Jar-Jar Binks Hozzászólás ideje: 2018. Január 8. Hozzászólás ideje: 2018. Január 8. (szerkesztve) Ha ügyesen csinálják, lehet itt pozitív sokk. Egy Jabba cameo akár már az előzetesben is, sokat dobhatna a film megítélésén. Vagy Boba. Én ugyan nem szeretem, de sokan igen. Ha megragadják az alvilág hangulatát (Ep6-os szinten) akkor rendesen felcsigáznak majd és gondolom nem csak engem... Szerkesztve: 2018. Január 8. - Jar-Jar Binks 1 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2018. Január 8. Hozzászólás ideje: 2018. Január 8. Éppen most , Jar-Jar Binks írta: Ha ügyesen csinálják, lehet itt pozitív sokk. Egy Jabba cameo akár már az előzetesben is, sokat dobhatna a film megítélésén. Vagy Boba. Én ugyan nem szeretem, de sokan igen. Ha megragadják az alvilág hangulatát (Ep6-os szinten) akkor rendesen felcsigáznak majd és gondolom nem csak engem... Solo megjelenésére gondoltam. Az szerintem nem fog sokkot kiváltani. Legalábbis remélem, mert ha valaki ezt mondaná, akkor inkább a negatív sokkra asszociálnék először. 1 Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2018. Január 8. Hozzászólás ideje: 2018. Január 8. Redditten elég magabiztosan állítják, hogy januar 12.én érkezik a trailer. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2018. Január 8. Hozzászólás ideje: 2018. Január 8. Itt mondjuk épp kigúnyolják a forrást, mert úgy tűnik hogy csak találgat. 1 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2018. Január 8. Hozzászólás ideje: 2018. Január 8. Ha minden nap elmondják, hogy holnap jön, előbb-utóbb igazat fognak szólni. 1 1 Válasz
IndianaAndrisSolo Hozzászólás ideje: 2018. Január 8. Hozzászólás ideje: 2018. Január 8. 12 órával ezelőtt, JakeSully írta: Kíváncsi leszek a trailer reakciókra. Már a Force Awakensnél is többen elsírták magukat, sokkos állapotba kerültek, mikor feltűnt az előzetesben Han Solo. Uh, mi lesz itt? Szerintem az Han Solo-nak szólt ugyan, de úgy, hogy Harrison Ford alakította, 32 évvel a legutóbbi feltűnése után, ráadásul őt láthattuk először az új film promójában a régi szereplők közül (nem számolva az előző trailerből a Falcont, meg Leia kezeit fél perccel korábbról), szóval szerintem az arra is mélyen hatott, akinek éppen nem feltétlenül Han a kedvence - de az is tény, hogy az egyik legnépszerűbb, legikonikusabb karakter vitán felül, nem véletlenül kap ő saját filmet, és nem véletlenül ő volt a nosztalgiafaktor a Star Wars mozivásznakra való visszatérésekor. Azóta kijött még 2 SW-film, öt hónap múlva jön a Solo-film, pedig fut még a TLJ a mozikban. Nekem a legkedvesebb figurám Han Solo, és teljesen el voltam ájulva a TFA második előzetese után. De kétlem, hogy most már bárki is megőrülne a trailer láttán, vagy akkor megjátszott ez az őrület. Az már más kérdés, hogy lehet, hogy a film simán megríkat majd sok rajongót, de azt már saját jogán teszi meg, a film eszköztárával. Valamint az is lehet, hogy a trailer esetleg olyan dolgokat is bedob még, ami a rajongók érdeklődését felcsigázza, amin lehet csámcsogni (ilyen volt Luke mondata a TLJ első előzetesében), de szimplán Han Solo figurájának a trailerben való feltűnése szerintem már nem fog nagy ovációt kiváltani. Kár, hogy nem karácsonykor mutatják be, akkor a marketingkampányban tuti, hogy felhasználnám Jabba HO-HO-HO-HO nevetését (pl. a "this christmas" felirat alá hangban) 1 2 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2018. Január 9. Hozzászólás ideje: 2018. Január 9. 10 órával ezelőtt, IndianaAndrisSolo írta: Kár, hogy nem karácsonykor mutatják be, akkor a marketingkampányban tuti, hogy felhasználnám Jabba HO-HO-HO-HO nevetését (pl. a "this christmas" felirat alá hangban) Ez zseni. Egyébként egyetértek a fentiekkel. Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2018. Január 11. Hozzászólás ideje: 2018. Január 11. Van egy érzésem, holnap se lesz trailer. Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2018. Január 12. Hozzászólás ideje: 2018. Január 12. Na ha GMA-ban lesz, akkor az nálunk hétfő kora délután Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Január 12. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Január 12. Végre egy legitim hír. Várjuk szeretettel. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2018. Január 12. Hozzászólás ideje: 2018. Január 12. Hirtelen megörültem a hírnek de aztán gyanús volt hogy sehol se vették át. És hát azért nem mert téves a hir. Eleve egy elírásra alapul. Ugyanazt a pletykát adják tovább, amit korábban is hallottunk, vagyis hogy 12-dikén jön ki a trailer, de az újságíró valamiért benézte a dolgot és azt hitte hogy 12-e hétfőn van (lehet véletlenül egy februári naptárat nézett). Persze mindebből az is következhetne hogy ma jön a trailer, de a Good Morning America már véget ért. Ott már biztos nem fog jönni. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Január 12. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Január 12. Na ne már. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2018. Január 12. Hozzászólás ideje: 2018. Január 12. Akkor majd megkapjuk máskor azt a trailert. (helyette angol nyelvű IMAX ep8-ra kellene menni ) 1 Válasz
