Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Június 29. Hozzászólás ideje: 2007. Június 29. (EU Egészségbiztosítási Kártyát váltsátok ki!) Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Június 30. Hozzászólás ideje: 2007. Június 30. A biztosítás többet ér annál, de én már májusban azért kiváltottam. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Június 30. Hozzászólás ideje: 2007. Június 30. Anyám hallott egy olyan verziót, hogy kb 30%-ot kell fizetnie az átlag londoninak és 70%-ot áll a TB ottani megfelelője, és hogy a biztosítók csak a 30%-ot vállalják át, a 70%-ot az ottani TB (vagyis nekünk az EUkártya) más: http://www.tfl.gov.uk/ és érdemes lehet beszerezni ezt az Oyster card-ot... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Június 30. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Június 30. Már két szombat marad SW nélkül. A végén még az lesz hogy egy hónapban csak kettőt akarnak adni. Sík hülyék szegények. Így már megértem miért nem reklámozták SAGA bemutatóként Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Június 30. Hozzászólás ideje: 2007. Június 30. Aki ma nézi a klónicsekokat az majd holnap számoljon be a minőségéről. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Július 1. Hozzászólás ideje: 2007. Július 1. Londonban a legmagasabb szintű terrorfenyegetettséget jelentették be a hatóságok a hétvégi merényletkisérletek miatt. A reptereket és a közintézményeket szigorúbban védik, illetve a rendezvényekre is figyelmet szentelnek. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Július 1. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Július 1. Londonban a legmagasabb szintű terrorfenyegetettséget jelentették be a hatóságok a hétvégi merényletkisérletek miatt. A reptereket és a közintézményeket szigorúbban védik, illetve a rendezvényekre is figyelmet szentelnek. Na ez az mi engem aggodalommal tölt el. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Július 1. Hozzászólás ideje: 2007. Július 1. Na ez az mi engem aggodalommal tölt el. Szerintem nem csak téged, hanem az egész Brit félszigetett, de a topic témát érintve a CelEU szervezőit is. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Július 1. Hozzászólás ideje: 2007. Július 1. Na ez az mi engem aggodalommal tölt el. Szerintem ez meg inkább azokat töltse el jobban aggodalommal, akik mennek De azért lehet értünk aggódni Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Július 1. Hozzászólás ideje: 2007. Július 1. Szerintem ez meg inkább azokat töltse el jobban aggodalommal, akik mennek De azért lehet értünk aggódni Ha egyáltalán lesz hová mennetek Ha az angol "állambácsi" úgy itéli meg akkor Anglia totál le lesz zárva. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Július 1. Hozzászólás ideje: 2007. Július 1. http://index.hu/politika/kulfold/flrb070701/ Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Július 1. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Július 1. Ezeknek az idiótáknak is ilyenkor kell aktivizálni magukat. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Július 1. Hozzászólás ideje: 2007. Július 1. Ezeknek az idiótáknak is ilyenkor kell aktivizálni magukat. Július 4. Mond valamit? Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Július 1. Hozzászólás ideje: 2007. Július 1. Ha egyáltalán lesz hová mennetek Ha az angol "állambácsi" úgy itéli meg akkor Anglia totál le lesz zárva. Viszont akkor elmarad a CelEu, úgyhogy nem maradunk le semmiről, mert újraszervezik.... remélem. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Július 2. Hozzászólás ideje: 2007. Július 2. Újraszervezés? Hagyján, de gondolj bele, szállás, repjegy, stb...... Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Július 2. Hozzászólás ideje: 2007. Július 2. Hát én tutira nem vágnék bele újra. Ha a lóvé amit most beleöltünk kidobott pénz lesz majd egyszer én leszek az aki Londont terrorizálja. Kerítek egy profi hackert és szétcseszetek vele mindent. Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2007. Július 2. Hozzászólás ideje: 2007. Július 2. Csak Nehogy SimonZ posztereit dinamit rudaknak nézzék. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Július 2. Hozzászólás ideje: 2007. Július 2. Azt azért nem értem, hogy a fenébe lehet, egy ekkora érdekődéss alá tartó rendezvényt Európa legveszélyesebb környékén megszervezni :S Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Július 2. Hozzászólás ideje: 2007. Július 2. Talán azért, mert csak ott a hivatalos nyelv az angol. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2007. Július 2. Hozzászólás ideje: 2007. Július 2. Meg lesz tartva, nem kell félni.Amikor volt a londoni metrórobbantás akkor is ment az élet tovább. Csak keltik a pánikot.Dehát mondjuk így is szokták. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Július 3. Hozzászólás ideje: 2007. Július 3. Csak hogy a pánikkeltés miatt most szívni fogunk a reptéren, ami nem hiányzik Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. Július 3. Hozzászólás ideje: 2007. Július 3. Már előre sajnálom a sok rajongót akik játék-lézerpuskákkal utaznak ki. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Július 3. Hozzászólás ideje: 2007. Július 3. Meg lesz tartva, nem kell félni.Amikor volt a londoni metrórobbantás akkor is ment az élet tovább.Csak keltik a pánikot.Dehát mondjuk így is szokták. Hát nézd. Nézőpont kérdése, hogy ki mitől fél. Én nem a kiállítás miatt tartanék annyi szent, hanem attól, hogy se a reptéren, se valamelyik szórakozóhelyen a falakról keljen levakarni ha azonosítani akarnának. :S Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Július 3. Hozzászólás ideje: 2007. Július 3. Már előre sajnálom a sok rajongót akik játék-lézerpuskákkal utaznak ki. Gondold el majd amikor az 501-es légiót "Bobbyk" fogják megmotozni ;) Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Július 3. Hozzászólás ideje: 2007. Július 3. (szerkesztve) Mi meg szépen lefotózzuk őket. Ha nem lesz elég Bobby akkor legfeljebb hívunk pár Jockeyt. Szerkesztve: 2007. Július 3. - Rog Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Július 3. Hozzászólás ideje: 2007. Július 3. "Ismét bővült a Celebration Europe autogramosztó vendégeinek listája. Persze nem olyan nagy névvel mint a múlt héten bejelentett Anthony Daniels, de azért a kisebb kaliberü színészeknek is örülnek majd a kilátogató rajongók. Köztük lesz Jerome Blake (Mas Amedda), Julian Glover (Veers), Garrick Hagon (Biggs), Nalini Krishan (Barriss Offee), Mary Oyaya (Luminara Unduli), Richard LeParmentier (Motti) és mások, no meg persze az elmaradhatatlan Peter Mayhew, azaz Chewbacca." Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Július 4. Hozzászólás ideje: 2007. Július 4. És még az Uralkodó is tiszteletét teszi a nyitónapon Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2007. Július 4. Hozzászólás ideje: 2007. Július 4. Oh, nem kell túlspilázni ezt a terroros cuccot... épp elég ha az angol kormány túlspilázza. Mi meg többet várunk egy kicsit a reptéren... majd "túléljük" valahogy Válasz
orki Hozzászólás ideje: 2007. Július 4. Hozzászólás ideje: 2007. Július 4. Egyetérek. Az angolok és amerikaika túl lihegik az egészet, mondjuk nem csodálom.......... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Július 4. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Július 4. (szerkesztve) Már csak egy hét az indulásig! Remélem Bomarr mindenre kiterjedő képi és egyéb dokumentációval térsz vissza, amiből majd remek útibeszámolót írsz. Igaz? Szerkesztve: 2007. Július 4. - Ody Mandrell Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.