Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

• 5 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Kezdődik. :D

Néhányat megfogok tekinteni belőlük, de a premier előtt 1 hónappal már le akarok állni, mint azt tettem tavaly a RO -nál.

Hozzászólás ideje:

Nagyon klassz szpot. Én minden hivatalosan kikerült vidit megnézek majd. Azok talán semmilyen poént nem lőnek le.

• 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Jáááááááááááááááááj ez ez oda***

Szeritnem ez olyan Spencer-Hill-re rímelő dühbe jövős SW film lesz, és Lúk lesz egy személyben a két Firpo és dühbe is jön.

Szerkesztve: - Dzséjt

Hozzászólás ideje:

Remélem utazásra készen van Luke a Falcon-on. :)

Én is. Úgy tűnik a jó öreg Luke mégis el akarja hagyni a szigetet. Akkor kár volt a macera a röpcsijével. :D

Szerkesztve: - Rog

Hozzászólás ideje:

Hát, ha eléggé felpörög, szerintem megeshet. A trailerben a sziklán is elég agresszíven csapkod a karddal. Reyben lehet némi sötétség. Ugyanakkor bennem az is felmerült, hogy a két jelenet talán nem is egybetartozik. Nekem valahogy az az érzésem, hogy Luke Kylóhoz beszél és Rey is fölé magasodik.

Úgy képzelem, hogy Kylo megküzd Luke-kal, de végül Luke marad alul, mert nem is igazán akar harcolni az unokaöccsével. Aztán befut Rey, aki újra leveri, de - Luke tanításának hála - leereszti a kardot, és így kerül az Első Rend fogságába. Aztán ez lenne az egyik oka, hogy Kylo szétcsapja a sisakját, mert "egy guberáló" már másodszor győzte le, és tulajdonképpen nem az érdeme, hogy elfogták Reyt (és talán még Snoke is mond neki pár szép dolgot).

Hozzászólás ideje:

Baromi jó lett ez az "Awake" spot. Ha ennyire hangulatos jelenetek vannak már ebben a 45 másodpercben is, akkor milyen lesz a teljes film? :D

Egyébként Snoke trónterme kissé furcsának hat első blikkre. A vörös háttér a CGI-nél használt zöld háttérre emlékeztet.

Hozzászólás ideje:

Tényleg furcsa, de egyből az jutott eszembe, hogy ennél jobban vizuálisan már el sem lehetne szeparálni Palpatine-tól. Ugyan az öreg Sith Nagyúrnak is a vörös volt részint a domináns színe, az ep6-ban ezt már csak az őrökön érhettük tetten, akik szerepeltek talán 30 másodpercet. De Snoke arany fürdőköpenye és ez a nagy vörös háttér, ez nagyon elüt az ep6 tróntermes jeleneteitől.

Hozzászólás ideje:

Nagyon jó ez a kis trailer, engem felcsigázott! :D De még mindig semmi a kaszinóvárosról, amire én nagyon kíváncsi vagyok. Na majd legközelebb. 

Hozzászólás ideje:

Én csak egy jelenetet szeretnék látni - mondjuk azt, amikor Finn és Rose lovagolnak a városban :D - és nekem annyi elég is lesz. 

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
1 hour ago, Bomarr said:

Mivel nincs annyi önuralmam, hogy ne nézzem meg a Spotokat, viszont a kaszinóvárost már csak a moziban szeretném látni ezért én remélem, hogy a továbbiakban se fogják mutatni :D

Te nem láttad ezt a spotot? :o 

Egyébként lelövik a Falcon antennáját, szóval megint új után kell nézni. :)

Szerk: Bomarr, félreolvastam. :D 

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:
9 minutes ago, Ody Mandrell said:

Egyébként lelövik a Falcon antennáját, szóval megint új után kell nézni. :)

Talán Johnson a szögletes antennát se komálta. :lol:

Hozzászólás ideje:

Kemény az awake spot, csak most láttam!

Amúgy meg oltári nagy kamu. Jók a gifek, meg is világosítják, hogy egy pillanatra azt akarják sugallni, hogy Rey Luke-ra emeli a kardot, közben nem. Ez lehet csak a tűzpróba, akarommondani vízpróba utáni pillanat, semmi több.

Szerkesztve: - csoli1138

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.