Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Szerintem ha akarnék sem tudnék akár fele ilyen hülyeségeket összehordani :D

Lehet, hogy csak viccel. :D De nagyon úgy tűnik, komolyan gondolja.

Még hogy a SW a Volt egyszer egy vadnyugat koppintása... XD Ja, az Avatar meg a Gyűrűk Uráé, a Harry Potter a Star Trek-é, a Kaptár az Indiana Jones-é.

Hozzászólás ideje:

Nem vicces, ,"csak" kedves. Számomra. Őket meg a szüleiket használom ébresztőóraként, bár nem valami pontosak :)

Jut eszembe. :)

Hozzászólás ideje:

Nagy igazság :D A kutya is vágja :D

92611-csakis-a-sor-.jpg

Ezzz naaggyon szar, de már jó (szeretem a fárasztó vicceket :D )

Két állat jön le a hegyről

egyik futva....a másik medve :D

• 2 héttel később...
  • 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Pár kommenttel lejjebb olvashattátok, hogy van egy fejben nem túl erős felhasználó a Filmkatalógus.hu fórumán, aki non-stop irkálja a baromságait orrvérzésig. Érdemes elolvasni néhány hozzászólását, én szakadtam tőlük a röhögéstől. :D Néhányat amúgy már átmásoltam. A Star Wars-os véleményeit érdemes leginkább elolvasni. :D

>>>Közérdekű közlemény: az alábbiakat csak is erős idegzetűek tekintsék meg!<<<

http://www.filmkatalogus.hu/hozzaszolasok-639175

A kedvencem tőle:

Lucas egy plagizáló f*sz.A star wars egy koppintás.A sztorit és a karaktereket leone volt egyszer egy vadnyugat című filmjébő opta.Mindent innen vett.Bizonyíthatóan lopás az egész.

Szerkesztve: - DarthMaul31

Hozzászólás ideje:

A tavaly nyári filmünk, effektelve, megvágva (általam). Bár 15 perc, de az utolsó 4 perc a baki parádé, ami Dzséjt szerint a legviccesebb rész. Még szerencse.

Egyébként Dzséjt már látta, és neki tetszett, úgyhogy... :D Szerintem is az eddigi legütősebb. Jó szórakozást, minden építő kritikának örülünk.

http://www.youtube.com/watch?v=y7gp38BoiNo

Hozzászólás ideje:

Jó kis film lett, és nagyon tetszik a zeneválasztás is. :) A végén (még a bakiparádé előtt) ott a stáblista, ki kicsoda.

Szerk: (na most látom, Donát is felfedte a titkot :D)

Szerkesztve: - Pildi

Hozzászólás ideje:

Akkor ez kapufa volt. :oops: Az a baj, hogy én a videó végén kerestem a stáblistát és arról megfeledkeztem, hogy a film végén lett volna...

Hozzászólás ideje:

Egyébként érdekes kis film volt. Az külön jó volt benne, ahogy a fekete-fehér és a színes felvételek változtak az interjúknál. Az ápoltak mindig fekete-fehérben voltak, az ápolók (akik elvileg épelméjűek) meg mindig színesben nyilatkoztak... aztán a végén náluk is átváltott fekete-fehérbe. Illetve az is tetszett, hogy Chris tényleg nem lépett interakcióba senkivel. Mondjuk annál a jelentnél mikor megérkezik a professzor akkor a két ápoló mintha kiesett volna egy kicsit a szerepből. Mondják, hogy milyen szörnyűség történt és közbe majdnem elröhögik... ja meg a doktor úr sem élte bele magát túlzottan a szerepbe, de a többiek jók voltak, főleg Eric + a férfi ápoló. Jól ki volt találva az egész és figyeltetek az ilyen apró részletekre is, hogy az a kis elem jel pl. folyamatosan csökken... gratulálok! :)

Hozzászólás ideje:

Egyszer mi is csinálhatnánk ilyen filmet. Csak egy jó forgatókönyv kellene és egy kamera. :P

Szerintem esetünkben egy okostelefon is megtenné :P

Hozzászólás ideje:

Újra sikerált egy nagyon klassz kisfilmet összehozniuk a skacoknak. :)

Hozzászólás ideje:

Egyébként érdekes kis film volt. Az külön jó volt benne, ahogy a fekete-fehér és a színes felvételek változtak az interjúknál. Az ápoltak mindig fekete-fehérben voltak, az ápolók (akik elvileg épelméjűek) meg mindig színesben nyilatkoztak... aztán a végén náluk is átváltott fekete-fehérbe. Illetve az is tetszett, hogy Chris tényleg nem lépett interakcióba senkivel. Mondjuk annál a jelentnél mikor megérkezik a professzor akkor a két ápoló mintha kiesett volna egy kicsit a szerepből. Mondják, hogy milyen szörnyűség történt és közbe majdnem elröhögik... ja meg a doktor úr sem élte bele magát túlzottan a szerepbe, de a többiek jók voltak, főleg Eric + a férfi ápoló. Jól ki volt találva az egész és figyeltetek az ilyen apró részletekre is, hogy az a kis elem jel pl. folyamatosan csökken... gratulálok! :)

Köszi! De jó, hogy kiszúrtad, mert direkt ezért tettem bele a fekete-fehér/színes váltakozást! :) És valóban, sajnos az a jelenet a végén nem sikerült olyan jól, de hát a színészi teljesítmények sajnos nem egyenletesek, ezzel néha nehéz mit kezdeni.

Hozzászólás ideje:

Most nézem :) Építő szándékú kritika következik.

A zeneválasztás nagyon jó. A dialógusok hangkeverése viszont rossz értelemben olyan mint egy magyargyártású szappanoperáé, már bocs. Valahogy hiányzik belőle a természetesség. Élőben ha két ember beszélget akkor nincs egy vágásnyi szünet a két megszólaló közt, és mintha a hangerő sem lenne egyenletes a beszélők között. Én egy-két tizedmásodperccel még megrövidíteném a vágásoknál.

A "követjük Eriket kamerával a házfalnál" snittnél én kézikamera helyett állványról rázoomolást használtam volna. Így olyan érzés volt mintha szándékos kézikamera-effektet látnék, aminek akkor lenne értelme (itt) ha a történet szerint is kézikamerával vették volna föl.

Az "Úristen, Niki, úristen!" - nél nem egyértelmű hogy mire reagálnak. Egyik pillanatban békés séta, aztán eszükbe jut hogy ennél a kőnél meg kell fordulni és úristennikizve távozni a másik irányban. Meghallottak, megláttak valamit? Nem derül ki, és ez a rendező bakija. A vágó annyit menthet, ha kiszórja a snitt elejét és a néző csak annyit lát hogy az előző jelenet után mindkettő üvölt és elrohan.

A sötétben keresgélős rész hangulatos, főleg, ha jól láttam a sötétben forgatott résznél még volt valami a papíron.

Rutherford belépője minden csak nem tekintélyt parancsoló. Nem volt egy ismerős akitől egy pofásabb autót elkérhettetek volna arra, hogy beparkoljon a nyaraló elé vele a színész? Nem a magyar egészségügy általános pénzügyi állapota a témátok....

A poén az jóóóóóóóó! És így értelmet nyert hogy miért lett feketefehér a videó a végén.

A facepalm lehetett volna kicsit hosszabb. Így csak olyan mintha azt mondaná "Nem volt elég hatodszor fölvenni ezt a jelenetet?" (Zárójelben: a bakiparádés verzió, amiben ott áll Erik a háttérben, az nagyon jól sikerült. Hollywoodban ezt a felvételt használnák, utólag számítógéppel kiretusálva a plusz egy szereplőt.)

A "2013-ban kudarccal zárult" rész az naaagy."

A vízipingpong a végén nagyon kifejező, bár sokkal inkább átjön a tragikum mint a humor. A késélezős pedig elgondolkodtató. "Örüljünk annak, hogy van, aki nem létezik?" Gratula!

Nagyon jó, többszörnézős.

Hozzászólás ideje:

Köszi! De jó, hogy kiszúrtad, mert direkt ezért tettem bele a fekete-fehér/színes váltakozást! :) És valóban, sajnos az a jelenet a végén nem sikerült olyan jól, de hát a színészi teljesítmények sajnos nem egyenletesek, ezzel néha nehéz mit kezdeni.

Egyébként van más filmetek is, vagy ez volt az első ilyen próbálkozás?

Hozzászólás ideje:

Wilde! Ez már az 5. film volt. A többi más stílusú, és kevésbé profi. Ha ezzel együtt érdekel, írj rám üzenetet és átküldöm a linkeket! Azoknak nem én csináltam az utómunkálatát (hanem Dr. Rutherford. :D)

Most nézem :) Építő szándékú kritika következik.

