Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

EPIX spoileres topik

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Tatooine megjelenésének örülök. A leakekben mesélt történet, amely itt játszódik, annak nagyon nem örülök. Remélem inkább a Kylos fog megvalósulni. :)

Hozzászólás ideje:
3 perccel korábban, Bence1997 írta:

Tatooine megjelenésének örülök. A leakekben mesélt történet, amely itt játszódik, annak nagyon nem örülök. Remélem inkább a Kylos fog megvalósulni. :)

"No, I do" :D

Hozzászólás ideje:

Tatooine-ra én a lezárásért mennék vissza. A 9 fő eseményeit túlélve Ben Solo elhozná Vader sisakjának maradványait és a Lars farmon Shmi sírja mellé helyezné őket. Ez tökéletes keretet adna szegény Anakinnak, PT-OT-ST összekötésben nem is lehetne ennél erősebb helyszín és esemény. Majd elballagna magányosan remeteségbe, -mert vannak azért jóvátehetetlen bűnei- a régi Tatooine új Ben-je..

Hozzászólás ideje:
9 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:

Ha meghagyják a hegyes környezetet akkor ez nem a Lars farm. :) 

Hát még ha a kosaras emelőgépet meg az operatőrt is! ;)

Szerkesztve: - csoli1138

Hozzászólás ideje:
11 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:

Ha meghagyják a hegyes környezetet akkor ez nem a Lars farm. :) 

Azt elég egyszerű eltüntetni ;) Amúgy itt egy összehasonlítás, "véletlenül" minden pont ugyanott van :P

1GqLNnB.png

Hozzászólás ideje:
1 órával korábban, Ody Mandrell írta:

Az könnyen meglehet, hisz azóta eltelt majdnem 40 év. De azt továbbra se értem miért kell bevinni a hegyek közé egy sivatagos jelenetet :? 

Próbáltál már száraz homokban függőleges falú lyukat ásni? És üregeket (szobákat) létrehozni? Ehhez kőzet kell... Vagy úgy lehet építeni, mint az M6 alagútjait....

Szerkesztve: - gafz

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
2 órával ezelőtt, gafz írta:

Próbáltál már száraz homokban függőleges falú lyukat ásni? És üregeket (szobákat) létrehozni? Ehhez kőzet kell... Vagy úgy lehet építeni, mint az M6 alagútjait....

Mint ahogy eddig, most se vágtak lyukat a földbe és építették meg a belső tereket egy külső felvételhez. Ebből a szempontból épp ez az, hogy tök mindegy hol van ez a díszlet, vagyis mégse mert a Lars farm nem ilyen környezetben volt. Ha csak a 40 év alatt nem nőttek ki hegyek a semmiből.

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:
6 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

Mint ahogy eddig, most se vágtak lyukat a földbe és építették meg a belső tereket egy külső felvételhez

Honnan tudod? :P

Hozzászólás ideje:
1 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

Onnan, hogy ilyet sose csináltak korábban se, és nem is lenne értelme.

Abramsnek előjött a "mindent megépítünk" fétise, mint a TFA-nál :D

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Annyi pénz azért nincs, hogy a föld alá építkezzenek teljesen feleslegesen. :D Amennyiben ez a Lars farm maradványa, bőven az lett volna a legolcsóbb ha valamelyik sivatagban felveszik. Minek kínlódni még a hegyek kivételével is, ami feleslegesen kidobott idő és pénz.

Hozzászólás ideje:

Nagy Britanniában a BBFC Insight végzi a korhatárbesorolásokat. 12A-t kapott a film, és az alábbi indoklást fűzték hozzá:

fndedwug0n341.png?width=943&format=png&a

Szóval valakinek a fejét megolvasztják... Erő-villámmal?

Amit még nagyon érdekesnek tartok, hogy lesz káromkodás a filmben, pl. az "ass" szó is elhangzik, ilyenre még nem volt példa, ha jól emlékszem

Szerkesztve: - Yoda József

Hozzászólás ideje:

A svédek is megadták a film besorolását: PG-11-et kapott náluk, az ő leírásukban pedig az szerepel, hogy: ”a frightening man who draws the life force out of people”

Szóval úgy néz ki, hogy "az életerőt kiszipolyozó Palpatine" is igaz JP leakjéből...

https://www.reddit.com/r/StarWarsLeaks/comments/e8dn0s/the_swedish_cinema_department_has_confirmed_the/

Hozzászólás ideje:
22 órával ezelőtt, csoli1138 írta:

Tatooine-ra én a lezárásért mennék vissza. A 9 fő eseményeit túlélve Ben Solo elhozná Vader sisakjának maradványait és a Lars farmon Shmi sírja mellé helyezné őket. Ez tökéletes keretet adna szegény Anakinnak, PT-OT-ST összekötésben nem is lehetne ennél erősebb helyszín és esemény. Majd elballagna magányosan remeteségbe, -mert vannak azért jóvátehetetlen bűnei- a régi Tatooine új Ben-je..

