csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Október 8. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Október 8. Én is el tudok képzelni szinte akármit! Jöhet az is! Sőt, jöjjön! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2017. Október 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Október 8. (szerkesztve) Holnap jön az előzetes! szerk.: Akkor a poszter későbbre várható. Szerkesztve: 2017. Október 8. - Bence1997 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
luke19 Hozzászólás ideje: 2017. Október 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Október 8. (szerkesztve) Holnap előzetes! Meglepő módon. Szerkesztve: 2017. Október 8. - luke19 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Október 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Október 8. (szerkesztve) Egy másik részlet. Luke-nak hogy remeg a keze. Szerkesztve: 2017. Október 8. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
luke19 Hozzászólás ideje: 2017. Október 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Október 8. (szerkesztve) Szuper! Nem hiszem, hogy gondolt rá, hogy valaha újra látja azt a kardot. Még jöhetne ma a poszterünk is. Szerkesztve: 2017. Október 8. - luke19 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Október 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Október 8. Mit jelképezhet neki az a kard...szinte egy ereklye. Engem sikerült felcsigázniuk! Egyébként a Monday Night Football nagyszünetében lesz a premier. Azaz csak kedd hajnalban fogjuk látni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2017. Október 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Október 8. Akkor kedden hajnali 3 körül már fent lesz az előzetes. Korán kelés lesz ebből mint 2 éve. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2017. Október 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Október 8. A következő két napban a telefonomra leszek utalva... mindegy, majd azon nézem meg Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Október 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Október 8. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Október 8. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Október 8. Ohh, azért volt itt valami mégiscsak..visszaszívom a másik topikbelit.. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Október 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Október 8. Ne mond, hogy Te ezt csak most vetted észre... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2017. Október 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Október 8. Akkor, ha minden igaz olyan kedd hajnali négykor érkezik is az előzetes... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Október 8. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Október 8. Ne mond, hogy Te ezt csak most vetted észre... Most Értem haza a Blade Runnerről. 13:30 kor indultunk Pécsre. Nézd el nekem! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Október 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Október 8. Akkor pótold gyorsan. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2017. Október 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Október 8. SÍrok. Látni akarom már!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tarzaan Hozzászólás ideje: 2017. Október 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Október 8. Holnap előzetes! Meglepő módon. Ha jól emlékszem online picit hamarabb felkerültek az SW trailerek, szóval ha mázlink lesz nem kell kedd hajnalig várni, hanem már holnap este... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Október 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Október 9. Ki fogja megnézni éjszaka a trailert? Negyed három körül várható. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. Október 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Október 9. Ha még ébren leszek, naná, hogy megnézem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2017. Október 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Október 9. Ki fogja megnézni éjszaka a trailert? Negyed három körül várható. Éjfélig fent maradok. Ha addig kijön ( a Monday Night Football előtt), akkor igen, ha nem, akkor holnap reggel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Október 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Október 9. (szerkesztve) Félidőben lesz. Nekem is reggel marad, de biztos fog csipogni a telefonom ha kirakja a hivatalos SW csatorna. Szerkesztve: 2017. Október 9. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2017. Október 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Október 9. Félidőben lesz. Nekem is reggel marad, de biztos fog csipogni a telefonom ha kirakja a hivatalos SW csatorna. Azt tudom, de hátha esetleg előtte már netre kiteszik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Október 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Október 9. Nem valószínű de bár így lenne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Október 9. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Október 9. Ki fogja megnézni éjszaka a trailert? Negyed három körül várható. Felkelek fél 3 -kor. Ugyis szabin vagyok utána.. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2017. Október 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Október 9. Melózom éjjel, úgyhogy igen különben nekem is csak reggelre maradna. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2017. Október 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Október 9. 6kor ugrom ki az ágyból reggel és már ülök is gép elé. :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2017. Október 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Október 9. Én megnézném, de a szobatársam nem örülne neki Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Október 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Október 9. Legyél Te a főnök! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2017. Október 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Október 9. 6kor ugrom ki az ágyból reggel és már ülök is gép elé. :D Hajnalodik, kiugrom az ágyból, a Star wars trailer vár reáááám... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. Október 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Október 9. Én megnézném, de a szobatársam nem örülne neki Nem elég, hogy te örülsz neki? Donát: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2017. Október 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Október 9. Bár holnap suli lesz, attól még korán felkelek, és vagy 1000x megnézem majd az előzetest. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Létrehozta: luke19,
A trailer
Ajánlotta: Ody Mandrell
0 válasz
A teljes hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.