Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 18.8 éve Szerző A Snoke baby cuccait lehetőleg a saját topikjába rakjátok. Dzséjt! Átrakod a képektől kezdve?
Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 18.8 éve Szerző Három itt maradt. Vagyis jóval több ahogy elnézem. Este átnézem a topikot. Szerkesztve: 2017. Augusztus 18.8 éve - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 18.8 éve Ez Snoke topikja, nem az ep8 spoileres, azért vannak itt. A hozzászólásodat is áthoztam, amiben kérted.
Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 18.8 éve Gyerekek, csak én gondolok egy láthatatlanná váló köpenyre?
Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 18.8 éve Szerző Ez Snoke topikja, nem az ep8 spoileres, azért vannak itt. A hozzászólásodat is áthoztam, amiben kérted. Munka mellett kicsit összekeverednek a dolgok. Szerkesztve: 2017. Augusztus 18.8 éve - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 18.8 éve Gyerekek, csak én gondolok egy láthatatlanná váló köpenyre? Na az ütne. A fürdőköpeny eltűnne, Snokey pedig ott lenne egy szál alsóban. Legalábbis mi úgy látnánk.
Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 18.8 éve Gyerekek, csak én gondolok egy láthatatlanná váló köpenyre? Na ilyen az, amikor egy szó megváltoztatja egy dolog lényegét. Láthatatlanná tevő köpeny lett volna.
Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 18.8 éve Volt egy olyan sejtésem hogy arra gondoltál de azt a poént nem bírtam kihagyni. Szerkesztve: 2017. Augusztus 18.8 éve - Rog
Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 19.8 éve Sápítja szegényt nagyon az a köpeny, de mindegy is, ő se lesz már ennél rondább
Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 19.8 éve Szerző Bántjátok itt szegényt...valószínűleg egy suhintással szétrobbantaná az agyatokat.
Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 19.8 éve Jaj,szegényke, ha ráérnék, még... Szerintem sokkal nagyobb sértésnek venné, ha elkezdenénk áradozni, hogy milyen cuki, babaképű daliás fiatalember, na akkor jönne át a mi galaxisunkba szétrobbantani az agyunkat
Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 19.8 éve Szerző Nem! Féljetek tőle. Szerintem nem az a cuki karakter.
Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 20.8 éve Snokey egy bélyegen: Nagyon gonoszan les. Kezdhetünk félni.
Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 20.8 éve Lehet azért, mert lenyúlták az aranyköpenyét. Szerkesztve: 2017. Augusztus 20.8 éve - Bence1997
Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 21.8 éve Egyszerű: az Űrgolyhók részese a SW univerzumnak. A gyűrű Snoke kezén egy lézergyűrű.
Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 21.8 éve Nem tudom miért, de nekem Hugh Heffner ugrott be elsőre róla ebben a köntösben. Szerkesztve: 2017. Augusztus 21.8 éve - Dzséjt
Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 22.8 éve Ahogy elnézem ezeket a teljes alakot, arcot mutató képeket, egyebeket, egyre kevésbé tartom valószínűnek, hogy kiderüljön, Snoke-ot ismerhetjük már korábbról. Ez csak megérzés, de annak igen erős. Tudom, megcsúnyulhatott ifjabb korához képest, mint Sidious, és ezért akár lehetne olyasvalaki is, akit ismerhetünk, de nem ezt várom.
Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 29.7 éve Szerző Snoke dumál. Ráadásul megcsodálhatjuk a trónját is. https://player.vimeo.com/video/231429191 Szerkesztve: 2017. Augusztus 29.7 éve - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 4.7 éve Ez a szegény Snoke úgy néz ki, mint aki belekukkantott a Frigyládába, de még időben becsukta. Még Palpatine és Vader is szebb volt a végnapjaiban.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.