mutat (az interjúkból és a regényből kiderült infók, a zenei egyezés), igazából sokat nem jelentenek. Bármi lehet... Lehet hogy ez mind parasztvakítás Akár ő is lehet Snoke (videóban 1:27-nél, a háttérben lévő csuklyás, sötét alak) Maz kb. elmondja a filmben a lényeget. Minden kornak meg voltak a maga sötét oldalas használói. A sith (1-3), a Birodalom (4-6) most az Első Rend lesz Snoke vezérrel. Tuti, hogy egy új Erőhasználó csoport. Persze ettől még kapcsolódhatnak a régiekhez, de szerintem csak okulásként fognak rájuk hivatkozni ami pont jó is! Szerkesztve: 2016. Január 2. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Január 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 2. Maz kb. elmondja a filmben a lényeget. Minden kornak meg voltak a maga sötét oldalas használói. A sith (1-3), a Birodalom (4-6) Ez mondjuk nekem csak azért tűnik gáznak, mert a Birodalom is a Sith, hiszen Sidious és Vader az irányító. Én úgy értelmeztem Maz szavait, hogy a Sith-tel a Galaktikus Köztársaság előtti korszakra utal, a Birodalommal pedig a Galaktikus Köztársaság és az új Köztársasági közti időre. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Január 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 2. Csak az a baj, hogy nem úgy mondja, hogy Köztársaság és Birodalom. Ezt is lehet így vagy úgy értelmezni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Január 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 2. De a Köztársaság nem volt gonosz 987 évig, szóval azt nem is mondhatta volna. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2016. Január 2. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 2. Az, hogy az alkotók kijelentették, hogy teljesen új karakter lesz, miért nem elég? Erre így konkrétan nem emlékszem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Január 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 2. A szövegkörnyezetből és a jelenet értelméből leszűrve és kissé kisarkítva számomra annyit mond: PT-OT-ST Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
pb69 Hozzászólás ideje: 2016. Január 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 2. Ez mondjuk nekem csak azért tűnik gáznak, mert a Birodalom is a Sith, hiszen Sidious és Vader az irányító. Egyetértek. A Birodalmat a sithek készítették elő és ők is vezették azt a rendszert, innentől kezdve nem lenne értelme szétbontani. Meg Maz nagyon régóta életben van, ha szerinte mindig felüti a fejét a gonosz, akkor semmi értelme nem lenne ezt a majd' 1000 éves periódust az elmúlt 50-70 évre szűkítenie. Azt pedig már az Ep.1-ből tudjuk, hogy sokkal régebben is léteztek sithek, hiszen Sidious és Maul mellett a Jedi Tanácsban mondják, ill. a TCW-ben Bane is ott van a Ro2-val. Szóval ha keveset is tudunk a régmúltról, de azt igen, hogy voltak sithek és gonoszok voltak, felforgatták a galaxis békéjét. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Január 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 2. A szövegkörnyezetből és a jelenet értelméből leszűrve és kissé kisarkítva számomra annyit mond: PT-OT-ST Én is így érzem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Január 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 2. Egyetértek. A Birodalmat a sithek készítették elő és ők is vezették azt a rendszert, innentől kezdve nem lenne értelme szétbontani. Meg Maz nagyon régóta életben van, ha szerinte mindig felüti a fejét a gonosz, akkor semmi értelme nem lenne ezt a majd' 1000 éves periódust az elmúlt 50-70 évre szűkítenie. Azt pedig már az Ep.1-ből tudjuk, hogy sokkal régebben is léteztek sithek, hiszen Sidious és Maul mellett a Jedi Tanácsban mondják, ill. a TCW-ben Bane is ott van a Ro2-val. Szóval ha keveset is tudunk a régmúltról, de azt igen, hogy voltak sithek és gonoszok voltak, felforgatták a galaxis békéjét. Arról nem beszélve, hogy Windu az ep3-ban utalt rá, hogy egy ideig a Sith-ek uralták a Galaxist, legalábbis egy nagyobb szegmensét. És azzal nagyon egyet tudok érteni, hogy azért egy ezeréves lény, aki nem mellesleg nagyjából a Sith-ek első elpusztulásakor már éldegélhetett, nem valószínű, hogy egy ilyen mondattal ("Through the ages, I've seen evil take many forms.") csak az utolsó ötven-hatvan évre céloz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2016. Január 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 2. Ha PT-OT-ST hármast akartak volna felhúzni, akkor így lehetett volna: Szeparatisták - Birodalom - Első Rend. Itt Maz Sith-eket mondott, ami inkább a régmúltra utalhat vissza. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Január 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 2. Ha PT-OT-ST hármast akartak volna felhúzni, akkor így lehetett volna: Szeparatisták - Birodalom - Első Rend. Itt Maz Sith-eket mondott, ami inkább a régmúltra utalhat vissza. Ha így értette, akkor megint ignorálva van a PT..Nekem úgy szimpatikusabb, ha a PT sith-jeire utal.. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2016. Január 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 2. Meg Maz nagyon régóta életben van, ha szerinte mindig felüti a fejét a gonosz, akkor semmi értelme nem lenne ezt a majd' 1000 éves periódust az elmúlt 50-70 évre szűkítenie. Már első nézésre azt gondoltam, hogy hosszú időre utal azzal a mondattal, és mivel elég idős a hölgy, tőle természetes, hogy nagyobb távban gondolkodik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Január 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 2. Ha így értette, akkor megint ignorálva van a PT.. Miért is? A Sith-eket az ep1-2-3-ban fejtették ki, a múltjukról azokból tudtunk meg részleteket. Az ep4-5-6-ban még csak a Sith szó sem hangzott el. