MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Április 3. Hozzászólás ideje: 2007. Április 3. Nálam meg a beszéd és szókincs. Előbbi az utóbbi hiányából eredhet. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2007. Április 3. Hozzászólás ideje: 2007. Április 3. Én jól beszélek, a szöveget is jól értem, viszont a beszédük megértése valóban nem könnyű. Donát Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Április 3. Hozzászólás ideje: 2007. Április 3. Ezentúl majd tájékoztatjuk a fórum olvasóit a fejleményekről. Mármint ha érdekel valakit. Nanáhogy. A fejleményekről, meg majd az utózmányokról is Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. Április 3. Hozzászólás ideje: 2007. Április 3. Sok szerencsét, és előre is jó utat. Majd az 50. évfordulóra én is elugrok. Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2007. Április 4. Hozzászólás ideje: 2007. Április 4. Jól döntöttél, Ody. Követted a végzeted. Ody: A HS-tagoknak lesznek külön műsorok, és a CelEu-belépő mellé kapnak 4 spéci jegyet, amivel egy(!) HS-exkluzív műsorra bevihetnek nem klubtagokat. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Április 4. Hozzászólás ideje: 2007. Április 4. Némi árfolyamos előzetes info. Ma beszéltem kolléganőkkel (főkönyvelő, stb.), és nekik az a meglátásuk meg a tapasztalatuk, hogy aki tud, az most váltson magának fontot. Egyikőjük majd minden nyáron jár külföldre nyaralni, és mindig átkozódik, hogy addigra felmennek az árfolyamok. Most már inkább csak magasabb lesz (persze hetekben, hónapkban gondolkodva), de persze bármi jöhet. Bomarr, szállást előreláthatóan nagyjából ott kell majd fizetni? Zoli, ez remek Válasz
Szisz Hozzászólás ideje: 2007. Április 4. Hozzászólás ideje: 2007. Április 4. Ezentúl majd tájékoztatjuk a fórum olvasóit a fejleményekről. Mármint ha érdekel valakit. Á dehogy. Örülök, hogy mész . Válasz
Szisz Hozzászólás ideje: 2007. Április 4. Hozzászólás ideje: 2007. Április 4. Én jól beszélek, a szöveget is jól értem, viszont a beszédük megértése valóban nem könnyű. Donát Az angolokat még istenes, az amcsiás szöveg az nekem mindig is olyan volt mintha halandzsa angol lenne. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Április 4. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Április 4. Némi árfolyamos előzetes info. Először azt kellene kitalálni mennyit vegyek. Egyáltalán milyenek az árak ott. Az, hogy drága minden, nem elégséges info. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Április 4. Hozzászólás ideje: 2007. Április 4. Igen, ezen filózok én is. Azt sem ártana tudni, hogy a szállást kb. mikor és hol kell majd fizetni, de ez megint olyan infó, ami nem most fog kiderülni. Egyáltalán mire akar valaki ott költeni, úgy kell meggondolni Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Április 5. Hozzászólás ideje: 2007. Április 5. Úgy tűnik én is el tudnék menni, csak azt nemtom hogy kell-e útlevél mert azt hosszítani kellene és azt se tom hogy az meglenne-e 3 hónap alatt. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Április 5. Hozzászólás ideje: 2007. Április 5. Az EU országaiba nem kell útlevél (viszont fogalmam sincs, hogy a régi fajta személyi jó-e, vagy csak a kártya formátumút fogadják el, ez eddig eszembe sem jutott). Az enyém nem rég lejárt, de mindenképpen meghosszabbíttatom. Két éve is jött egy hirtelen út, öt nappal indulás előtt szóltak, és jó, hogy volt kéznél érvényes. Ezért vagyok úgy vele, hogy legyen mindig érvényes útlevelem soha nem lehet tudni alapon Szerintem pár hét alatt megvan, ha sürgős, akkor egy hét. Na szóval, akkor? Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2007. Április 5. Hozzászólás ideje: 2007. Április 5. Örülök, hogy egyre többen mentek. Több szem többet lát, többet tudtok mesélni. Remélem majd valaki tud fotózni, esetleg néhány másodperces hangfájl a koncert hangulatáról. Szóval tessék kielégíteni a mi igényeinket is. