Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Február 4. Hozzászólás ideje: 2016. Február 4. Érdekes lehet a kérdés, hogy ki fogja megtekinteni ezt a filmet a bemutató napján? Vajon lesz belőle éjféli vetítés? Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Február 4. Hozzászólás ideje: 2016. Február 4. Ez is Star Wars, úgyhogy ha összejön, én biza szeretném a premier napján megnézni. Válasz
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2016. Február 4. Hozzászólás ideje: 2016. Február 4. Naná, hogy a premier napján! Egyéb alternatíva részemről szóba sem jöhet! Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2016. Február 4. Hozzászólás ideje: 2016. Február 4. Premier napján a fórum tagjaival szeretném, ez természetes. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2016. Február 4. Hozzászólás ideje: 2016. Február 4. Idén irányított szabadságolások lesznek nálunk. Ha ki tudom venni a pénteket, akkor egyértelműen éjféli premier vetítés, Pesten. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2016. Február 5. Hozzászólás ideje: 2016. Február 5. Én is a premiernapon szeretném megnézni, veletek Ha lesz éjféli, akkor azon. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2016. Február 5. Hozzászólás ideje: 2016. Február 5. Nagyon remélem, hogy én is Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Február 5. Szerző Hozzászólás ideje: 2016. Február 5. Az EPVII -es év végi szabi kálvária után nem hiszem, hogy lesz még egyszer akkora mákod, de hátha. Ellenkező esetben csak hétvégén tudom megnézni. Válasz
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2016. Február 6. Hozzászólás ideje: 2016. Február 6. (szerkesztve) Hát én mégegyszer nem viszem el anyámat semmilyen éjféli premierre, mert a múltkor is alig tudtam veletek beszélni mert neki cigizhetnékje volt... Úgyhogy egyedül megyek éjféli premierre veletek. Ja és belenyugodtam felőlem lehet 2D felirat. majd másnap megnézem anyámmal ha annyira akarja 3D szinkronosan. Ja és mint mondottam bárkinek szívesen veszek majd jegyet. Bár a TFA-ból ítélva csak hozzácsatol a CC még egy pár gépet a szerveréhez. Szerkesztve: 2016. Február 6. - Rajmesz Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2016. Február 6. Hozzászólás ideje: 2016. Február 6. Nálunk is új felállás lett februártól a munkahelyemen, nem biztos, hogy olyan simán tudok majd szabit kivenni karácsony előtt, mint tavaly. De ha megoldható lesz, akkor én is szívesen mennék újra éjféli premier vetítésre veletek. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2016. Március 20. Hozzászólás ideje: 2016. Március 20. Premier napján, de nem éjfélkor. Itthon csütörtökön lesz a bermutató szerintem azaz csütörtök este nyolckor. Ez azért annyira nem fontos film hogy éjfélkor lássam. Meg idén nem biztos hogy ki tudok venni szabit. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 7. Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 7. (szerkesztve) Vajon a hazai jegyelővétel idén is októberben várható? Szerkesztve: 2016. Szeptember 7. - csoli1138 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 7. Szerző Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 7. (szerkesztve) Jó kérdés... Nem hiszem, hogy lesz éjféli bemutató. Amúgy se biztos, hogy elmennék rá mert melóznom kell aznap. Egyébként kit érdekelne egy éjféli premier? Szerkesztve: 2016. Szeptember 7. - Ody Mandrell Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 7. Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 7. (szerkesztve) Elég valószínűtlennek tartom, hogy a múltkori SW láz után (gondolok itt a halott honlapra a jegyelőrendeléskor), hogy ne lenne éjféli premier. Amúgy, mit az epVII egyértelműen éjféli IMAX 3D, másnap meg jöhet a feliratos. Nekem akkor úgyis vizsgaidőszak lesz, és addig úgysem tudnék a tanulásra koncentrálni, amíg nem látom a filmet Szerkesztve: 2016. Szeptember 7. - Nabopolasszar Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 7. Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 7. Ha lesz éjféli premier én tuti leszek. Pont ez azaz időszak amikor szokott lenni egy kis szabadidőm. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 7. Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 7. Én is vevő vagyok az ötletre. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 7. Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 7. Mindenképpen Pesten szeretném megnézni, éjfélin! Már a szabit is sikerült kivenni rá! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 7. Szerző Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 7. (szerkesztve) Ha másnap nem kell melózni (már puhatolóztam), talán engem is érdekelne. Viszont csak meló után tudnék menni ami nem biztos, hogy jó ómen. Meglátjuk hogy alakul. Szerkesztve: 2016. Szeptember 7. - Ody Mandrell Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 7. Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 7. Én is az éjféli premieren szeretném látni a filmet, ha lesz éjféli. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 7. Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 7. Szintúgy. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 7. Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 7. Én evidensnek vettem, hogy lesz éjféli! Lehet, hogy koppanunk? Válasz
Lenci Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 7. Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 7. Éjfél of course. Válasz
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 8. Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 8. Éjféli, ez nem kérdés. Válasz
Wilde Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 8. Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 8. Engem is érdekelne az éjféli. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 8. Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 8. Engem is, bár ez azért másnapi szabi függvénye. Remélem, összejön. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 8. Szerző Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 8. Ennyi ember láttán én se maradnék ki az fix. Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 9. Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 9. Én is csatlakoznék, ha nem gond Előtte Don Corleone pizzázás? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 9. Szerző Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 9. Érdekes, hogy egy sima fórumtalira senki nem jönne, de egy egy ilyen eseményre már pizzázni is hajlandóak az emberek. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 9. Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 9. Ez csak annyi bizonyít, hogy kell egy SW esemény is hozzá, hogy összehozza a népet szélesebb körben is. Válasz
Hunner Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 10. Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 10. Hát remélem vegre eljutok élöben is hozzátok ) az éjféli jó nekem is:) Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.