Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 3. Jövőhéten találka! Kire lehet számítani? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 3. Én megyek, ha nem jön közbe semmi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 3. Én sajnos anyagi okokból kihagyom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 4. Sajnos nem tudtam jövő hétre szabadságolni magam, és dolgozóban fogok ücsörögni, legnagyobb bánatomra. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 4. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 4. (szerkesztve) Én megyek, ha nem jön közbe semmi. Nálam ugyanez a helyzet. Donát, Dzséjt, sajnálom, hogy nem tudtok jönni Szerkesztve: 2012. Szeptember 4. - MissKarrde Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 4. Én megyek. Ody-nak egyébként is lógok egy piával. Viszem a DVD-ket is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 4. Óóóóó. És miért is jössz nekem egy piával? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 4. Óóóóó. És miért is jössz nekem egy piával? nCore meghívó miatt ígértem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 4. (szerkesztve) Jaj tényleg, ok. Akkor eddig Karrde, Pildi, Bomarr és Én. ennyi a létszám. Más esetleg? Sky? KisKósa? Werebazs? De ide most írhattam volna bárkit. Szerkesztve: 2012. Szeptember 4. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 4. Én most mentem volna, de sajnos a lépés csak nem jött ki jól Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 5. Pedig nagyon-nagyon jó lett volna Riddick. Élőben minden más. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 5. Riddick, ez igazán kár, de egyszer csak összejön majd. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 6. Köszönöm, kedvesek vagytok, bízom benne, hogy egyszer majd valóban összejön! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 10. Mikor és hol talizzunk szombaton? És főleg: hová megyünk majd? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 10. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 10. Jó kérdés, már én is gondoltam arra, hogy ideje volna megbeszélni. Ha lehet, ne túl korán találkozzunk, mondjuk 12-13 óra felé, mert úgy néz ki, nekem más dolgom is volna délelőtt Pesten. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 10. (szerkesztve) Én szeretnék felmenni előbb is mert ráérek. Valaki csatlakozik hozzám? Plusz akkor négyen leszünk csak? Szerkesztve: 2012. Szeptember 10. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
FlóriBá Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 10. Nekem most hosszú a hajam és nem is lila, szóval nem tudok menni, jövő héten teszik emberivé a fejem! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 10. Találj ki jobb kifogást. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
FlóriBá Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 10. Hát kb. ennyi, most két csajjal is vissza mondtam a talit, mert már én sem tudom néha kontrollálni az amúgy is ritkuló hajam! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 10. Én szeretnék felmenni előbb is mert ráérek. Valaki csatlakozik hozzám? Én 11 körül gondoltam, de talán félórával előbb még szóba jöhet. Jó kérdés, már én is gondoltam arra, hogy ideje volna megbeszélni. Ha lehet, ne túl korán találkozzunk, mondjuk 12-13 óra felé, mert úgy néz ki, nekem más dolgom is volna délelőtt Pesten. Ha délben tudnál csatlakozni, akkor még nem fogunk nagyon belemelegedni a beszélgetésbe. Én azért nem támogatnám a délutáni kezdést, mert este koncertre megyek, és ez behatárolja, meddig maradhatok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 10. Tíz körülre terveztem felérni. Szóval megbeszélhetjük. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 11. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 11. Ha délben tudnál csatlakozni, akkor még nem fogunk nagyon belemelegedni a beszélgetésbe. Én azért nem támogatnám a délutáni kezdést, mert este koncertre megyek, és ez behatárolja, meddig maradhatok. Jó gondolat, de sajnos még az 1 órás érkezés sem teljesen biztos, több mindentől is függ, szóval meglátjuk. Max. benézek egy hellóra, aztán irány tovább. Előreláthatólag kb. meddig tudnál maradni? És akkor hova is megyünk? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 11. A fórumon is meghirdetett talik mindig a Katicában szoktak lenni. Szerintem tarthatjuk továbbra is a hagyományt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 11. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 11. Rendben, maradhat a Katica. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 11. Nekem is jó a Katica. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 11. Nekem is jó a Katica. Ody, akkor fél 11-kor talizzunk a Katicánál, rendben? Jó gondolat, de sajnos még az 1 órás érkezés sem teljesen biztos, több mindentől is függ, szóval meglátjuk. Max. benézek egy hellóra, aztán irány tovább. Előreláthatólag kb. meddig tudnál maradni? Kb. fél 6-ig tudok maradni, szóval azért még van mozgástér délután is. Talán egy hellonál több is belefér majd. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 11. Ok, fél 11-re a környéken leszek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 12. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 12. Kb. fél 6-ig tudok maradni, szóval azért még van mozgástér délután is. Talán egy hellonál több is belefér majd. Igen, van, ha meg nekem nem jön úgy össze a délelőtt, ahogy terveztem, én is előbb odaérek, vagyis 11-14 között bármikor beeshetek az ajtón. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 12. (szerkesztve) Nagyszerű, várunk majd. Bomarr, Te mikor vagy várható? Szerkesztve: 2012. Szeptember 12. - Pildi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 13. Én 11 körül érkezek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.