Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Február 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Február 4. Érdekes lehet a kérdés, hogy ki fogja megtekinteni ezt a filmet a bemutató napján? Vajon lesz belőle éjféli vetítés? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Február 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Február 4. Ez is Star Wars, úgyhogy ha összejön, én biza szeretném a premier napján megnézni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2016. Február 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Február 4. Naná, hogy a premier napján! Egyéb alternatíva részemről szóba sem jöhet! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2016. Február 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Február 4. Premier napján a fórum tagjaival szeretném, ez természetes. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2016. Február 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Február 4. Idén irányított szabadságolások lesznek nálunk. Ha ki tudom venni a pénteket, akkor egyértelműen éjféli premier vetítés, Pesten. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2016. Február 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Február 5. Én is a premiernapon szeretném megnézni, veletek Ha lesz éjféli, akkor azon. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2016. Február 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Február 5. Nagyon remélem, hogy én is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Február 5. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Február 5. Az EPVII -es év végi szabi kálvária után nem hiszem, hogy lesz még egyszer akkora mákod, de hátha. Ellenkező esetben csak hétvégén tudom megnézni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2016. Február 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Február 6. (szerkesztve) Hát én mégegyszer nem viszem el anyámat semmilyen éjféli premierre, mert a múltkor is alig tudtam veletek beszélni mert neki cigizhetnékje volt... Úgyhogy egyedül megyek éjféli premierre veletek. Ja és belenyugodtam felőlem lehet 2D felirat. majd másnap megnézem anyámmal ha annyira akarja 3D szinkronosan. Ja és mint mondottam bárkinek szívesen veszek majd jegyet. Bár a TFA-ból ítélva csak hozzácsatol a CC még egy pár gépet a szerveréhez. Szerkesztve: 2016. Február 6. - Rajmesz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2016. Február 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Február 6. Nálunk is új felállás lett februártól a munkahelyemen, nem biztos, hogy olyan simán tudok majd szabit kivenni karácsony előtt, mint tavaly. De ha megoldható lesz, akkor én is szívesen mennék újra éjféli premier vetítésre veletek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2016. Március 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 20. Premier napján, de nem éjfélkor. Itthon csütörtökön lesz a bermutató szerintem azaz csütörtök este nyolckor. Ez azért annyira nem fontos film hogy éjfélkor lássam. Meg idén nem biztos hogy ki tudok venni szabit. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 7. (szerkesztve) Vajon a hazai jegyelővétel idén is októberben várható? Szerkesztve: 2016. Szeptember 7. - csoli1138 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 7. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 7. (szerkesztve) Jó kérdés... Nem hiszem, hogy lesz éjféli bemutató. Amúgy se biztos, hogy elmennék rá mert melóznom kell aznap. Egyébként kit érdekelne egy éjféli premier? Szerkesztve: 2016. Szeptember 7. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 7. (szerkesztve) Elég valószínűtlennek tartom, hogy a múltkori SW láz után (gondolok itt a halott honlapra a jegyelőrendeléskor), hogy ne lenne éjféli premier. Amúgy, mit az epVII egyértelműen éjféli IMAX 3D, másnap meg jöhet a feliratos. Nekem akkor úgyis vizsgaidőszak lesz, és addig úgysem tudnék a tanulásra koncentrálni, amíg nem látom a filmet Szerkesztve: 2016. Szeptember 7. - Nabopolasszar Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 7. Ha lesz éjféli premier én tuti leszek. Pont ez azaz időszak amikor szokott lenni egy kis szabadidőm. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 7. Én is vevő vagyok az ötletre. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 7. Mindenképpen Pesten szeretném megnézni, éjfélin! Már a szabit is sikerült kivenni rá! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 7. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 7. (szerkesztve) Ha másnap nem kell melózni (már puhatolóztam), talán engem is érdekelne. Viszont csak meló után tudnék menni ami nem biztos, hogy jó ómen. Meglátjuk hogy alakul. Szerkesztve: 2016. Szeptember 7. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 7. Én is az éjféli premieren szeretném látni a filmet, ha lesz éjféli. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 7. Szintúgy. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 7. Én evidensnek vettem, hogy lesz éjféli! Lehet, hogy koppanunk? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lenci Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 7. Éjfél of course. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 8. Éjféli, ez nem kérdés. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 8. Engem is érdekelne az éjféli. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 8. Engem is, bár ez azért másnapi szabi függvénye. Remélem, összejön. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 8. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 8. Ennyi ember láttán én se maradnék ki az fix. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 9. Én is csatlakoznék, ha nem gond Előtte Don Corleone pizzázás? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 9. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 9. Érdekes, hogy egy sima fórumtalira senki nem jönne, de egy egy ilyen eseményre már pizzázni is hajlandóak az emberek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 9. Ez csak annyi bizonyít, hogy kell egy SW esemény is hozzá, hogy összehozza a népet szélesebb körben is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Hunner Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 10. Hát remélem vegre eljutok élöben is hozzátok ) az éjféli jó nekem is:) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.