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Április 5. Hozzászólás ideje: 2007. Április 5. Az EU országaiba nem kell útlevél (viszont fogalmam sincs, hogy a régi fajta személyi jó-e, vagy csak a kártya formátumút fogadják el, ez eddig eszembe sem jutott). Elfogadják a régi barna könyv személyit is, sőt, még az azelőttit is. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Április 5. Hozzászólás ideje: 2007. Április 5. Na szóval, akkor? A személyim kártyaformájú, útlevelet a bizti kedvéért meg akkor csináltathatok ha kell. De ha az EU-s országokba nem kell akkor talán mégse. Vagy mégis csináltatok. Meg még ez a lóvés dolog nem tiszta hogy amit előre kell azt hogy kell befizetni. Gondolom azt a rózsaszín vagy milyen csekken kell átutalni. Meg aztán az átváltás is ott van még amit nemtudok hogy hogy lesz. Meg ott van még az utazás de gondolom kialakulnak a dolgok. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Április 5. Hozzászólás ideje: 2007. Április 5. (szerkesztve) Meg még ez a lóvés dolog nem tiszta hogy amit előre kell azt hogy kell befizetni. Gondolom azt a rózsaszín vagy milyen csekken kell átutalni. Közben nagyjából utánananéztem és azt már tudom hogy lehet banki átutalással meg neten keresztül bankkártyával. Lövésem sincs arról hogy hogy megy ez. Szerkesztve: 2007. Április 5. - Rog Ertay Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Április 5. Hozzászólás ideje: 2007. Április 5. Előbbihez hivatalból értek, bár itt nem tudom, hogy ugyanúgy megy-e, az utóbbit még én se csináltam. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Április 6. Hozzászólás ideje: 2007. Április 6. (szerkesztve) A jegyeket mindenki maga foglalja le vagy egyvalaki? A szállás még odébb van de az is hogy lesz foglalva és fizetve? A celebes jegyeket a helyszínen kell megvenni vagy innen kell foglalni és fizetni? Nem akarok sürgetni semmit sem csak megkérdeztették velem igaz engem is érdekel. Szerkesztve: 2007. Április 6. - Rog Ertay Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Április 6. Hozzászólás ideje: 2007. Április 6. A repjegyet mindenki maga intézi, és jó lenne már ma pontot tenni a végére. A szállásról még nem volt sok szó. A CelEu belépőt érdemes neten megvenni előre, mert helyszínen drágább. Azt is meg kéne venni hamarosan. Hasonlóan bankkártyával vagy hitelkártyával, mint a repjegyet. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Április 6. Hozzászólás ideje: 2007. Április 6. (szerkesztve) Pontot tennék én rá de azt se tudom hogy melyik légitársaságnál kell, azt se hogy hogy, milyet és hova kell. Nem akarok lemaradni se meg mondjuk Kuala Lumpurban kikötni. A celebjegyeket se tudom hogy hogy kell intézni. Fontban vagy forintban? Ezeket mindannyian tudjátok mert már kezdem magam koloncnak érezni. Szerkesztve: 2007. Április 6. - Rog Ertay Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Április 6. Hozzászólás ideje: 2007. Április 6. Írtam privit Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Április 23. Hozzászólás ideje: 2007. Április 23. Emberek, ide írom, hogy ne kelljen sokfelé írnom, remélem, nem gond. Ma elmentem az OTP-be, mert megjött a kártyám. Sorban álltam háromnegyed órát, és átvételkor derült ki, hogy elírták a nevet!!!! A vége az lett, hogy átvettem, csjk visszavette, visszarakta a kártyadíjat a számlára, és érvényteleníteni fogják. De addig nem kérhetek MC-t, így rendelt gyorsan Visát. Na de erre is várhatok most két hetet!!!! Pedig a belépőhöz meg kéne, addig nem tudom megvenni!!! Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Április 23. Hozzászólás ideje: 2007. Április 23. Én holnap megyek az enyémért. