Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 24. Remek kis fan-trailer lett. Nagyon hangulatos, úgy a közepe táján, mikor beindult a Requiem for a Dream zenéje, megborzongtam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 24. Az első 20 másodperc és az utolsó 40 másodperc jó. A többit inkább hagyjuk. Sajnos a készítő nem tudta eldönteni, hogy a film történetét szeretné elmesélni 3 percben, vagy valóban egy klasszikus "trailert" szeretne készíteni. Így egyik sem lett. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 24. Remek kis fan-trailer lett. Nagyon hangulatos, úgy a közepe táján, mikor beindult a Requiem for a Dream zenéje, megborzongtam. Nálam ennél a zenénél szólt meg a riadókürt. R*hadt unalmas már ez a szám. Minden második videoklip ezt használja fel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 24. Szerintem ez egyértelműen sztori-mesélős videó, nem hagyományos trailer. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 24. Szerintem ez egyértelműen sztori-mesélős videó, nem hagyományos trailer. Maximum az első fele. Utána összevissza jön minden. Ezért írtam, hogy érdemes lett volna eldönteni, hogy mi is a koncepció. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 24. SimonZ -nek és Lencinek voltak jó kis SW-s megavideói. Valahol meg is vannak ezek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 24. Maximum az első fele. Utána összevissza jön minden. Ezért írtam, hogy érdemes lett volna eldönteni, hogy mi is a koncepció. Össze vissza? Először Anakinból Vader, aztán Vader - Luke konfliktus. Még ahhoz is volt érzéke, hogy először Luke szemszögéből mutatja, aztán Vaderéből. Ha ez nem sztorimesélés akkor mi? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 24. Azt követően, hogy Palpatine rávillámoz Luke-ra, igencsak összevissza jönnek a képsorok, mindenféle logikai elem nélkül. Nekem így nem tetszik. Maga az utolsó negyven másodperc jó, viszont akkor előtte is ennek megfelelően kellett volna összevágni a trailert, zenére. Most van egy 3 perces sztori szál, ami túl hosszú ahhoz, hogy lezáratlanul úgy maradjon, meg van egy 40 másodpercnyi klasszikus trailer szál, amilyenek általában szoktak lenni a filmek kedvcsinálói. Nekem így nem tetszik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 28. Mostanában újra alkottam: Leia Darth Vader Az Uralkodó Darth Vader Tie szárnyújának félkész változata Darth Vader Tie szárnyújának végleges változata Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 28. (szerkesztve) Szép képek, gratula Szerkesztve: 2011. Augusztus 28. - NorbiLordi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 28. Jók lettek, Phobos! Főleg Leia és az elkészült TIE Advanced tetszik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 28. Tényleg jók Phobos! Nekem is inkább az űrhajó tetszik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 28. Nekem is a TIE X1 tetszik. De milyen az a TIE forma, hogy szárnyat is alkothat? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 30. Jók lettek, Phobos! Főleg Leia és az elkészült TIE Advanced tetszik. Én is hasonlóan gondolom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 9. Ez eddig legjobb flashback-es Vader megváltása videó amit láttam. Állati jó! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 9. Csak úgy mellékesen én is alkottam 2 rajzot. Millenium Falcon AT-AT Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 9. Jók lettek! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 10. Jók, a MF számomra bejövősebb, biztosan nehezebb munka is volt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 10. Szép rajzok, ragyogó munka. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 15. http://www.youtube.com/watch?v=lQzOQI1Rdn0 Nem semmi a kivitelezés. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 15. Szép, csak ebben annyi SW érzés sincs mint a Szomszédokban. Ha ettől eltekintünk, akkor le a kalappal! Aki ezt csinálta az profinak mondható. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 16. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 24. Star Wars és a 3. birodalom Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 24. Némelyik máris azonnali klasszikus. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
reaper Hozzászólás ideje: 2011. Október 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 18. http://www.youtube.com/watch?v=cmL0Eb-rG0Q&feature=related Kegyetlen Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2011. Október 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 18. volt a sw vicceknél, de nem baj, mert nagyon jó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. Október 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 25. Most találtam a képet. Zombi rohamosztagos. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Október 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 25. A Deathtroopers című regényhez lehet valami promóciós kép. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. November 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. November 3. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. November 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. November 4. Ezt még el is tudnám képzelni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.