orki Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. Eddig okés, bár az még messze van. Viszont tudok egy jó írkocsmát a múzeumkörúton. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. Eddig okés, bár az még messze van. Viszont tudok egy jó írkocsmát a múzeumkörúton. Meg hányjuk (nem rosszra gondolni)-vetjük. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. Passz, most úgy áll, hogy nem jó. De addig még minden megváltozhat. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Március 27. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Március 27. Április 18 -án tartsunk egy 100 ezres bulit? Jelezzétek kinek mikor lenne jó! Nekem jó az időpont Ezek után már csak a helyet kéne kitalálni Az ír kocsma jól hangzik, a Múzeum körút meg amúgy sincs messze a Nyugatitól Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Március 27. Hozzászólás ideje: 2009. Március 27. Úgy fest, hogy arra tudok menni! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Március 27. Hozzászólás ideje: 2009. Március 27. 18. -án duplán is érdemes lesz felmennem, így én most már foggal-körömmel ragaszkodok az időponthoz. Nekem egyébként megfelel a Katica is. Ez az ír kocsma mennyire flancos hely? Biztos jó drága a sör. Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Március 27. Hozzászólás ideje: 2009. Március 27. Április 18 -án tartsunk egy 100 ezres bulit? Jelezzétek kinek mikor lenne jó! Mindenképpen távol akarsz tartani? Akkor lesz a nyelvvizsgám... Ody, neked kiváló érzéked van ehhez... :) Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Március 27. Hozzászólás ideje: 2009. Március 27. Nekem már hosszú ideje egy szombat se jó de nem csak az hanem a hét többi napja is ilyen és gőzöm nincs hogy a jövő hónapban jó lesz-e pedig jó lenne végre már talizni. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Március 27. Hozzászólás ideje: 2009. Március 27. Pedig tényleg eljöhetnél már, Rog. Nálam vannak függő programok áprilisban, de majd igyekszem úgy alakítani, hogy ezt a szombatot ne érintsék, mert szeretnék elmenni. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Március 27. Hozzászólás ideje: 2009. Március 27. Akkor lesz a nyelvvizsgám... kolmilan, a vizsgaidőpont módosítását szerintem lehet kérni, én is kétszer éltem ezzel a lehetőséggel, és kaptam új időpontot, pedig ezek közül az egyik esetben utólag kaptam észbe, hogy elnéztem a dátumot, és a vizsga nem 2000.11.11-én lesz 1-kor, hanem 2000.11.01-én volt 11-kor Válasz
orki Hozzászólás ideje: 2009. Március 27. Hozzászólás ideje: 2009. Március 27. 18. -án duplán is érdemes lesz felmennem, így én most már foggal-körömmel ragaszkodok az időponthoz. Nekem egyébként megfelel a Katica is. Ez az ír kocsma mennyire flancos hely? Biztos jó drága a sör. Sztem nem annyira. Viszont a sör az tényleg ír, Guiness és drága. A hely neve irish cat. Hétvégén este szokott lenni élő zene is. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Március 27. Hozzászólás ideje: 2009. Március 27. A hely jónak tűnik, de Ody rávilágított a lényegre.Ilyen helyeken nem Adambraut mérnek.Nekem volt szerencsém egy Deák tér közelében lévő Ir pubban eltölteni egy kis időt, tavaly decemberben.Két Guiness-ért,Két Killkenny-ért, plussz két 12 éves whiskey-ért fizettem 8000 ft-ot.Magyarán nagyon drága. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Március 27. Hozzászólás ideje: 2009. Március 27. A hely jónak tűnik, de Ody rávilágított a lényegre.Ilyen helyeken nem Adambraut mérnek.Nekem volt szerencsém egy Deák tér közelében lévő Ir pubban eltölteni egy kis időt, tavaly decemberben.Két Guiness-ért,Két Killkenny-ért, plussz két 12 éves whiskey-ért fizettem 8000 ft-ot.Magyarán nagyon drága. :) Ennyi körül van az útiköltségem... Válasz
