Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 18. A Snoke baby cuccait lehetőleg a saját topikjába rakjátok. Dzséjt! Átrakod a képektől kezdve? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 18. Áthelyezve. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 18. (szerkesztve) Három itt maradt. Vagyis jóval több ahogy elnézem. Este átnézem a topikot. Szerkesztve: 2017. Augusztus 18. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 18. Ez Snoke topikja, nem az ep8 spoileres, azért vannak itt. A hozzászólásodat is áthoztam, amiben kérted. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 18. Talán fénykardok is vannak a köpenye alatt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 18. Gyerekek, csak én gondolok egy láthatatlanná váló köpenyre? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 18. (szerkesztve) Ez Snoke topikja, nem az ep8 spoileres, azért vannak itt. A hozzászólásodat is áthoztam, amiben kérted. Munka mellett kicsit összekeverednek a dolgok. Szerkesztve: 2017. Augusztus 18. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 18. Gyerekek, csak én gondolok egy láthatatlanná váló köpenyre? Na az ütne. A fürdőköpeny eltűnne, Snokey pedig ott lenne egy szál alsóban. Legalábbis mi úgy látnánk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 18. Gyerekek, csak én gondolok egy láthatatlanná váló köpenyre? Na ilyen az, amikor egy szó megváltoztatja egy dolog lényegét. Láthatatlanná tevő köpeny lett volna. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 18. (szerkesztve) Volt egy olyan sejtésem hogy arra gondoltál de azt a poént nem bírtam kihagyni. Szerkesztve: 2017. Augusztus 18. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 18. Ütött a poén. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Sinistra Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 19. Sápítja szegényt nagyon az a köpeny, de mindegy is, ő se lesz már ennél rondább Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 19. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 19. Bántjátok itt szegényt...valószínűleg egy suhintással szétrobbantaná az agyatokat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Sinistra Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 19. Jaj,szegényke, ha ráérnék, még... Szerintem sokkal nagyobb sértésnek venné, ha elkezdenénk áradozni, hogy milyen cuki, babaképű daliás fiatalember, na akkor jönne át a mi galaxisunkba szétrobbantani az agyunkat Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 19. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 19. Nem! Féljetek tőle. Szerintem nem az a cuki karakter. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 20. Snokey egy bélyegen: Nagyon gonoszan les. Kezdhetünk félni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 20. (szerkesztve) Lehet azért, mert lenyúlták az aranyköpenyét. Szerkesztve: 2017. Augusztus 20. - Bence1997 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 20. Fess legény! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
luke19 Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 21. A gyűrűje se semmi Snoke-nak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 21. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 21. Szerintem az valamilyen fegyver lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 21. Egyszerű: az Űrgolyhók részese a SW univerzumnak. A gyűrű Snoke kezén egy lézergyűrű. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
RacerX Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 21. Vele van a Schwartz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 21. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 21. Tényleg hasonlít Yoghurt gyűrűjére. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 21. Snokey gyűrűje csak egy bizsu. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 21. (szerkesztve) Nem tudom miért, de nekem Hugh Heffner ugrott be elsőre róla ebben a köntösben. Szerkesztve: 2017. Augusztus 21. - Dzséjt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 22. Ahogy elnézem ezeket a teljes alakot, arcot mutató képeket, egyebeket, egyre kevésbé tartom valószínűnek, hogy kiderüljön, Snoke-ot ismerhetjük már korábbról. Ez csak megérzés, de annak igen erős. Tudom, megcsúnyulhatott ifjabb korához képest, mint Sidious, és ezért akár lehetne olyasvalaki is, akit ismerhetünk, de nem ezt várom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 29. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 29. (szerkesztve) Snoke dumál. Ráadásul megcsodálhatjuk a trónját is. https://player.vimeo.com/video/231429191 Szerkesztve: 2017. Augusztus 29. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
luke19 Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 4. Snoke még mindig nagyon morcos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 4. Ez a szegény Snoke úgy néz ki, mint aki belekukkantott a Frigyládába, de még időben becsukta. Még Palpatine és Vader is szebb volt a végnapjaiban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 4. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 4. Mintha baltával megkínálták volna. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.