csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. December 21. Hozzászólás ideje: 2017. December 21. Kemény a vége! A kétharmada pedig a régi Luke and Leia. Persze a "nagy jelenet" azonnal lejátszódik az ember fejében! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. December 24. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. December 24. (szerkesztve) Szinte nonstop a zenét hallgatom! Imádom! Kedvencek: - Escape - Canto Bight - The Fathiers - The Cave Szerkesztve: 2017. December 24. - Ody Mandrell Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2017. December 27. Hozzászólás ideje: 2017. December 27. A linkről leszedhető a film kiadatlan zenei albuma. Számomra érthetetlen, hogy miért nem ez került a boltokba, sokkal jobb szerintem. http://disneystudiosawards.s3.amazonaws.com/thelastjedi_original_score.zip Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. December 27. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. December 27. Ez mennyivel több? Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2017. December 27. Hozzászólás ideje: 2017. December 27. Több is, meg kevesebb is igazából a kiadottnak és ennek a kombinációja adná vissza a teljes zenei élményt, de nekem személy szerint ez az összeállítás jobban tetszik van rajta pár olyan motívum, ami kimaradt a másikból, és sajnáltam. 1 Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2018. Január 5. Hozzászólás ideje: 2018. Január 5. Most jutottam addig, hogy meg is tudom hallgatni. (A zip-et még csak most bontogatom, de köszi szépen!) A java ismerős, de ezzel együtt a hangulat nagyon működik. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Február 18. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Február 18. 2 Válasz
Brodie Hozzászólás ideje: 2018. Március 16. Hozzászólás ideje: 2018. Március 16. A digitális kiadáson helyett kapott egy olyan hangsáv is, amely csak a film TELJES zenei hanganyagát tartalmazza. Sikerült találnom egy tömörítésmentes változatot, amit egy lelkes rajongó szét is vágott darabokra. Jó szórakozást hozzá! Spoiler http://www.mediafire.com/file/p9xi4rt3fzqjr7y/Star+Wars+-+The+Last+Jedi+(Complete+Isolation+Score)+-+John+Williams+(FLAC).zip#! 1 2 1 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2018. Március 16. Hozzászólás ideje: 2018. Március 16. 1 órával ezelőtt, Brodie írta: A digitális kiadáson helyett kapott egy olyan hangsáv is, amely csak a film TELJES zenei hanganyagát tartalmazza. Sikerült találnom egy tömörítésmentes változatot, amit egy lelkes rajongó szét is vágott darabokra. Jó szórakozást hozzá! Köszi! Töltöm is le. Remélem nem vírusos. Válasz
Brodie Hozzászólás ideje: 2018. Március 16. Hozzászólás ideje: 2018. Március 16. Nincs mit. Nálam rendben volt. Bárcsak a többi filmnél is kaptunk volna ilyet. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Március 17. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Március 17. Állat! Az EPI óta nem volt hivatalos 2CD-s változat! Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2018. Március 30. Hozzászólás ideje: 2018. Március 30. Egy kis forgatható finomság. 2 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Május 14. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Május 14. (szerkesztve) Fantasztikus ez a zene! Ahch-To minden témája telitalálat. Főleg a tükörbarlangos jelenet. Williams még akkor is zseniális ha csak az átlagot hozza! Most ért csak igazán össze a filmmel, már ha csak az ST-t hallgatom, látom magam előtt az adott jelenetet. Szerkesztve: 2018. Május 14. - Ody Mandrell 2 Válasz
Darth Porg Hozzászólás ideje: 2018. Május 14. Hozzászólás ideje: 2018. Május 14. (szerkesztve) Nem érzem átlagosnak, egyszerűen csak követi-alátámasztja a képet, minden pillanatot. Nem kellett több-nagyobb-másabb sehova. Nem tolakszik. Tökéletesen mesél a képek mellé, alá, soha nem elé-fölé. A kész vágásra jön a zene - persze előre is komponál, karakterek, stb. - második elemként, követnie kell "csak" a szerzőnek amit kap. Tehát "kötött" a keze, és nála most ezt hozta ki az anyag. Szerintem hibátlan, ha létezik ez a kategória. Ez az ízlés, ez a "bölcs zeneszerzés" csak a legnagyobb művészek sajátja. Alázat, finom visszafogottság és kiteljesedés, ahol kell. Nem várok-érzek sehova más muzsikát, nincs hiányérzetem, sehol nem tűnik oda nem illőnek, eggyé olvad a képekkel. Sőt, mintha együtt született volna kép és zene, egy adott isteni pillanatban, az Erő segedelmével, kb. De tényleg. Semmivel nem gyengébb munka, mint bármelyik SW zenéje. Williams most is tudja mindazt amit eddig, és még többet is... pont azért is ilyen ez a zene, a mester nem felejt, és minden nappal több lesz. És persze simán értem, hogy bárki másnak lehet hiányérzete, stb. "Ki dönthetné el ezt, Frodo?" Én ezt hallom belőle. Szerkesztve: 2018. Május 16. - Darth Porg 2 2 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Május 15. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Május 15. Igen valahogy én is így érzem. Perfekt! Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2018. November 10. Hozzászólás ideje: 2018. November 10. Emlékeztek a tapsra a premieren ennél az ikonikus jelenetnél (1:17től)? Instant libabőr, valahányszor meghallom. 2 2 Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2018. November 10. Hozzászólás ideje: 2018. November 10. Ez a jelenet nálam maga az SW. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. November 10. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. November 10. A film egyértelmű csúcspontja. Egyetértek, fantasztikus itt az Erő téma. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2018. November 10. Hozzászólás ideje: 2018. November 10. A fenti is nagyszerű, de én ezt a zenét is imádom. És ez a film második csúcspontja. Vagy a harmadik, ha a Raddus becsapódását is számítjuk, de az elég csendes. 5 Válasz
