Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 24. A Vanity Fair szerint Emilia Clarke karakterét Kirának fogják hivni. De az MSW szerint félrehallották mert Kura lesz az. Nagyon fontos infó A Kira nem lenne rossz, legalább megvalósulna egy újabb koncepció. A Kura magyarul kicsit necces. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 24. A Kira nem lenne rossz, legalább megvalósulna egy újabb koncepció. A Kura magyarul kicsit necces. Ha ő lesz Han felesége, akkor Kura Solo... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 24. És a lányuk Rey Solo Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 24. (szerkesztve) Úgy döntöttem hogy erről a Kura névről inkább az IKEA KURA nevű ágyára asszociálok. Szerkesztve: 2017. Augusztus 24. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 26. Glover letette a lantot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Mestal Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 1. Marad valaki egyáltalán ? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 1. Minek maradjon, ha már felvették az összes jelenetét? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 1. Befejezte a forgatást mert felvették az összes jelenetét. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 2. Paul Bettany. https://twitter.com/RealRonHoward/status/903726028979359746/photo/1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 3. Szuper! Szerintem remek karakterszínész. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 17. Pali is elvégezte a munkáját. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Október 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Október 15. Tag és Bink is benne lesz a filmben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2017. Október 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Október 16. Ez jópofa, pláne úgy hogy Tag és Bink sose voltak a kánon részei még a régi rendszerben sem. A sztorijaik igazából paródiák voltak. Abból viszont baromi jók. Mondjuk kiváncsi lennék mai fejjel mennyire élvezném őket, de anno a képregényeik ott voltak a kedvenceim között. Itt egy részlet abból amikor császári őrnek próbálják kiadni magukat. Igen, pont azoknak a császári őröknek akiket az ep.6-ban is láttunk: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Október 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Október 16. Ez marha jó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. November 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. November 12. (szerkesztve) Az első kép Solorol! Szerkesztve: 2017. November 12. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2017. November 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. November 12. Nem is rossz! Ha gesztusaiban hozza Harrison Ford Solo-ját, akkor hiteles lehet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. November 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. November 12. Attól sok függ. Egyébként hasonlít. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
RacerX Hozzászólás ideje: 2017. November 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. November 12. Ez nem is igazi Jól össze lett photoshopolva az első csoportképből és a Battlefrontos Han Soloval. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
RacerX Hozzászólás ideje: 2017. November 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. November 15. Nem sok infó, de legalább már ezt is tudjuk:http://hu.ign.com/star-wars-anthology-2/31018/news/megtudtuk-kit-jatszik-paul-bettany-a-solo-a-star-wars-storyb Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
caseyjones Hozzászólás ideje: 2017. December 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 2. 2017. 08. 26. - 12:20, Rog írta: Glover letette a lantot. Először nem tartottam szimpatikusnak Donald Glovert, mondván, alig emlékeztet Landóra. Viszont ezen a fotón szerintem tisztára olyan. A fiatal Solo meg... Nem nagyon vagyok tőle elragadtatva képek alapján, de nagyon remélem, hogy kellemesen fogok csalódni benne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
RacerX Hozzászólás ideje: 2018. Január 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Január 4. Christian Bale-nek is felajánlották a Woody Harrelson által alakított Beckett szerepét, csak a karakter nem túlságosan jött be neki. De azt is mondta hogy szívesen szerepelne SW filmben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Január 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Január 4. (szerkesztve) Jobb hogy nem vállalta. Nekem ő mindörökké Batman marad. Szerkesztve: 2018. Január 4. - Ody Mandrell 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2018. Január 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Január 4. Maradjon csaj távol a SW-tól, nem szeretném egyetlen filmben sem látni. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Február 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Február 5. 34 perccel korábban, Donát írta: - Emilia Clarke - egyszerűen túlságosan összenőtt nekem a GOT-tal, nehéz elvonatkoztatni Egyelőre nekem is. De attól függ milyen karaktere lesz. Remélem nem valami királynős ahol ugyanazt a játékot kell hoznia mint a GoT-ban, mert annak annyira nem örülnék épp azért amit írtál. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2018. Február 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Február 5. A más kinézet segíteni fog ebben, ami már megvan. Utána pedig a karakteren (és persze a színésznőn) áll, hogy elfeledteti-e velünk 2 perc alatt, hogy ő Daenerys. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lizardking Hozzászólás ideje: 2018. Február 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Február 5. Haha,ezért jó ha az ember nem nézi a GoT. Néha úgy érzem egyedüli vagyok a földön ezzel,de így tiszta lappal indul nálam. Mondjuk Sarah Connorként tetszett,de itt még szebb,hogy nem szőke. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
RacerX Hozzászólás ideje: 2018. Február 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Február 5. 6 perccel korábban, Lizardking írta: Haha,ezért jó ha az ember nem nézi a GoT. Néha úgy érzem egyedüli vagyok a földön ezzel,de így tiszta lappal indul nálam. Mondjuk Sarah Connorként tetszett,de itt még szebb,hogy nem szőke. off: Én se nézem nyugi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
luke19 Hozzászólás ideje: 2018. Február 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Február 5. Posztereket is kaptunk. 2 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2018. Február 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Február 5. Glover nagyon Lando szerintem Emilia Clarkeról, nem Deny ugrik be hál'isten. Ehrenreich kicsit fura, de majd megszokom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
RacerX Hozzászólás ideje: 2018. Február 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Február 5. Chewie-ná a háttér tiszta Kessel a Rebels-ből. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.