Köszi! :)

A zeneválasztás nagyon jó. A dialógusok hangkeverése viszont rossz értelemben olyan mint egy magyargyártású szappanoperáé, már bocs. Valahogy hiányzik belőle a természetesség. Élőben ha két ember beszélget akkor nincs egy vágásnyi szünet a két megszólaló közt, és mintha a hangerő sem lenne egyenletes a beszélők között. Én egy-két tizedmásodperccel még megrövidíteném a vágásoknál.

Ez jó ötlet, megpróbálom majd kivitelezni. A hangerő azért nem egyenletes, mert nem egy stúdióban vettük fel, így a zajok bejátszanak néha.

A "követjük Eriket kamerával a házfalnál" snittnél én kézikamera helyett állványról rázoomolást használtam volna. Így olyan érzés volt mintha szándékos kézikamera-effektet látnék, aminek akkor lenne értelme (itt) ha a történet szerint is kézikamerával vették volna föl.

Nincs állványunk. :)

Az "Úristen, Niki, úristen!" - nél nem egyértelmű hogy mire reagálnak. Egyik pillanatban békés séta, aztán eszükbe jut hogy ennél a kőnél meg kell fordulni és úristennikizve távozni a másik irányban. Meghallottak, megláttak valamit? Nem derül ki, és ez a rendező bakija. A vágó annyit menthet, ha kiszórja a snitt elejét és a néző csak annyit lát hogy az előző jelenet után mindkettő üvölt és elrohan.

Szerintem ez csak neked nem jött át. Niki kap egy borotvát és megmutatom neki, hogy a nyakánál van a chip. Ebből összerakható, hogy mi történt abban a néhány másodpercben, amíg nem látjuk, és felfigyelnek rá az ápolók. ;)

Rutherford belépője minden csak nem tekintélyt parancsoló. Nem volt egy ismerős akitől egy pofásabb autót elkérhettetek volna arra, hogy beparkoljon a nyaraló elé vele a színész? Nem a magyar egészségügy általános pénzügyi állapota a témátok....

Vicces vagy, az van, ami van egy nyaraláson, tehát azzal kell sáfárkodni. Jó hogy nem már azt mondod, hogy cseréljem le a barátaimat profi színészekre. :)

(Zárójelben: a bakiparádés verzió, amiben ott áll Erik a háttérben, az nagyon jól sikerült. Hollywoodban ezt a felvételt használnák, utólag számítógéppel kiretusálva a plusz egy szereplőt.)

A vízipingpong a végén nagyon kifejező, bár sokkal inkább átjön a tragikum mint a humor. A késélezős pedig elgondolkodtató. "Örüljünk annak, hogy van, aki nem létezik?" Gratula!

A végső összeállítást nem is poénnak szántuk, sőt!!! Ezért választottam oda a Skyfallt. Poénnak ott a bakiparádé. ;)

Nagyon jó, többszörnézős.

Köszi még egyszer, tolmácsolom a többiek felé.

Hozzászólás ideje:

Beteszem spoilerbe mert némiképp offtopik.

Nincs állványunk. :)

Nekem sincs, bár a helyi vásárból valószínűleg egy tripodot elég olcsón be lehetne szerezni. Ellenben van az asztalomon egy hangfal (na jó, hangfalacska) amire rá tudom rakni a fotógépet ha épp onnan szándékozok stabil felvételt készíteni. Kevésbé remeg a kép mint egy igéányes hollywoodi akciófilmben :D

Szerintem ez csak neked nem jött át. Niki kap egy borotvát és megmutatom neki, hogy a nyakánál van a chip. Ebből összerakható, hogy mi történt abban a néhány másodpercben, amíg nem látjuk, és felfigyelnek rá az ápolók. ;)

Akkor mondjuk egy eldőlő test (vagy bőrönd :) ) hangját berakhattátok volna, és a két ápoló arra a hangra néz föl.

Vicces vagy, az van, ami van egy nyaraláson, tehát azzal kell sáfárkodni.

Hát akkor pl el lehet a professzor úrnak sétálni egy elegánsabb autó előtt, és a következő snittben belép az ajtón. Ezt még úgy is föl lehet venni hogy nem látszik a rendszám, tehát a kocsi tulaja sem hisztizhet hogy engedély nélkül került az autója a filmetekbe. Mondjuk ezt még az utómunkálatok során is föl lehet venni, amíg le nem hull a hó. :)

Jó hogy nem már azt mondod, hogy cseréljem le a barátaimat profi színészekre. :)

Nehogy! Nevelj belőlük profi színészeket :D

A végső összeállítást nem is poénnak szántuk, sőt!!! Ezért választottam oda a Skyfallt. Poénnak ott a bakiparádé. ;)

Így már egyértelmű :)

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.