Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Október 7. Hozzászólás ideje: 2017. Október 7. Talán hamarabb lehet jegyet venni az első előadásokra mint gondolnánk. Amerikában pl. már hétfőtől megvásárolhatók. Vajon nálunk mikor kezdik árulni? Nem lennék meglepve ha már a jövőhéten. Ki mikor tervezi megnézni és ami a legfontosabb, hol? Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2017. Október 7. Hozzászólás ideje: 2017. Október 7. Én annak örülnék, ha úgy lenne, mint tavaly a RO-nál, hogy este 7-8 körül kezdődnének az első vetítések, mert sokkal jobb volt úgy, mint az éjféli a TFA-nál, amikor már eléggé fáradt és dekoncentrált voltam. Szóval jó lenne az első előadások egyikén és valamelyik központi moziban. A mozit illetően nincsenek prioritásaim, csak legyen feliratos verzió. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Október 7. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. Október 7. Szerintem is jobb lenne az esti premier de szerintem a SAGA filmeknél ezt nem engedik meg. Meglátjuk. Nekem megfelel a Westend. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2017. Október 7. Hozzászólás ideje: 2017. Október 7. Ha nem lesz esti, akkor természetesen az éjféli érdekel, fáradság ide vagy oda. Majd igyekszem kialudni magam előre. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Október 7. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. Október 7. Kávét kell inni. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2017. Október 7. Hozzászólás ideje: 2017. Október 7. Westend, éjféli a preferenciám. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Október 8. Hozzászólás ideje: 2017. Október 8. Pécs, Uránia. Remélem csatlakozol Pécsi! Krande, merre jársz majd idén? Akárhogy is, az elsőt kellene megnézni. annyi szívfájdalmam van, hogy egyre kevésbé kedvelem a 3D-t és eddig az első vetítés, mindig 3D-s volt.. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. Október 8. Hozzászólás ideje: 2017. Október 8. Csatlakozom Pildihez, ha lehet éjfél előtt is nézni, akkor inkább az legyen. A Westend maradhat, ha ezúttal sikerül angolul elindítani a filmet. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2017. Október 8. Hozzászólás ideje: 2017. Október 8. Westend, és szintén első előadás, feliratosan. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2017. Október 8. Hozzászólás ideje: 2017. Október 8. Én is az éjfél előttinek örülnék jobban. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Október 8. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. Október 8. Hivatalosan is megerősítették, holnaptól indul a jegyértékesítés! Válasz
RacerX Hozzászólás ideje: 2017. Október 8. Hozzászólás ideje: 2017. Október 8. A magyarországi SW facebook szerint kedd 10:00 órakor országszerte kaphatóak lesznek a jegyek. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Október 8. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. Október 8. Királyság! A premier időpontjáról nem írtak? Válasz
luke19 Hozzászólás ideje: 2017. Október 8. Hozzászólás ideje: 2017. Október 8. (szerkesztve) Csak ennyit: "Star Wars Maraton (7. és 8. rész egymás után, 1 szünettel) minden mozinkban december 13-án szerdán, 15:30-kor." Ebből nekem este 8órai vetítés jön le Szerkesztve: 2017. Október 8. - luke19 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Október 8. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. Október 8. Az kemény lenne. Válasz
luke19 Hozzászólás ideje: 2017. Október 8. Hozzászólás ideje: 2017. Október 8. (szerkesztve) Persze lesz elővétel simán a VIII-ra is, de én lehet bevállalom újra a VII-et is moziban. Ja, meg a maraton csak 3D szinkronos lesz. Szerkesztve: 2017. Október 8. - luke19 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2017. Október 8. Hozzászólás ideje: 2017. Október 8. Sajna nálam a suli közbeszól, így marad december 16, szombat. Hogy hol az kérdéses, de mivel családi program lesz, így szinkronos vetítésre fogunk menni. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Október 8. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. Október 8. "A Star Wars: Az utolsó jedik című filmre jegyek kaphatók kedd 10.00-tól személyesen a Corvin mozi pénztáraiban! Az online jegyvásárlás csúsztatva, kb. 10.45-től elérhető!" Azért ez kicsit szemétség... A legjobb helyek elfogyhatnak mire online tudunk rendelni. Válasz
luke19 Hozzászólás ideje: 2017. Október 8. Hozzászólás ideje: 2017. Október 8. Idén tuti nem neten veszem a jegyet a premierre, mert 2 éve szívtam vele. Inkább kihagyom a keddi egyetlen előadást az egyetemen, ami pont 10-kor van. Áldozatokat kell hozni a jó helyért. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Október 8. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. Október 8. Ez a két filmet együtt dolog még nem jelenti azt, hogy este nyolckor lesz a premier. Megint rohanós lesz ha így lesz. Válasz
Wilde Hozzászólás ideje: 2017. Október 8. Hozzászólás ideje: 2017. Október 8. "A Star Wars: Az utolsó jedik című filmre jegyek kaphatók kedd 10.00-tól személyesen a Corvin mozi pénztáraiban! Az online jegyvásárlás csúsztatva, kb. 10.45-től elérhető!" Azért ez kicsit szemétség... A legjobb helyek elfogyhatnak mire online tudunk rendelni. A CC-nél úgy néztem, hogy az online vásárlás ugyanúgy 10 órától indul, bár tartok tőle, hogy gond lesz a rendszerrel. Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2017. Október 8. Hozzászólás ideje: 2017. Október 8. Én bepróbálkozok a maratonnal az Arénában. Valószínűleg kimetrózok hogy személyesen megvegyem a jegyet, ugyanis nincs kedvem mégegyszer végigszenvedni a múltkori fiaskókat (bár az ajándék poszterek jól mutatnak a szobában ) Válasz
RacerX Hozzászólás ideje: 2017. Október 8. Hozzászólás ideje: 2017. Október 8. Nálam a premier megint otthon Kisvárdán lesz. Majd a haveri körrel lesz Debrecen. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Október 8. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. Október 8. Mi Pesten nézzük de még szerintem nem is tudják a többiek, hogy mikortól lehet jegyet venni. Ezúttal nem hagytak sok időt a szervezkedésre. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2017. Október 8. Hozzászólás ideje: 2017. Október 8. Amerikában megint lesz Saga maraton. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Október 8. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. Október 8. Amcsiban szinte minden hálózatban más bónuszokkal kedveskednek a nézőknek. Válasz
Wilde Hozzászólás ideje: 2017. Október 8. Hozzászólás ideje: 2017. Október 8. Az megvan, hogy melyik időpontban lesz ez a közös fórumos premier? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Október 8. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. Október 8. (szerkesztve) Az első legkorábbi westendes időpontban. Természetesen feliratos. Szerkesztve: 2017. Október 8. - Ody Mandrell Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2017. Október 8. Hozzászólás ideje: 2017. Október 8. Kár, hogy a bejelentéssel együtt nem adják meg az előadások időpontját. Úgy sokkal egyszerűbb lenne megbeszélni, hol nézzük meg együtt. Válasz
Knight Hozzászólás ideje: 2017. Október 8. Hozzászólás ideje: 2017. Október 8. Ody algoritmusa elég jó. Szeretnék összefutni veletek Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.