Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Falcon és Chewie. Ez két dolgot jelenthet. Első találkozás Chewie-vel és a Falconnal. Ami szerintem akár két filmnek is témát adhatna. Vagy Chewie és Han első találkozása a Falconnal, ami egy filmben elfér. De akkor mikor akarják a Chewie és Han első találkozást megfilmesíteni? És melyik volt előbb. Egyébként Alden jól néz ki mint Han, el kell ismernem.

Hozzászólás ideje:

Szerintem se Chewie, se a Falcon jelenléte nem garantál semmit arról, hogy itt csatlakoznának a sztorihoz. Persze, érdekes lenne látni, sőt, talán Landoval tényleg most lesz a döntő sabaccparti, de ugyanennyi erővel csaphat rögtön a dolgok közepébe is a film, ami talán még izgibb lenne, mondjuk egy Raiders of the Lost Ark féle indítással.

Hozzászólás ideje:

Miért is? :hmm:

Olyan sok kánon szintű kalandja nincs Solo-nak. Gondoltam a Falcon elnyerését és Chewie-vel való barátkozást akár két sztoriban is el lehetne mesélni. Bár az is igaz, hogy egy magányos, Falcon nélküli Hant nem biztos, hogy jónéven vennének a rajongók. Ezzel csak az a baj, hogyha mindjárt belecsapunk a lecsó közepébe, a korai évek megfilmesítése elsikkadhat, mert Alden sem lesz már fiatalabb. Rendben, kapjunk egy már majdnem "klasszikus" Solo figurát, minden kellékével együtt, én benne vagyok. Alden egyébként tök jól mutat a volánnál. :clap:

Hozzászólás ideje:

Alden egyébként tök jól mutat a volánnál. :clap:

Lehet, félreértelek, de a volánnál Phil Lord ül, az egyik rendező. A másodpilóta ülésben meg Christopher Miller, a másik rendező. Alden Ehrenreich középen van. ;)

Hozzászólás ideje:

Lehet, félreértelek, de a volánnál Phil Lord ül, az egyik rendező. A másodpilóta ülésben meg Christopher Miller, a másik rendező. Alden Ehrenreich középen van. ;)

Reméljük a filmben már nem ők űlnek ott. De Alden jó arc, az a lényeg. :yeah:

Szerkesztve: - A pécsi

• 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Michael K. Williams is közel, hogy csatlakozzon a szereplőgárdához. Bevallom én nem ismerem ezt a szinészt. :D

Szerkesztve: - luke19

Hozzászólás ideje:

Michael K. Williams is közel, hogy csatlakozzon a szereplőgárdához. Bevallom én nem ismerem ezt a szinészt. :D

Nos, neki is megadatott a szakmai áttörés lehetősége.

• 3 hónappal később...
Hozzászólás ideje:

Simán elképzelhető hogy a fotó elkészültekor már pityókásak voltak. Azt hiszem az a nem répalé azért még lement valahogy. :D

• 2 hónappal később...
Hozzászólás ideje:

Michael K. Williams kénytelen távozni a Han Solo-filmtől

"Egy újabb sajnálatos és balszerencsés hír sújtotta a Han Solo-filmet. Idén márciusban közöltük a hírt, hogy Michael K. Williams (12 év rabszolgaság, Az út, Hideg nyomon) csatlakozott a Han Solo-film szereplőgárdájához. Időközben júniusban nagy hirtelen közös megegyezéssel szerződést bontottak a film eredeti rendeződuójával, majd Ron Howardot ültették a rendezői székbe. Ezért az szinte biztosra vehető volt, hogy számos újraforgatást és plusz felvételeket kell majd készíteni, amikhez a korábbi és új színészekkel ismét fel kellett venni a kapcsolatot és időpontot egyeztetni.

Egy ebből fakadó probléma miatt azonban a Deadline szerint Michael K. Williams nem tudott megjelenni a londoni újraforgatásokon Pinewoodban, aki éppen Afrikában vesz részt a The Red Sea Diving Resort forgatásán, ahonnan november végéig semmiképpen sem tud elszakadni, emiatt a Han Solo-film májusi megjelenési dátumát nem fogják kitolni. Williams elárulta, hogy a karaktere egy félig ember, félig állat volt, más források szerint ő egy gonosztevő-féleség lett volna. Nem tisztázott, hogy a karaktere teljesen, vagy csak részben lesz kivágva a filmből, vagy hogy új színészt választanak az újraforgatásokhoz. Minden hír azt sugallja, hogy egyeztetési problémák miatt nem vállalta a színész a további munkálatokat. Ennek dacára Williams elmondása szerint nem tűnik úgy, hogy kölcsönös ellenségeskedés lenne az 50 éves színész és a Lucasfilm között, és Williams szeretne ismét a franchise-ban dolgozni."

Forrás: starwarsmedia.hu

Hozzászólás ideje:

Pár napja volt egy rossz álmom erről a filmről. Annyira újracastingolták, hogy Peter Dinklage lett Han Solo.

Hozzászólás ideje:

Szerintem vele jobb lenne és jellemileg azt a Solot kapnánk aki kell. :D xDD

Tényleg sok a negatívum és lehet a futószalag gyártás itt kezd visszaütni... csak nem gondoltam, hogy ennyire már az elején. De persze az is lehet, hogy ez természetes minden filmnél ,csak itt felfújják.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.