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Január 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 2. Miért is? A Sith-eket az ep1-2-3-ban fejtették ki, a múltjukról azokból tudtunk meg részleteket. Az ep4-5-6-ban még csak a Sith szó sem hangzott el. Végül is igaz. Tegyük akkor a Lor San Tekka féle egyensúly-monológ mellé! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Master Hozzászólás ideje: 2016. Január 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 3. Sziasztok! Engem Snoke-al kapcsolatban az lepne meg, ha nem is létezne, vagy legalábbis nem tudnánk, létezik e. Mint mondjuk a Nagy Testvér Orwellnél, aki lehet élt valamikor, de lehet, csupán kitaláció a Pártnak. Ki tudja, talán Palpatine azért hozta létre (akár Plagueis mintájára?), mint egy mesterséges intelligenciával felruházott, akár holokron-figurát, hogy legyen egy Legfelsőbb vezér, aki egyben tartja a Birodalom maradékát, akire újra fel lehet építeni a birodalmi társadalmat, és valójában egész más, vagy mások kormányoznak/kormányoz a háttérből Snoke alakja mögött. Itt még az Oz, a csodák csodája jutott eszembe. Viszont, ha droidokat feltudnak ruházni mesterséges intelligenciával, hologrammokat mért nem? Bár ez csak egy kipattant ötlet, lehet írtak hasonlót. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2016. Január 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 3. Vajon Snoke hogyan szerezte a fejsérülését? Szép kis heg van a kobakján... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
A pécsi Hozzászólás ideje: 2016. Január 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 3. (szerkesztve) Megégett egy lávafolyam szélén, aztán egy páncélt raktak rá hogy életben maradjon, aztán meghalt, de lehet hogy nem igazán, aztán megint elégették. A fejsérülése hasonlít a tudjuk kirére? Szerkesztve: 2016. Január 3. - A pécsi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Január 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 3. Ki tudja, talán Palpatine azért hozta létre (akár Plagueis mintájára?), mint egy mesterséges intelligenciával felruházott, akár holokron-figurát, hogy legyen egy Legfelsőbb vezér, aki egyben tartja a Birodalom maradékát, akire újra fel lehet építeni a birodalmi társadalmat, és valójában egész más, vagy mások kormányoznak/kormányoz a háttérből Snoke alakja mögött. Itt még az Oz, a csodák csodája jutott eszembe. Viszont, ha droidokat feltudnak ruházni mesterséges intelligenciával, hologrammokat mért nem? Bár ez csak egy kipattant ötlet, lehet írtak hasonlót. Semmilyen előreprogramozott valami nem tud úgy reagálni az eseményekre mint azt tette Snoke. Eleve ezt hogy lehetne megcsinálni? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2016. Január 3. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 3. Simán bár egy mesterséges intelligencia hogy lehet erőérzékeny? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2016. Január 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 3. Pablo megerősítette, hogy Snoke létezik. Nem csak mesterséges intelligencia. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2016. Január 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 3. Egy teória kilőve. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Január 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 3. Szerintem égbekiáltó marhaság is lenne ha nem létezne... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
A pécsi Hozzászólás ideje: 2016. Január 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 3. (szerkesztve) EU tudorok, tessék kutakodni, hogy kire illik Snoke karaktere az EU-ból. Szerkesztve: 2016. Január 3. - A pécsi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2016. Január 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 3. A Sith Császárra. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2016. Január 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 3. Azt a heget egyértelműen Palpi fénykardja ejtette, miközben Snoke-Plagueis jót aludt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Január 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 3. Szerintem égbekiáltó marhaság is lenne ha nem létezne... Szerintem is. EU tudorok, tessék kutakodni, hogy kire illik Snoke karaktere az EU-ból. HK-47-re. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2016. Január 3. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 3. Azt a heget egyértelműen Palpi fénykardja ejtette, miközben Snoke-Plagueis jót aludt. Úgy bizony Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Master Hozzászólás ideje: 2016. Január 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 3. Semmilyen előreprogramozott valami nem tud úgy reagálni az eseményekre mint azt tette Snoke. Eleve ezt hogy lehetne megcsinálni? A droidokat is programozzák. És mégis gyakorlatilag élőlényként reagálnak a dolgokra. Bár igaz, elég meglepő fordulat lenne, ha nem erősítették volna meg az ellenkezőjét. De szerintem nem marhaság. Hangoztak már el meredekebb elméletek is, akár ezen a fórumon. Maga Snoke egyébként a legjobb új karakter számomra, bár a neve elég gagyi lett, de a hangulata, az óriás megjelenés, a tibeti kántálásra hajazó háttérzene, a terem, a kinézet. Olyan hangulata van a karakternek, ami engem majdnem ledöntött a székről. Zseniális figura, hiába tudunk keveset róla. Hatalmas potenciál rejlik benne szerintem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.