Darth Porg Hozzászólás ideje: 2018. Január 13. Hozzászólás ideje: 2018. Január 13. A Wobanira kerül mindenki, aki álhírekkel izgat! Remélem. 1 Válasz
TheMilkyWay Hozzászólás ideje: 2018. Január 15. Hozzászólás ideje: 2018. Január 15. (szerkesztve) Én úgy tudom, hogy ezen a héten kel kijönnie..... elvileg ma (Hétfő-n) Szerkesztve: 2018. Január 15. - TheMilkyWay Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2018. Január 15. Hozzászólás ideje: 2018. Január 15. Sajnos nem. Olvass fentebb Válasz
Kenobi tábornok Hozzászólás ideje: 2018. Január 17. Hozzászólás ideje: 2018. Január 17. Egy Star Wars youtuber Mike Zeroh szerint Februárban érkezik majd az első Trailer. Mégpedig a Super Bowl szünetében. Mondjuk azt elég sokan szokták nézni, szóval van benne logika. Ő azt mondja, hogy a pótforgatások Hannal és Landoval zajlnak. “The trailer was supposed to come out on a date, which was delayed due to pick-up shots. These will involve two characters – Han Solo and Lando Calrissian, portrayed by Donald Glover. These will be done on a studio and not on location. This is the main reason why the trailer is delayed.” These “pick-ups” are expected to start on 17th January and are standard procedure, usually not requiring major changes. They are most often just alternative angles on existing scenes or different dialogue. However, the ongoing lack of any footage at all when the movie is due in May is making some observers very concerned. Zeroh added: “They [Disney] are waiting for the Last Jedi to roll out of cinemas completely in late January. So I think it’s likely we will be getting the trailer in February.” https://www.mymbuzz.com/2018/01/16/solo-a-star-wars-story-trailer-now-expected-during-super-bowl/ Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Január 17. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Január 17. Az EPVIII trailer is a superbowl szünetében jött. Esélyes, hogy most is arra gyúrnak. Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2018. Január 17. Hozzászólás ideje: 2018. Január 17. Én Mike Zeroh-ban nem bíznék Válasz
Lizardking Hozzászólás ideje: 2018. Január 17. Hozzászólás ideje: 2018. Január 17. 3 órával ezelőtt, Kenobi tábornok írta: Egy Star Wars youtuber Mike Zeroh Na én eddig olvastam el a kommentedet,mivel 0 relevanciája van ennek a ficsúrnak. no offense Válasz
Kenobi tábornok Hozzászólás ideje: 2018. Január 17. Hozzászólás ideje: 2018. Január 17. Köszi az infókat. Akkor nem veszem komolyan többé, amit ez a csávó mond Válasz
IndianaAndrisSolo Hozzászólás ideje: 2018. Január 17. Hozzászólás ideje: 2018. Január 17. Az mindenesetre logikus, hogy a Super Bowl-ra időzítik a trailert. Vagy már addig kijön, de tovább nem várhatnak vele, és az a legjobb apropó lenne. Válasz
IndianaAndrisSolo Hozzászólás ideje: 2018. Január 25. Hozzászólás ideje: 2018. Január 25. Volt egy olyan elég komoly, eddigi talán legkomolyabb pletyka, hogy szerdán jön. Na most már Los Angelesben is csütörtök van... Még bíztam benne, hogy talán reggelre befut. Pfff. Már nagyon megnézném! Válasz
Kenobi tábornok Hozzászólás ideje: 2018. Január 25. Hozzászólás ideje: 2018. Január 25. Super Bowl lesz ebből Válasz
RacerX Hozzászólás ideje: 2018. Január 25. Hozzászólás ideje: 2018. Január 25. Film után lesz. Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2018. Január 30. Hozzászólás ideje: 2018. Január 30. Egy internetes forrás szerint a következő hetekben bármikor megérkezhet az első teaser trailer! 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Január 30. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Január 30. De jól informált valaki. 2 Válasz
RacerX Hozzászólás ideje: 2018. Január 30. Hozzászólás ideje: 2018. Január 30. (szerkesztve) Akárhányszor látom hogy valaki ír ebbe a topikba, mindig szívroham-közeli élményem van. Írtak itt már Super Bowl-t, most olvastam hogy a téli olimpián is esélyes. Mindenesetre jó marketing fogás az előzetes visszatartása, mert alaposan felcsigázza az embereket a várakozás. Még azokat is akiket eddig hidegen hagyott, vagy feleslegesnek tartja a filmet. Legalábbis én így vagyok ezzel. Jöjjön már az a trailer! Szerkesztve: 2018. Január 30. - RacerX Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.