Ugrás a kommentre

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Talán hamarabb lehet jegyet venni az első előadásokra mint gondolnánk. Amerikában pl. már hétfőtől megvásárolhatók. Vajon nálunk mikor kezdik árulni? Nem lennék meglepve ha már a jövőhéten.

Ki mikor tervezi megnézni és ami a legfontosabb, hol?

Hozzászólás ideje:

Én annak örülnék, ha úgy lenne, mint tavaly a RO-nál, hogy este 7-8 körül kezdődnének az első vetítések, mert sokkal jobb volt úgy, mint az éjféli a TFA-nál, amikor már eléggé fáradt és dekoncentrált voltam. Szóval jó lenne az első előadások egyikén és valamelyik központi moziban. :) A mozit illetően nincsenek prioritásaim, csak legyen feliratos verzió. :)

Hozzászólás ideje:

Pécs, Uránia. Remélem csatlakozol Pécsi!

Krande, merre jársz majd idén?

Akárhogy is, az elsőt kellene megnézni. annyi szívfájdalmam van, hogy egyre kevésbé kedvelem a 3D-t és eddig az első vetítés, mindig 3D-s volt..

Hozzászólás ideje: (szerkesztve)

Csak ennyit:

"Star Wars Maraton (7. és 8. rész egymás után, 1 szünettel) minden mozinkban december 13-án szerdán, 15:30-kor." Ebből nekem este 8órai vetítés jön le

Szerkesztve: - luke19
Hozzászólás ideje: (szerkesztve)

Persze lesz elővétel simán a VIII-ra is, de én lehet bevállalom újra a VII-et is moziban. :D

Ja, meg a maraton csak 3D szinkronos lesz. :para:

Szerkesztve: - luke19
Hozzászólás ideje:

"A Star Wars: Az utolsó jedik című filmre jegyek kaphatók kedd 10.00-tól személyesen a Corvin mozi pénztáraiban!

Az online jegyvásárlás csúsztatva, kb. 10.45-től elérhető!"

Azért ez kicsit szemétség... A legjobb helyek elfogyhatnak mire online tudunk rendelni. :(

Hozzászólás ideje:

Idén tuti nem neten veszem a jegyet a premierre, mert 2 éve szívtam vele. Inkább kihagyom a keddi egyetlen előadást az egyetemen, ami pont 10-kor van. Áldozatokat kell hozni a jó helyért. :hehe:

Hozzászólás ideje:

"A Star Wars: Az utolsó jedik című filmre jegyek kaphatók kedd 10.00-tól személyesen a Corvin mozi pénztáraiban!

Az online jegyvásárlás csúsztatva, kb. 10.45-től elérhető!"

Azért ez kicsit szemétség... A legjobb helyek elfogyhatnak mire online tudunk rendelni. :(

A CC-nél úgy néztem, hogy az online vásárlás ugyanúgy 10 órától indul, bár tartok tőle, hogy gond lesz a rendszerrel.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.