M.Laci Hozzászólás ideje: 2018. November 17. Hozzászólás ideje: 2018. November 17. Amióta megvásároltam a torrent áruházban az egész OST-t, szinte minden nap hallgatom. A Mester mesterművet alkotott. Minden pillanata zseniális és ahogy fentebb írták, szinte látom a filmet a zene hallgatása közben. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. November 17. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. November 17. (szerkesztve) Ugye Laci? Én is ezt érzem közben és bár sokan mondták közvetlenül a film után, hogy ez már nem olyan és bla-bla, azt kell mondjam az egyik legjobb SW filmzene! És ha már témák nálam ez visz mindent! Hozzá kell tenni, hogy mindig is szerettem a sötét dallamokat, ebben a filmben pedig ez a szekvencia a leginkább ilyen. Szerkesztve: 2018. November 17. - Ody Mandrell 2 Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2018. November 17. Hozzászólás ideje: 2018. November 17. Szerintem is nagyon jó a filmzene, az én problémám az vele, hogy kevés újdonság van benne. A Mester inkább csak korábbi dallamokat hasznosította újra 1 Válasz
M.Laci Hozzászólás ideje: 2018. November 17. Hozzászólás ideje: 2018. November 17. 21 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Ugye Laci? Én is ezt érzem közben és bár sokan mondták közvetlenül a film után, hogy ez már nem olyan és bla-bla, azt kell mondjam az egyik legjobb SW filmzene! És ha már témák nálam ez visz mindent! Hozzá kell tenni, hogy mindig is szerettem a sötét dallamokat, ebben a filmben pedig ez a szekvencia a leginkább ilyen. Igen. Talán egyik filmzenében sem éreztem ezt ilyen markánsan, mint ebben. Mesél a zene. A Main Title nagy kedvenc. Mindig mosolyra húzódik a szám, amikor meghallom az első taktusokat. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2018. November 17. Hozzászólás ideje: 2018. November 17. 5 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Ugye Laci? Én is ezt érzem közben és bár sokan mondták közvetlenül a film után, hogy ez már nem olyan és bla-bla, azt kell mondjam az egyik legjobb SW filmzene! Közvetlenül a film után első megnézéskor igen, de azóta ez is érett. Én ugyan külön ritkán hallgatok filmzenét, még SW esetében is, de miután a filmet már sokszor láttam azóta, a zenéjét ma már ugyanolyan jónak tartom, mint magát a történetet. 1 Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2018. November 20. Hozzászólás ideje: 2018. November 20. Én most olvasom a filmregényt. És ezt hallgatom alatta. Újra és újra. Nincs hiba a dologban. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Május 23. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. Május 23. 4 perccel korábban, IndianaAndrisSolo írta: A Last Jedi kedvenc számai között van számomra egyértelműen a The Rebellion Is Reborn, ami az egész filmet fémjelzi, egyszerre hallható benne Rose témája, ami egyre jobban átvált az Ahch-To-i témára, ami nagyon felemelő, jól építkezik, és tényleg katartikus zene. A film végi Spark/The Last Jedi kettős meg beviszi az igazi gyomrost, különösen amikor a The Last Jedi tétel 2. perce után (a Luke projekció fordulatnál) bejön a kórus - persze akkor, amikor átváltunk az Ahch-To-n lebegő Luke-ra - az nálam a teljes katarzis pontja. Az új trilógiában ritkább a kórus használata, a prequelek után a zene szándékoltan inkább az eredeti trilógia kevésbé epic hangszerelésére épít, ezért van szerintem itt igazán nagy ereje ennek a pillanatnak zenei értelemben is. Sokszor hallom én is mennyire rossz a film zenéje, nincs benne semmi emlékezetes. Egyáltalán nem ,értek egyet, bár tudom, hogy mennyit számít a sok megtekintés amin átestem már. Kapásból fel tudnék sorolni egy tucat olyan részt amit imádok benne, de a nagyon együtt él a zene a filmmel. Szerintem semmit nem kopott a régi varázs, és bár lehet, hogy a régi klasszikus témák már nem jönnek Williamsből, de még mindig olyan hangulatot tud adni a filmnek ami egyedülálló és nélkülözhetetlen. Továbbra is a film fele! Válasz
Brodie Hozzászólás ideje: 2020. Március 15. Hozzászólás ideje: 2020. Március 15. (szerkesztve) Az ep8 TELJES(!!!) zenei hanganyaga TÖKÉLETES minőségben. Szívesen. Spoiler https://mega.nz/#!KtZyTSQa!d4JLQ-xVwUr6W_ht9SN0kOrQ21_oiBiC4IgDP8S9qXI Immár az ep1-8 teljes zenei anyaga megvan hibátlan CD minőségben. Szerkesztve: 2020. Március 15. - Brodie 2 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.