Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 14. Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 14. (szerkesztve) Beindult a szezon két japán reklámmal, bár új jelenet nincs bennük. Szerkesztve: 2017. November 2. - Ody Mandrell Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Október 14. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. Október 14. Az első spot, pár új snittel! Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2017. Október 14. Hozzászólás ideje: 2017. Október 14. Kezdődik. Néhányat megfogok tekinteni belőlük, de a premier előtt 1 hónappal már le akarok állni, mint azt tettem tavaly a RO -nál. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2017. Október 14. Hozzászólás ideje: 2017. Október 14. Nagyon klassz szpot. Én minden hivatalosan kikerült vidit megnézek majd. Azok talán semmilyen poént nem lőnek le. Válasz
luke19 Hozzászólás ideje: 2017. Október 29. Hozzászólás ideje: 2017. Október 29. (szerkesztve) Szerkesztve: 2017. November 3. - luke19 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Október 29. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. Október 29. (szerkesztve) Köszi! Az elején van egy új snitt Rey-ről a ködös ormok között. Szerkesztve: 2017. Október 29. - Ody Mandrell Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. November 2. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. November 2. Zseniális az új spot! Rakja be valaki. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2017. November 2. Hozzászólás ideje: 2017. November 2. Újabb klassz szpottal gazdagodtunk. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. November 2. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. November 2. Luke büntet! Snoke trónterme se piskóta! Válasz
luke19 Hozzászólás ideje: 2017. November 2. Hozzászólás ideje: 2017. November 2. Remélem utazásra készen van Luke a Falcon-on. Válasz
Tarzaan Hozzászólás ideje: 2017. November 2. Hozzászólás ideje: 2017. November 2. (szerkesztve) Jáááááááááááááááááj ez ez oda*** Szeritnem ez olyan Spencer-Hill-re rímelő dühbe jövős SW film lesz, és Lúk lesz egy személyben a két Firpo és dühbe is jön. Szerkesztve: 2017. November 2. - Dzséjt Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2017. November 2. Hozzászólás ideje: 2017. November 2. (szerkesztve) Remélem utazásra készen van Luke a Falcon-on. Én is. Úgy tűnik a jó öreg Luke mégis el akarja hagyni a szigetet. Akkor kár volt a macera a röpcsijével. Szerkesztve: 2017. November 2. - Rog Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. November 2. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. November 2. Kezd kikristályosodni bennem egy kép Luke szerepéről. Válasz
redknight Hozzászólás ideje: 2017. November 2. Hozzászólás ideje: 2017. November 2. Kezd kikristályosodni bennem egy kép Luke szerepéről. ???? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. November 2. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. November 2. A Luke topikba majd beírom. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. November 3. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. November 3. (szerkesztve) Amikor Rey emeli a kardját az esőben, az valójában visszafelé van játszva. Leereszti. Szerkesztve: 2017. November 3. - Ody Mandrell Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. November 3. Hozzászólás ideje: 2017. November 3. A kis trükkösek. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. November 3. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. November 3. Egyébként szerintetek létezik hogy Luke-ra támadna? Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. November 3. Hozzászólás ideje: 2017. November 3. Hát, ha eléggé felpörög, szerintem megeshet. A trailerben a sziklán is elég agresszíven csapkod a karddal. Reyben lehet némi sötétség. Ugyanakkor bennem az is felmerült, hogy a két jelenet talán nem is egybetartozik. Nekem valahogy az az érzésem, hogy Luke Kylóhoz beszél és Rey is fölé magasodik. Úgy képzelem, hogy Kylo megküzd Luke-kal, de végül Luke marad alul, mert nem is igazán akar harcolni az unokaöccsével. Aztán befut Rey, aki újra leveri, de - Luke tanításának hála - leereszti a kardot, és így kerül az Első Rend fogságába. Aztán ez lenne az egyik oka, hogy Kylo szétcsapja a sisakját, mert "egy guberáló" már másodszor győzte le, és tulajdonképpen nem az érdeme, hogy elfogták Reyt (és talán még Snoke is mond neki pár szép dolgot). Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. November 3. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. November 3. Lehet félrevezetès. Lehet, hogy az egész film ekköré épül. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2017. November 3. Hozzászólás ideje: 2017. November 3. Baromi jó lett ez az "Awake" spot. Ha ennyire hangulatos jelenetek vannak már ebben a 45 másodpercben is, akkor milyen lesz a teljes film? Egyébként Snoke trónterme kissé furcsának hat első blikkre. A vörös háttér a CGI-nél használt zöld háttérre emlékeztet. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. November 3. Hozzászólás ideje: 2017. November 3. Tényleg furcsa, de egyből az jutott eszembe, hogy ennél jobban vizuálisan már el sem lehetne szeparálni Palpatine-tól. Ugyan az öreg Sith Nagyúrnak is a vörös volt részint a domináns színe, az ep6-ban ezt már csak az őrökön érhettük tetten, akik szerepeltek talán 30 másodpercet. De Snoke arany fürdőköpenye és ez a nagy vörös háttér, ez nagyon elüt az ep6 tróntermes jeleneteitől. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2017. November 3. Hozzászólás ideje: 2017. November 3. Nagyon jó ez a kis trailer, engem felcsigázott! De még mindig semmi a kaszinóvárosról, amire én nagyon kíváncsi vagyok. Na majd legközelebb. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2017. November 3. Hozzászólás ideje: 2017. November 3. Mivel nincs annyi önuralmam, hogy ne nézzem meg a Spotokat, viszont a kaszinóvárost már csak a moziban szeretném látni ezért én remélem, hogy a továbbiakban se fogják mutatni Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2017. November 3. Hozzászólás ideje: 2017. November 3. Én csak egy jelenetet szeretnék látni - mondjuk azt, amikor Finn és Rose lovagolnak a városban - és nekem annyi elég is lesz. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. November 3. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. November 3. (szerkesztve) 1 hour ago, Bomarr said: Mivel nincs annyi önuralmam, hogy ne nézzem meg a Spotokat, viszont a kaszinóvárost már csak a moziban szeretném látni ezért én remélem, hogy a továbbiakban se fogják mutatni Te nem láttad ezt a spotot? Egyébként lelövik a Falcon antennáját, szóval megint új után kell nézni. Szerk: Bomarr, félreolvastam. Szerkesztve: 2017. November 3. - Ody Mandrell Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2017. November 3. Hozzászólás ideje: 2017. November 3. 9 minutes ago, Ody Mandrell said: Egyébként lelövik a Falcon antennáját, szóval megint új után kell nézni. Talán Johnson a szögletes antennát se komálta. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. November 5. Hozzászólás ideje: 2017. November 5. (szerkesztve) Kemény az awake spot, csak most láttam! Amúgy meg oltári nagy kamu. Jók a gifek, meg is világosítják, hogy egy pillanatra azt akarják sugallni, hogy Rey Luke-ra emeli a kardot, közben nem. Ez lehet csak a tűzpróba, akarommondani vízpróba utáni pillanat, semmi több. Szerkesztve: 2017. November 5. - csoli1138 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. November 5. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. November 5. Vagy éppen Kylo-val néz farkasszemet. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.