Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Április 18 -án tartsunk egy 100 ezres bulit? :yeah: Jelezzétek kinek mikor lenne jó!

Nekem jó az időpont :P

Ezek után már csak a helyet kéne kitalálni :) Az ír kocsma jól hangzik, a Múzeum körút meg amúgy sincs messze a Nyugatitól :P

Hozzászólás ideje:
Április 18 -án tartsunk egy 100 ezres bulit? :) Jelezzétek kinek mikor lenne jó!

Mindenképpen távol akarsz tartani? :)

Akkor lesz a nyelvvizsgám... Ody, neked kiváló érzéked van ehhez... :) :)

Hozzászólás ideje:

Nekem már hosszú ideje egy szombat se jó de nem csak az hanem a hét többi napja is ilyen és gőzöm nincs hogy a jövő hónapban jó lesz-e pedig jó lenne végre már talizni.

Hozzászólás ideje:

Pedig tényleg eljöhetnél már, Rog. :)

Nálam vannak függő programok áprilisban, de majd igyekszem úgy alakítani, hogy ezt a szombatot ne érintsék, mert szeretnék elmenni. :)

Hozzászólás ideje:
Akkor lesz a nyelvvizsgám...

kolmilan, a vizsgaidőpont módosítását szerintem lehet kérni, én is kétszer éltem ezzel a lehetőséggel, és kaptam új időpontot, pedig ezek közül az egyik esetben utólag kaptam észbe, hogy elnéztem a dátumot, és a vizsga nem 2000.11.11-én lesz 1-kor, hanem 2000.11.01-én volt 11-kor :)

Hozzászólás ideje:
18. -án duplán is érdemes lesz felmennem, így én most már foggal-körömmel ragaszkodok az időponthoz. :) Nekem egyébként megfelel a Katica is. Ez az ír kocsma mennyire flancos hely? Biztos jó drága a sör. :)

Sztem nem annyira. Viszont a sör az tényleg ír, Guiness és drága. A hely neve irish cat. Hétvégén este szokott lenni élő zene is.

Hozzászólás ideje:

A hely jónak tűnik, de Ody rávilágított a lényegre.Ilyen helyeken nem Adambraut mérnek.Nekem volt szerencsém egy Deák tér közelében lévő Ir pubban eltölteni egy kis időt, tavaly decemberben.Két Guiness-ért,Két Killkenny-ért, plussz két 12 éves whiskey-ért fizettem 8000 ft-ot.Magyarán nagyon drága.

Hozzászólás ideje:
A hely jónak tűnik, de Ody rávilágított a lényegre.Ilyen helyeken nem Adambraut mérnek.Nekem volt szerencsém egy Deák tér közelében lévő Ir pubban eltölteni egy kis időt, tavaly decemberben.Két Guiness-ért,Két Killkenny-ért, plussz két 12 éves whiskey-ért fizettem 8000 ft-ot.Magyarán nagyon drága.

:) :) Ennyi körül van az útiköltségem...

Hozzászólás ideje:

Ennyi pénzért veszek inkább makettet, az jobb is, maradandóbb is, mint a pia.

Szerencsére Phobos nem ihat, így hasznosabb dolgokra költi a pénzét, pl. rám :)

Hozzászólás ideje:
:) :) Ennyi körül van az útiköltségem...

Ne félj, én sem fogok sűrűn ilyen helyet látogatni.Talán évente egyszer különleges alkalmakkor.Nem az én pénztárcámhoz való.

Hozzászólás ideje:
Hát egy Guinesst kipróbálnék, de talán majd akkor máskor :)

Nagyon finom sör.Érdekessége, hogy fekete sör, és nincs benne szénsav(vagy minimális).Érdemes kipróbálnod.De ha szereted a sört kóstold meg a Leffét bármely változatban(blondie,braun,dark).Iszonyú finom.Életem eddigi legjobb söre, pedig kóstoltam párat.CBA-ban lehet kapni 0,33-as kiszerelésben.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Végül is mindegy, hova megyünk, csak le legyen túl messze :) Mondjuk részemről sehol sem fogyasztok sokat, így aztán az ír hely is jó lett volna :) Bár oda mehetünk máskor is.

Hozzászólás ideje:

A Guinness sörben a golyó a legjobb, amit minden palackba beletesznek. Még sosem sikerült rájönnöm hogy hogyan és minek rakják bele, de nincs jobb mint a golyót csörgetni az üvegben egy alapos ivászat után (najó talán van jobb dolog is de benne van a top10 kocsmai tevékenységben) :) (hogy jövök-e azt még nemtom)

Hozzászólás ideje:

OFF

Tényleg jó a Guinness, nekem pont ezek a kevéssé szénsavas, lágy sörök jönnek be igazán.

Bomarr: az az izé a megfelelő (eléggé fékezett) habzás érdekében kerül a palackba, és komoly szabadalom: Sörgolyóbis a Wikin. Meglehetősen invazív módszerekkel lehet csak láthatóvá tenni, mint azt az ábra mutatja. Egyébként egy jobb program biztosan van sörözés után: egy londoni emeletes busz felső szintjére beülni, és röhögni. :)

ON

Még én sem tudom, tudok-e menni.

Szerkesztve: - SimonZ

• 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Talán. :D

Esetleg fotóriporternek. A jövő nemzedékét nem hagyhatjuk cserben. Bizonyíték kell arra, hogy Ody egymaga asztal alá issza a fórumközösséget. :)

Persze csak Phobos után. :D

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.