Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Talán hamarabb lehet jegyet venni az első előadásokra mint gondolnánk. Amerikában pl. már hétfőtől megvásárolhatók. Vajon nálunk mikor kezdik árulni? Nem lennék meglepve ha már a jövőhéten.

Ki mikor tervezi megnézni és ami a legfontosabb, hol?

Hozzászólás ideje:

Én annak örülnék, ha úgy lenne, mint tavaly a RO-nál, hogy este 7-8 körül kezdődnének az első vetítések, mert sokkal jobb volt úgy, mint az éjféli a TFA-nál, amikor már eléggé fáradt és dekoncentrált voltam. Szóval jó lenne az első előadások egyikén és valamelyik központi moziban. :) A mozit illetően nincsenek prioritásaim, csak legyen feliratos verzió. :)

Hozzászólás ideje:

Ha nem lesz esti, akkor természetesen az éjféli érdekel, fáradság ide vagy oda. Majd igyekszem kialudni magam előre.

Hozzászólás ideje:

Pécs, Uránia. Remélem csatlakozol Pécsi!

Krande, merre jársz majd idén?

Akárhogy is, az elsőt kellene megnézni. annyi szívfájdalmam van, hogy egyre kevésbé kedvelem a 3D-t és eddig az első vetítés, mindig 3D-s volt..

Hozzászólás ideje:

A magyarországi SW facebook szerint kedd 10:00 órakor országszerte kaphatóak lesznek a jegyek.

Hozzászólás ideje:

Csak ennyit:

"Star Wars Maraton (7. és 8. rész egymás után, 1 szünettel) minden mozinkban december 13-án szerdán, 15:30-kor." Ebből nekem este 8órai vetítés jön le

Szerkesztve: - luke19

Hozzászólás ideje:

Persze lesz elővétel simán a VIII-ra is, de én lehet bevállalom újra a VII-et is moziban. :D

Ja, meg a maraton csak 3D szinkronos lesz. :para:

Szerkesztve: - luke19

Hozzászólás ideje:

Sajna nálam a suli közbeszól, így marad december 16, szombat. Hogy hol az kérdéses, de mivel családi program lesz, így szinkronos vetítésre fogunk menni.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

"A Star Wars: Az utolsó jedik című filmre jegyek kaphatók kedd 10.00-tól személyesen a Corvin mozi pénztáraiban!

Az online jegyvásárlás csúsztatva, kb. 10.45-től elérhető!"

Azért ez kicsit szemétség... A legjobb helyek elfogyhatnak mire online tudunk rendelni. :(

Hozzászólás ideje:

Idén tuti nem neten veszem a jegyet a premierre, mert 2 éve szívtam vele. Inkább kihagyom a keddi egyetlen előadást az egyetemen, ami pont 10-kor van. Áldozatokat kell hozni a jó helyért. :hehe:

Hozzászólás ideje:

"A Star Wars: Az utolsó jedik című filmre jegyek kaphatók kedd 10.00-tól személyesen a Corvin mozi pénztáraiban!

Az online jegyvásárlás csúsztatva, kb. 10.45-től elérhető!"

Azért ez kicsit szemétség... A legjobb helyek elfogyhatnak mire online tudunk rendelni. :(

A CC-nél úgy néztem, hogy az online vásárlás ugyanúgy 10 órától indul, bár tartok tőle, hogy gond lesz a rendszerrel.

Hozzászólás ideje:

Én bepróbálkozok a maratonnal az Arénában. Valószínűleg kimetrózok hogy személyesen megvegyem a jegyet, ugyanis nincs kedvem mégegyszer végigszenvedni a múltkori fiaskókat (bár az ajándék poszterek jól mutatnak a szobában :D )

Hozzászólás ideje:

Kár, hogy a bejelentéssel együtt nem adják meg az előadások időpontját. Úgy sokkal egyszerűbb lenne megbeszélni, hol nézzük meg együtt.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.