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2007. Április 23. Hozzászólás ideje: 2007. Április 23. Emberek, ide írom, hogy ne kelljen sokfelé írnom, remélem, nem gond.Ma elmentem az OTP-be, mert megjött a kártyám. Sorban álltam háromnegyed órát, és átvételkor derült ki, hogy elírták a nevet!!!! A vége az lett, hogy átvettem, csjk visszavette, visszarakta a kártyadíjat a számlára, és érvényteleníteni fogják. De addig nem kérhetek MC-t, így rendelt gyorsan Visát. Na de erre is várhatok most két hetet!!!! Pedig a belépőhöz meg kéne, addig nem tudom megvenni!!! Ezért volt sokkal jobb amikor az embernek a fizetését boritékba adták.A tököm nekem is tele van a kártyákkal, főleg ha sorban állok a pénztárnál és kártyával fizetnek elöttem.Iszonyú lassú a készpénzes fizetéshez képest. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Április 23. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Április 23. De a kp nem jó, mert csak kártyával lehet rendelni jegyeket a celebre. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Április 24. Hozzászólás ideje: 2007. Április 24. Én holnap megyek az enyémért. Remek Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Április 24. Hozzászólás ideje: 2007. Április 24. Ezért volt sokkal jobb amikor az embernek a fizetését boritékba adták.A tököm nekem is tele van a kártyákkal, főleg ha sorban állok a pénztárnál és kártyával fizetnek elöttem.Iszonyú lassú a készpénzes fizetéshez képest. Nekem oké a kártyás fizetés, jobb, hogy így kapom a fizetést, mert jó néhány számlámat utalással fizetem én is. Sokkal kényelmesebb, mint a postán sorban állni, vagy várni a beszedőre. Na meg pénzügyes vagyok, így számomra természetes is. A gond az, hogy a snassz kártya, ami alapból jár a számlához, nem alkalmas a netes fizetésre, és külföldön sem igazán tudom használni. Ezért kértem helyette valami használhatóbbat, és azzal volt a gond Eddig kétszer fizettem kártyával belföldön pénztárnál, és egy perc alatt lement az egész, kicsit volt több csak, mint készpénzzel elintézni a fizetést. Ez valószínűleg függ a rendszertől meg a pénztáros gyorsaságától is. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2007. Április 24. Hozzászólás ideje: 2007. Április 24. Nekem oké a kártyás fizetés, jobb, hogy így kapom a fizetést, mert jó néhány számlámat utalással fizetem én is. Sokkal kényelmesebb, mint a postán sorban állni, vagy várni a beszedőre. Na meg pénzügyes vagyok, így számomra természetes is.A gond az, hogy a snassz kártya, ami alapból jár a számlához, nem alkalmas a netes fizetésre, és külföldön sem igazán tudom használni. Ezért kértem helyette valami használhatóbbat, és azzal volt a gond Eddig kétszer fizettem kártyával belföldön pénztárnál, és egy perc alatt lement az egész, kicsit volt több csak, mint készpénzzel elintézni a fizetést. Ez valószínűleg függ a rendszertől meg a pénztáros gyorsaságától is. Ok, így már világos. Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2007. Április 26. Hozzászólás ideje: 2007. Április 26. Azt hiszem magyar tv először emlékezett mag tegnap a 30. évfordulóról. Ici-pici pontatlanságok vannak benne, pl nem azt mondja, hogy egy hónap múlva, hanem pontosan ma 30 éve mutatták be. De szerintem nem a hibákról kell beszélni, nem azzal kell foglalkozni, hanem annak kell örülni, hogy a magyar csatornák egyike bemondja, és ha egy perc erejéig is, de foglalkozik vele. Ez azt is jelenti, hogy lehet hogy megint szezonja lesz itthon az sw-nek! Amit Lucas mond azt azthiszem mindannyian csak osztani tudjuk. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Április 26. Hozzászólás ideje: 2007. Április 26. Mélységesen egyet értek a mesterrel. És jó, hogy a TV2 megemlítette. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.