Mina Hozzászólás ideje: 2009. Március 27. Hozzászólás ideje: 2009. Március 27. Ennyi pénzért veszek inkább makettet, az jobb is, maradandóbb is, mint a pia. Szerencsére Phobos nem ihat, így hasznosabb dolgokra költi a pénzét, pl. rám Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Március 27. Hozzászólás ideje: 2009. Március 27. Szerintem maradjunk a Katicánál. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Március 27. Hozzászólás ideje: 2009. Március 27. :) Ennyi körül van az útiköltségem... Ne félj, én sem fogok sűrűn ilyen helyet látogatni.Talán évente egyszer különleges alkalmakkor.Nem az én pénztárcámhoz való. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Március 27. Hozzászólás ideje: 2009. Március 27. Szerintem maradjunk a Katicánál. Benne vagyok, jó hely az és nincsenek az árak a plafonon. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Március 27. Hozzászólás ideje: 2009. Március 27. Hát egy Guinesst kipróbálnék, de talán majd akkor máskor Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Március 27. Hozzászólás ideje: 2009. Március 27. Hát egy Guinesst kipróbálnék, de talán majd akkor máskor Nagyon finom sör.Érdekessége, hogy fekete sör, és nincs benne szénsav(vagy minimális).Érdemes kipróbálnod.De ha szereted a sört kóstold meg a Leffét bármely változatban(blondie,braun,dark).Iszonyú finom.Életem eddigi legjobb söre, pedig kóstoltam párat.CBA-ban lehet kapni 0,33-as kiszerelésben. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Március 28. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Március 28. Végül is mindegy, hova megyünk, csak le legyen túl messze Mondjuk részemről sehol sem fogyasztok sokat, így aztán az ír hely is jó lett volna Bár oda mehetünk máskor is. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2009. Március 28. Hozzászólás ideje: 2009. Március 28. A Guinness sörben a golyó a legjobb, amit minden palackba beletesznek. Még sosem sikerült rájönnöm hogy hogyan és minek rakják bele, de nincs jobb mint a golyót csörgetni az üvegben egy alapos ivászat után (najó talán van jobb dolog is de benne van a top10 kocsmai tevékenységben) (hogy jövök-e azt még nemtom) Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2009. Március 28. Hozzászólás ideje: 2009. Március 28. (szerkesztve) OFF Tényleg jó a Guinness, nekem pont ezek a kevéssé szénsavas, lágy sörök jönnek be igazán. Bomarr: az az izé a megfelelő (eléggé fékezett) habzás érdekében kerül a palackba, és komoly szabadalom: Sörgolyóbis a Wikin. Meglehetősen invazív módszerekkel lehet csak láthatóvá tenni, mint azt az ábra mutatja. Egyébként egy jobb program biztosan van sörözés után: egy londoni emeletes busz felső szintjére beülni, és röhögni. ON Még én sem tudom, tudok-e menni. Szerkesztve: 2009. Március 28. - SimonZ Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2009. Március 28. Hozzászólás ideje: 2009. Március 28. Wow... az oldal szerint még a dobozos Guinness-ben is van golyó! Ez marha jó (sorry az OFF-ért) Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Március 28. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Március 28. Azért remélem, tudtok majd jönni Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Március 29. Hozzászólás ideje: 2009. Március 29. Azért remélem, tudtok majd jönni Én is csatlakozok a reménykedőkhöz. Jeles alkalom lesz! Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. Április 8. Hozzászólás ideje: 2009. Április 8. Hol lesz ez a 18-ai? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Április 8. Hozzászólás ideje: 2009. Április 8. Hol lesz ez a 18-ai? Katica a legesélyesebb eddig. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Április 8. Hozzászólás ideje: 2009. Április 8. Lassan lehetne konkretizálni kik jönnek majd? Százezres bulit csak nyomós indokkal lehet elmulasztani. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Április 8. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Április 8. Én jövök Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Április 8. Hozzászólás ideje: 2009. Április 8. Talán. Esetleg fotóriporternek. A jövő nemzedékét nem hagyhatjuk cserben. Bizonyíték kell arra, hogy Ody egymaga asztal alá issza a fórumközösséget. Persze csak Phobos után. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.