csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Július 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Július 22. (szerkesztve) Ne tessék megijedni, de nyár végefelé valószínüleg elkezdenek csepegni infók, esetleges leírások a következő előzetesből. A magam részéről nagyon várom, mert ha tartják a színvonalat, hasonló katarzisra számítok, mint korábban a TFA második előzetesénél, Chewie és Han belépőjénél. Ti mennyire várjátok? Mit vártok tőle? Szerkesztve: 2017. Október 10. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Július 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Július 22. Nem vagyok benne biztos, hogy úgy lesz mint a TFA-nál. Egy előzetestől mit lehet várni? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2017. Július 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Július 22. Nem vagyok benne biztos, hogy úgy lesz mint a TFA-nál. Egy előzetestől mit lehet várni? libabőrt, könnyeket, org...orgonahangokat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Július 22. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Július 22. Nem vagyok benne biztos, hogy úgy lesz mint a TFA-nál. Egy előzetestől mit lehet várni? Nem tudom, én magam nevében nagyon sokat várok! Gondolj bele, ha úgy érne véget, hogy Luke kardot aktívál, vagy épp összeakasztja azt egy pirossal.. Huh. Full libabőr lenne! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2017. Július 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Július 22. libabőrt, könnyeket, org...orgonahangokat. Orgonahangokat!!! Jaja!! Interstellar trailer? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2017. Július 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Július 23. (szerkesztve) Én is valami libabőrös dologra számítok. Azt se bánnám ha az egész olyan lenne. Szerkesztve: 2017. Július 23. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2017. Július 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Július 23. Nem akarok beleszólni, de nem lenne érdemesebb a promóciós videókat mind egy helyen tartani? A TFA-nél és a RO-nál is ugyan voltak külön topic-ok, de a végefelé ez már senkit sem érdekelt, hanem ömlesztettünk mindent egy topicba (főleg amikor jöttek naponta a spotok, és a japán meg kínai, meg a fene tudja milyen előzetesek). Eleve témáját tekintve nem nagyon üt el egymástól egy előzetes egy másiktól Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Július 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Július 23. De akkor is két különálló előzetesről beszélünk ami különböző gondolatokat szül. Szerintem jó így. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tarzaan Hozzászólás ideje: 2017. Július 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Július 28. A RO-hoz tavaly augusztus 12-n jött ki az első trailer, majd16-án a nemzetközi trailer. A TFA-hoz csak október 20-án, de ott két teaser meg egy 45mp-s TV spoti s volt előtte. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 15. Rian Johnson az alábbit tweetelte az előző héten: More stuff is coming, that's the nature of the beast. But I fully endorse avoiding everything you can from now till December! Mark Hamill pedig visszaválaszolt rá I fully endorse this @rianjohnson endorsement: AVOID EVERYTHING YOU CAN FROM NOW TILL DECEMBER!!!!! #WordsOfWisdom #WellWorthWaitingForVIII Mark H Remélem egy trailerrel is megajándékoznak a napokban Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 15. Ősznél előbb biztos nem lesz trailer. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 15. Hát én azért reménykedek egy új trailerben (még júliusban rebesgettek egy másfél perceset, az szerintem tökéletes lenne), de sajna én is érzem, hogy októbernél előbb nem fogunk kapni semmit. De reménykedni mindig lehet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 15. (szerkesztve) Ősznél előbb biztos nem lesz trailer. Nem fogok mérges lenni, ha szeptember 1-jén jön a trailer. Az már a naptár szerint ősz. Ezt a kerüljük a trailereket is dolgot viszont nem tudom, hogyan képzelik. Manapság már elég nehéz kikerülni valamit, amikor a cikkek alatt automatikusan induló videók vannak, a moziban is adják őket... Vágják meg úgy a trailert, hogy ne lőjenek le poénokat, talán, esetleg az egyszerűbb. Meg interjúkba ne mondják el a film fordulatait. Szerkesztve: 2017. Augusztus 15. - Dzséjt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 15. ne lőjenek le poénokat, talán, esetleg az egyszerűbb. Meg interjúkba ne mondják el a film fordulatait. Szerintem egyiktől se kell félni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tarzaan Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 15. Ősznél előbb biztos nem lesz trailer. Ez hivatalosan is biztos? Csak mert az RO-hoz pont holnap lesz egy éve, hogy kijött. Az Ep7-hez csak október közepén, de ott volt több teaser is előtte. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 15. Hát még bármi lehet a hónap második felében. Ha lesz akkor lesz, és mindenki boldog, ha meg nem, akkor meg várunk októberig. Az sincs már olyan messze. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 15. Ez hivatalosan is biztos? Csak mert az RO-hoz pont holnap lesz egy éve, hogy kijött. Az Ep7-hez csak október közepén, de ott volt több teaser is előtte. A TFA-ból indultam ki de nem leszek megsértődve ha előbb jön. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 15. (szerkesztve) Szerintem meg simán lehet trailer még augusztusban. Eddig 100%-ig egyezik a RO-val a menetrend: április: teaser 1 július: behind the scenes A RO-nak pedig augusztusban volt a 2. teasere, és ősszel trailere, és eddig semmi nem utalt arra, hogy nagyban el akarnának térni a menetrendtől Szerkesztve: 2017. Augusztus 15. - Yoda József Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 15. (szerkesztve) Mondjuk ha a TFA első teaser előzetesét nem nézzük - mert azt, ha jól tudom csak azért adták ki, hogy mutassanak azért valamit - akkor ugyanott vagyunk. Áprilisban jött a normális teaser - mint a 8 esetén - majd júliusban a BTS videó. És ezek után mindenki azt hitte, hogy az augusztusi Disney Expo -ra jönni fog valami, de egy egyszerű plakáton kívül nem volt semmi, és lám, mikor jött ki újabb anyag?: októberben. A RO -nál ugye megvolt ugyancsak az áprilisi illetve a júliusi anyag, viszont valamilyen oknál fogva augusztusban jött egy előzetes - ami természetesen nem baj, mert azért az első teaser nem annyira győzött meg, a BTS videó már egy kicsit jobban, az 1 évvel ezelőtti viszont határozottan. Szerkesztve: 2017. Augusztus 15. - Bence1997 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 15. Akárhogy nézzük, eddig mindkét filmnél két teaser volt, egy trailer, és egy BTS Ebben bízom, hogy ezúttal is így lesz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 15. OFF: A RO -nál nem 2 trailer volt? Mert ha jól tudom, akkor az augusztusi már trailer volt. OFF vége Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 15. OFF: A RO -nál nem 2 trailer volt? Mert ha jól tudom, akkor az augusztusi már trailer volt. OFF vége Hm, most hogy mondod, de, az is trailer volt. Az zavart meg, hogy annak volt egy második trailere is októberben Akkor helyesbítek: eddig mindkét filmhez 4 mozgóképes anyagot kaptunk Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 16. Hm, most hogy mondod, de, az is trailer volt. Az zavart meg, hogy annak volt egy második trailere is októberben Akkor helyesbítek: eddig mindkét filmhez 4 mozgóképes anyagot kaptunk Miért, a TV spotok nem mozogtak? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 16. Értsd jól Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lenci Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 9. (szerkesztve) Most komolyan: nem tudja valaki pontosan, hogy mikor várható már egy tisztességes trailer a filmhez? Az első kis teaser jó volt, de nagyon kevés.... most már nagyon jöhetne valami ütősebb. Három hónap múlva FILM! Szerkesztve: 2017. Szeptember 9. - Lenci Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 9. Az EpVII -nél is ez volt a menetrend. Április: teaser, július: BTS videó, október: trailer. Nagyon úgy néz ki, hogy mostmár nem fogunk kapni egy 2. teaser előzetest, rögtön egy végső előzetessel fognak nyitni, majd utána jönni fog 1-2 nemzetközi, illetve tv-spotok stb. Mondjuk az utóbbi időben felgyorsultak az infó-mennyiségek az új film körül, így én is elkezdtem várni a filmet, de ha az előzetes októberben lesz, így be kell érni mással. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 9. Most komolyan: nem tudja valaki pontosan, hogy mikor várható már egy tisztességes trailer a filmhez? Az első kis teaser jó volt, de nagyon kevés.... most már nagyon jöhetne valami ütősebb. Három hónap múlva FILM! De tudjuk, csak nem mondjuk meg. Milyen egy bárgyú kérdés ez... Majd lesz egyszer. Szerinted ha tervben lenne a közeljövőben akkor nem ezzel lenne tele a net? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 13. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 13. Bakker azért jól megváratnak. És már "annyi az idő", hogy el tudom képzelni, hogy már csak egy előzetes lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 13. Most az utóbbi pár napban nem éreztem annyira nagy hype -ot a film körül, szerintem most van a vihar előtti csönd, és majd októberben megajándékoztatnak egy előzetessel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Jar-Jar Binks Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 14. Nem tudom, én magam nevében nagyon sokat várok! Gondolj bele, ha úgy érne véget, hogy Luke kardot aktívál, vagy épp összeakasztja azt egy pirossal.. Huh. Full libabőr lenne! Én is pontosan ebben reménykedem. Luke aktiválja a kardját. Tökéletes lenne. Még a Han Solo féle "we are home" szöveget is ütné. De én egyébként Snoke vezérről is szívesen látnék már egy képet. A lego figura (pont ma láttam közelről) alapján nagyon más mint amilyennek elképzeltem. Szóval ő róla is jó lenne már valami új. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Létrehozta: luke19,
A trailer
Ajánlotta: Ody Mandrell
0 válasz
A teljes hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.