Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 24.14 éve Remek kis fan-trailer lett. Nagyon hangulatos, úgy a közepe táján, mikor beindult a Requiem for a Dream zenéje, megborzongtam.
Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 24.14 éve Az első 20 másodperc és az utolsó 40 másodperc jó. A többit inkább hagyjuk. Sajnos a készítő nem tudta eldönteni, hogy a film történetét szeretné elmesélni 3 percben, vagy valóban egy klasszikus "trailert" szeretne készíteni. Így egyik sem lett.
Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 24.14 éve Remek kis fan-trailer lett. Nagyon hangulatos, úgy a közepe táján, mikor beindult a Requiem for a Dream zenéje, megborzongtam. Nálam ennél a zenénél szólt meg a riadókürt. R*hadt unalmas már ez a szám. Minden második videoklip ezt használja fel.
Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 24.14 éve Szerintem ez egyértelműen sztori-mesélős videó, nem hagyományos trailer.
Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 24.14 éve Szerintem ez egyértelműen sztori-mesélős videó, nem hagyományos trailer. Maximum az első fele. Utána összevissza jön minden. Ezért írtam, hogy érdemes lett volna eldönteni, hogy mi is a koncepció.
Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 24.14 éve SimonZ -nek és Lencinek voltak jó kis SW-s megavideói. Valahol meg is vannak ezek.
Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 24.14 éve Maximum az első fele. Utána összevissza jön minden. Ezért írtam, hogy érdemes lett volna eldönteni, hogy mi is a koncepció. Össze vissza? Először Anakinból Vader, aztán Vader - Luke konfliktus. Még ahhoz is volt érzéke, hogy először Luke szemszögéből mutatja, aztán Vaderéből. Ha ez nem sztorimesélés akkor mi?
Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 24.14 éve Azt követően, hogy Palpatine rávillámoz Luke-ra, igencsak összevissza jönnek a képsorok, mindenféle logikai elem nélkül. Nekem így nem tetszik. Maga az utolsó negyven másodperc jó, viszont akkor előtte is ennek megfelelően kellett volna összevágni a trailert, zenére. Most van egy 3 perces sztori szál, ami túl hosszú ahhoz, hogy lezáratlanul úgy maradjon, meg van egy 40 másodpercnyi klasszikus trailer szál, amilyenek általában szoktak lenni a filmek kedvcsinálói. Nekem így nem tetszik.
Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 28.14 éve Mostanában újra alkottam: Leia Darth Vader Az Uralkodó Darth Vader Tie szárnyújának félkész változata Darth Vader Tie szárnyújának végleges változata
Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 28.14 éve Szép képek, gratula Szerkesztve: 2011. Augusztus 28.14 éve - NorbiLordi
Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 28.14 éve Jók lettek, Phobos! Főleg Leia és az elkészült TIE Advanced tetszik.
Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 28.14 éve Nekem is a TIE X1 tetszik. De milyen az a TIE forma, hogy szárnyat is alkothat?
Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 30.14 éve Jók lettek, Phobos! Főleg Leia és az elkészült TIE Advanced tetszik. Én is hasonlóan gondolom.
Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 9.13 éve Ez eddig legjobb flashback-es Vader megváltása videó amit láttam. Állati jó!
Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 9.13 éve Csak úgy mellékesen én is alkottam 2 rajzot. Millenium Falcon AT-AT
Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 10.13 éve Jók, a MF számomra bejövősebb, biztosan nehezebb munka is volt
Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 15.13 éve http://www.youtube.com/watch?v=lQzOQI1Rdn0 Nem semmi a kivitelezés.
Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 15.13 éve Szép, csak ebben annyi SW érzés sincs mint a Szomszédokban. Ha ettől eltekintünk, akkor le a kalappal! Aki ezt csinálta az profinak mondható.
Hozzászólás ideje: 2011. Október 18.13 éve http://www.youtube.com/watch?v=cmL0Eb-rG0Q&feature=related Kegyetlen
Hozzászólás ideje: 2011. Október 25.13 éve A Deathtroopers című regényhez lehet valami promóciós kép.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.