Hozzászólás ideje: 2007. Június 30.18 éve A biztosítás többet ér annál, de én már májusban azért kiváltottam.
Hozzászólás ideje: 2007. Június 30.18 éve Anyám hallott egy olyan verziót, hogy kb 30%-ot kell fizetnie az átlag londoninak és 70%-ot áll a TB ottani megfelelője, és hogy a biztosítók csak a 30%-ot vállalják át, a 70%-ot az ottani TB (vagyis nekünk az EUkártya) más: http://www.tfl.gov.uk/ és érdemes lehet beszerezni ezt az Oyster card-ot...
Hozzászólás ideje: 2007. Június 30.18 éve Szerző Már két szombat marad SW nélkül. A végén még az lesz hogy egy hónapban csak kettőt akarnak adni. Sík hülyék szegények. Így már megértem miért nem reklámozták SAGA bemutatóként
Hozzászólás ideje: 2007. Június 30.18 éve Aki ma nézi a klónicsekokat az majd holnap számoljon be a minőségéről.
Hozzászólás ideje: 2007. Július 1.18 éve Londonban a legmagasabb szintű terrorfenyegetettséget jelentették be a hatóságok a hétvégi merényletkisérletek miatt. A reptereket és a közintézményeket szigorúbban védik, illetve a rendezvényekre is figyelmet szentelnek.
Hozzászólás ideje: 2007. Július 1.18 éve Szerző Londonban a legmagasabb szintű terrorfenyegetettséget jelentették be a hatóságok a hétvégi merényletkisérletek miatt. A reptereket és a közintézményeket szigorúbban védik, illetve a rendezvényekre is figyelmet szentelnek. Na ez az mi engem aggodalommal tölt el.
Hozzászólás ideje: 2007. Július 1.18 éve Na ez az mi engem aggodalommal tölt el. Szerintem nem csak téged, hanem az egész Brit félszigetett, de a topic témát érintve a CelEU szervezőit is.
Hozzászólás ideje: 2007. Július 1.18 éve Na ez az mi engem aggodalommal tölt el. Szerintem ez meg inkább azokat töltse el jobban aggodalommal, akik mennek De azért lehet értünk aggódni
Hozzászólás ideje: 2007. Július 1.18 éve Szerintem ez meg inkább azokat töltse el jobban aggodalommal, akik mennek De azért lehet értünk aggódni Ha egyáltalán lesz hová mennetek Ha az angol "állambácsi" úgy itéli meg akkor Anglia totál le lesz zárva.
Hozzászólás ideje: 2007. Július 1.18 éve Szerző Ezeknek az idiótáknak is ilyenkor kell aktivizálni magukat.
Hozzászólás ideje: 2007. Július 1.18 éve Ezeknek az idiótáknak is ilyenkor kell aktivizálni magukat. Július 4. Mond valamit?
Hozzászólás ideje: 2007. Július 1.18 éve Ha egyáltalán lesz hová mennetek Ha az angol "állambácsi" úgy itéli meg akkor Anglia totál le lesz zárva. Viszont akkor elmarad a CelEu, úgyhogy nem maradunk le semmiről, mert újraszervezik.... remélem.
Hozzászólás ideje: 2007. Július 2.18 éve Újraszervezés? Hagyján, de gondolj bele, szállás, repjegy, stb......
Hozzászólás ideje: 2007. Július 2.18 éve Hát én tutira nem vágnék bele újra. Ha a lóvé amit most beleöltünk kidobott pénz lesz majd egyszer én leszek az aki Londont terrorizálja. Kerítek egy profi hackert és szétcseszetek vele mindent.
Hozzászólás ideje: 2007. Július 2.18 éve Azt azért nem értem, hogy a fenébe lehet, egy ekkora érdekődéss alá tartó rendezvényt Európa legveszélyesebb környékén megszervezni :S
Hozzászólás ideje: 2007. Július 2.18 éve Meg lesz tartva, nem kell félni.Amikor volt a londoni metrórobbantás akkor is ment az élet tovább. Csak keltik a pánikot.Dehát mondjuk így is szokták.
Hozzászólás ideje: 2007. Július 3.18 éve Csak hogy a pánikkeltés miatt most szívni fogunk a reptéren, ami nem hiányzik
Hozzászólás ideje: 2007. Július 3.18 éve Már előre sajnálom a sok rajongót akik játék-lézerpuskákkal utaznak ki.
Hozzászólás ideje: 2007. Július 3.18 éve Meg lesz tartva, nem kell félni.Amikor volt a londoni metrórobbantás akkor is ment az élet tovább.Csak keltik a pánikot.Dehát mondjuk így is szokták. Hát nézd. Nézőpont kérdése, hogy ki mitől fél. Én nem a kiállítás miatt tartanék annyi szent, hanem attól, hogy se a reptéren, se valamelyik szórakozóhelyen a falakról keljen levakarni ha azonosítani akarnának. :S
Hozzászólás ideje: 2007. Július 3.18 éve Már előre sajnálom a sok rajongót akik játék-lézerpuskákkal utaznak ki. Gondold el majd amikor az 501-es légiót "Bobbyk" fogják megmotozni ;)
Hozzászólás ideje: 2007. Július 3.18 éve Mi meg szépen lefotózzuk őket. Ha nem lesz elég Bobby akkor legfeljebb hívunk pár Jockeyt. Szerkesztve: 2007. Július 3.18 éve - Rog
Hozzászólás ideje: 2007. Július 3.18 éve "Ismét bővült a Celebration Europe autogramosztó vendégeinek listája. Persze nem olyan nagy névvel mint a múlt héten bejelentett Anthony Daniels, de azért a kisebb kaliberü színészeknek is örülnek majd a kilátogató rajongók. Köztük lesz Jerome Blake (Mas Amedda), Julian Glover (Veers), Garrick Hagon (Biggs), Nalini Krishan (Barriss Offee), Mary Oyaya (Luminara Unduli), Richard LeParmentier (Motti) és mások, no meg persze az elmaradhatatlan Peter Mayhew, azaz Chewbacca."
Hozzászólás ideje: 2007. Július 4.18 éve Oh, nem kell túlspilázni ezt a terroros cuccot... épp elég ha az angol kormány túlspilázza. Mi meg többet várunk egy kicsit a reptéren... majd "túléljük" valahogy
Hozzászólás ideje: 2007. Július 4.18 éve Egyetérek. Az angolok és amerikaika túl lihegik az egészet, mondjuk nem csodálom..........
Hozzászólás ideje: 2007. Július 4.18 éve Szerző Már csak egy hét az indulásig! Remélem Bomarr mindenre kiterjedő képi és egyéb dokumentációval térsz vissza, amiből majd remek útibeszámolót írsz. Igaz? Szerkesztve: 2007. Július 4.18 éve - Ody Mandrell
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.