Hű! Bárcsak kitaláltad volna a végét.

Hozzászólás ideje:
2 perccel korábban, Süni írta:

Hű! Bárcsak kitaláltad volna a végét.

Hát igen... Erre sanszos, hogy megkapjuk ami JP leakjében van... ahogy sorra igazolódnak be a részletei... egyre inkább az az érzésem, hogy a legrosszabb dolgok is be fognak igazolódni :( de ne legyen igazam. Nem tudom elképzelni, hogy nem volt senki se a produkciónál, aki nem mondta volna meg JJ-nek, hogy "ne, ez így fa*ság...". Lucast is bevonták a konzultációkba, és ő is rábólintott volna ezekre a marhaságokra...

A kritikusok imádni fogják a filmet, a rajongókat meg iszonyatos mértékben fel fogja dühíteni, ha JP leakje fullosan igaz.

Hozzászólás ideje:

De honnan tudod, hogy úgy f*szság ahogy a filmben van? Most már csak bő egy hetet kell várni. Fölösleges szerintem előre félni ezen. Ha rossz az egész akkor majd ráérünk eleget bosszankodni a film után :D Mégha JP leakje fullosan igaz akkor is millió és egy dolog van ami hiányzik belőle. Akárhogyis: a teljes képet nem látjuk.

Hozzászólás ideje:

Szerintem rendben lesz. Muszáj kielégítően végetérnie. Mint film lezárás, mint trilógia lezárás, mint 3 trilógia lezárás.

Ez nagy falat. Lehet, hogy nagyobb, mint az ep 3 zárása volt. Nem tudom elképzelni, hogy elcseszett véget kapjon egy ekkora történet.

Nem nagyon olvastam spoileres leírásokat, de már nem is fogok. Jónak kell lenni ennek elejétől a végéig!

Hozzászólás ideje:

Az ötlet, hogy a SKYWALKER Saga végkifejlete az, hogy Sheev PALPATINE-t, az ultimate enemyt egy másik PALPATINE, Sheev unokája, Rey PALPATINE nyírja ki, önmagában baromság, aminél nem számít a megvalósítás... Meggyalázza Anakin önfeláldozását. Meg nem is értem, miért Skywalker Saga ez akkor? Miért nem Palpatine Saga, ha az vége, hogy egyik Palpi kinyírja a másikat? :D

Hozzászólás ideje:
1 perccel korábban, Yoda József írta:

Az ötlet, hogy a SKYWALKER Saga végkifejlete az, hogy Sheev PALPATINE-t, az ultimate enemyt egy másik PALPATINE, Sheev unokája, Rey PALPATINE nyírja ki, önmagában baromság, aminél nem számít a megvalósítás... Meggyalázza Anakin önfeláldozását. Meg nem is értem, miért Skywalker Saga ez akkor? Miért nem Palpatine Saga, ha az vége, hogy egyik Palpi kinyírja a másikat? :D

Ez az aggodalom tárgya? :o Hát ez tényleg meg ne merjen valósulni, mint a keresztvasas fénykard.. :saber_kylo:

Hozzászólás ideje:
Éppen most , Ody Mandrell írta:

Terrio konkrétan kiemelte az EPVI végét, hogy nem mentek szembe azzal. Szerintem már rég túl aggódtad ezeket a spoilereket.

Marketingduma minden, amit a film előtt mondanak az alkotók. Ezt jó volna megjegyezni ;)

Hozzászólás ideje:
2 perccel korábban, csoli1138 írta:

Ez az aggodalom tárgya? :o Hát ez tényleg meg ne merjen valósulni, mint a keresztvasas fénykard.. :saber_kylo:

Ja és ehhet tegyük hozzá, hogy Sheev nemes egyszerűséggel túlélte a RotJ-t, ami duplán tökönrúgja Anakint.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.