Jump to content

Star Wars Celebration 2017

Fulcrum

Recommended Posts

• Replies 104
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...

Hayden? :yeah: :yeah: :yeah:

Már csak az lenne számomra a legjobb, ha bejelentenék az Obi-wan filmet, és megjelenne Ewan :clap2:.

Nagyon várós ez a Celebration, hiszen egyrészt 40 éves lesz az SW, másrész a Disney a Lucasfilm felvásárlása óta szépen terjeszti az univerzumot. Bár az EpVII nem lett olyan kiemelkedő, de a karakterek nagyon jók benne. Az RO kifogástalan, a kapcsolódások, a történet, a karakterek mind nagyon jól meg vannak csinálva. És a Rebels eddigi 3 évada is azt mutatja, hogy jó kezekben van az SW. Az EpVIII pedig az eddig hallottak alapján szerintem nagyon jó lesz, már előre várom.

És személy véleményem szerint direkt erre a Celebration -re hagyták a nagy bejelentéseket, hiszen egyrészt mint már említettem 40 éves lesz az SW, másrészt jövőre nem lesz Celebration, így mint az EpVIII/Rebels -ről, mint a jövőre érkező Han Solo -ról(aminek szerintem a rendezvényen megtudjuk a címét, és továbbá szerintem még egy teaser is lesz. Egy olyan, mint volt 15 -ben a RO -nál :D), mint a jövőre esedékes filmekről(EpIX és utána lévők) jócskán jöhetnek hírek.

Hayden Christensen? Volt erre precedens az ep3 idejét leszámítva? Ennek biztos van jelentősége. Remélem, hogy van. Nagy pontja lenne az ep8-nak, ha Anakin szelleme megjelenne Haydenként. :clap2: