Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

A Vanity Fair szerint Emilia Clarke karakterét Kirának fogják hivni. De az MSW szerint félrehallották mert Kura lesz az. Nagyon fontos infó :D

A Kira nem lenne rossz, legalább megvalósulna egy újabb koncepció. A Kura magyarul kicsit necces. :D

Hozzászólás ideje:

Úgy döntöttem hogy erről a Kura névről inkább az IKEA KURA nevű ágyára asszociálok. :D

Szerkesztve: - Rog

• 2 héttel később...
  • 4 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Ez jópofa, pláne úgy hogy Tag és Bink sose voltak a kánon részei még a régi rendszerben sem. A sztorijaik igazából paródiák voltak. Abból viszont baromi jók. Mondjuk kiváncsi lennék mai fejjel mennyire élvezném őket, de anno a képregényeik ott voltak a kedvenceim között. Itt egy részlet abból amikor császári őrnek próbálják kiadni magukat. Igen, pont azoknak a császári őröknek akiket az ep.6-ban is láttunk:

1549496-tagandbink2.jpg

• 4 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Ez nem is igazi :D Jól össze lett photoshopolva az első csoportképből és a Battlefrontos Han Soloval.

solo22f-3-web.jpg
DOY6mQKWsAEGMh7.jpg

• 3 héttel később...
Hozzászólás ideje:
2017. 08. 26. - 12:20, Rog írta:

Glover letette a lantot.

d4Q405u.jpg

Először nem tartottam szimpatikusnak Donald Glovert, mondván, alig emlékeztet Landóra. Viszont ezen a fotón szerintem tisztára olyan. :) A fiatal Solo meg... Nem nagyon vagyok tőle elragadtatva képek alapján, de nagyon remélem, hogy kellemesen fogok csalódni benne. 

• 1 hónappal később...
Hozzászólás ideje:

Christian Bale-nek is felajánlották a Woody Harrelson által alakított Beckett szerepét, csak a karakter nem túlságosan jött be neki. De azt is mondta hogy szívesen szerepelne SW filmben. 

• 1 hónappal később...
Hozzászólás ideje:
34 perccel korábban, Donát írta:

- Emilia Clarke - egyszerűen túlságosan összenőtt nekem a GOT-tal, nehéz elvonatkoztatni

Egyelőre nekem is. De attól függ milyen karaktere lesz. Remélem nem valami királynős ahol ugyanazt a játékot kell hoznia mint a GoT-ban, mert annak annyira nem örülnék épp azért amit írtál.

Hozzászólás ideje:

A más kinézet segíteni fog ebben, ami már megvan. Utána pedig a karakteren (és persze a színésznőn) áll, hogy elfeledteti-e velünk 2 perc alatt, hogy ő Daenerys.

Hozzászólás ideje:

Haha,ezért jó ha az ember nem nézi a GoT. Néha úgy érzem egyedüli vagyok a földön ezzel,de így tiszta lappal indul nálam. Mondjuk Sarah Connorként tetszett,de itt még szebb,hogy nem szőke. :)

Hozzászólás ideje:
6 perccel korábban, Lizardking írta:

Haha,ezért jó ha az ember nem nézi a GoT. Néha úgy érzem egyedüli vagyok a földön ezzel,de így tiszta lappal indul nálam. Mondjuk Sarah Connorként tetszett,de itt még szebb,hogy nem szőke. :)

off: Én se nézem nyugi. :D

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.