RacerX Hozzászólás ideje: 2016. December 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 5. Nekem is meglett a jegy a második megtekintésre. 16. szombat, ezúttal már felirattal. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. December 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 5. Én a második megtekintéssel még megvárom, hogy hogyan fog tetszeni első megtekintésre. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
RacerX Hozzászólás ideje: 2016. December 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 5. Én a második megtekintéssel még megvárom, hogy hogyan fog tetszeni első megtekintésre. Én meg már megígértem egy társaságnak hogy velük is megnézem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. December 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 5. Én a második megtekintéssel még megvárom, hogy hogyan fog tetszeni első megtekintésre. Én megelőlegeztem a bizalmat. De ha nem tetszene, akkor kell mégegy megtekintés, hogy biztos-e ez! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2016. December 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 5. (szerkesztve) Hát én nézem veletek felirattal, aztán IMAX-ben másnap, aztán 4Dx-ben aztán majd vidéken is megnézem Karácsony körül, amikor lemegyünk nagymutterhoz. (Abban a hatalmas moziban, ahol 4 méteres a vászon és van bent 30 szék. ) Szerkesztve: 2016. December 5. - Rajmesz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2016. December 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 5. Hol mikor találkozunk előtte? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. December 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 5. Hát én nézem veletek felirattal, aztán IMAX-ben másnap, aztán 4Dx-ben aztán majd vidéken is megnézem Karácsony körül, amikor lemegyünk nagymutterhoz. (Abban a hatalmas moziban, ahol 4 méteres a vászon és van bent 30 szék. ) Figyelj, tökmindegy, a lényeg és a nagy szó, hogy játszák. Én 20.000+ os városban lakom, és már a mozgómozi sem jár ide, pedig van egy jól felszerelt Kossuth Filmszínházunk, de már csak színház inkább... Milyen "multiplex"ez amit említesz, és hogyhgy él még a mai világban? Amúgy dícséretes, igazán. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2016. December 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 5. Nekem egyenlőre 4 vetítés van betervezve (1 veletek, egy a családdal, és még 2 külön baráti körrel is el kell menni), amiből 2-re már meg van a jegy is. Már csak időt kell találni a maradék 2-re a vizsgaidőszakban Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2016. December 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 5. (szerkesztve) Figyelj, tökmindegy, a lényeg és a nagy szó, hogy játszák. Én 20.000+ os városban lakom, és már a mozgómozi sem jár ide, pedig van egy jól felszerelt Kossuth Filmszínházunk, de már csak színház inkább... Milyen "multiplex"ez amit említesz, és hogyhgy él még a mai világban? Amúgy dícséretes, igazán. Ez az óriási mozi Balassagyarmaton van, a Madách filmszínház. 2 termük van. Van az ún. nagyterem, ami nem olyan nagy, mint egy átlagos moziterem, de úgy elmegy. És van az ún. kisterem. Ha nagymutternál vagyok, akkor jobban szeretek menni a kisterembe. De idén tolok majd róla egy fotót. Akkora mint egy kis tanterem, számomra ettől hangulatos. Szerkesztve: 2016. December 5. - Rajmesz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2016. December 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 5. Én a második megtekintéssel még megvárom, hogy hogyan fog tetszeni első megtekintésre. Nekem anyámmal kötelező még egyszer, de nem hiszem, hogy bánni fogom Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2016. December 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 5. Majd ha lecsengett a vizsgaidőszak, akkor fogom újra megnézni... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2016. December 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 5. Nekem az újranézés sajnos már csak januárban lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. December 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 7. Ez az óriási mozi Balassagyarmaton van, a Madách filmszínház. 2 termük van. Van az ún. nagyterem, ami nem olyan nagy, mint egy átlagos moziterem, de úgy elmegy. És van az ún. kisterem. Ha nagymutternál vagyok, akkor jobban szeretek menni a kisterembe. De idén tolok majd róla egy fotót. Akkora mint egy kis tanterem, számomra ettől hangulatos. Király lehet! Várom a fotót. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. December 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 7. 1 7! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
RacerX Hozzászólás ideje: 2016. December 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 7. 7 nap, 8 óra, 10 perc. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. December 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 7. Hát igen! Jövő héten ilyenkor már autózunk be Pécsre! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
A pécsi Hozzászólás ideje: 2016. December 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 7. Hát igen! Jövő héten ilyenkor már autózunk be Pécsre! Én meg foglalok egy sarkot a csapat számára a tömött moziba, hogy lehessen dumcsizni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. December 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 7. (szerkesztve) 19:00? Na most pont egy hét nekem és Pécsinek is! Én meg foglalok egy sarkot a csapat számára a tömött moziba, hogy lehessen dumcsizni. Okés! Szerkesztve: 2016. December 7. - csoli1138 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2016. December 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 7. (szerkesztve) Legalább idén sem maradok SW poszter nélkül. Most jött az e-mail, hogy a kellemetlenségek miatt jár az ingyen RO plakát Lehet, hogy az epVIII-at is PayU-n kellene fizetni? Szerkesztve: 2016. December 7. - Nabopolasszar Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2016. December 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 7. Eh, bezzeg nekem elsőre sikerült a családi jegyet megvenni, szóval idén nem lesz poszter Jövő héten ilyenkor már nézzük a filmet Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
luke19 Hozzászólás ideje: 2016. December 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 7. Ha nem okoz csalódást a film ( mért is okozna ), akkor én 18-én nézem újra a szüleimmel. Ezt a posztert méginkább elfogadtam volna ajándékba. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
M.Laci Hozzászólás ideje: 2016. December 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 11. Péntekre jegyek bespájzolva a pólus moziban a 20:45-ös előadásra! Yesss!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. December 11. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 11. Sok hely volt még vagy azt nem nézted? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
M.Laci Hozzászólás ideje: 2016. December 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 11. (szerkesztve) Sok hely volt még vagy azt nem nézted? Most rendeltem meg. Volt hely bőven. Szerintem több, mint 90% még szabad volt. Szerkesztve: 2016. December 11. - M.Laci Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
M.Laci Hozzászólás ideje: 2016. December 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 11. Most rendeltem meg. Volt hely bőven. Szerintem több, mint 90% még szabad volt. Rengeteg hely van még. helyek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. December 11. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 11. A cinemacity mozijai szépen telnek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2016. December 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 11. 3 nap környékén vagyunk!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. December 11. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 11. Már nagyon várom! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lenci Hozzászólás ideje: 2016. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 12. 2 nap. Meg egy pici.... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 12. Holnapután mozi? Vagy mi van? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.