Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Február 6. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Február 6. Más a hangja? Válasz
RacerX Hozzászólás ideje: 2018. Február 6. Hozzászólás ideje: 2018. Február 6. Egyértelműen. A szőrét is máshogy fésülték. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2018. Február 6. Hozzászólás ideje: 2018. Február 6. 15 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Melyek ezek? Nekem nem sikerült észrevenni. Az első a spotban volt, nem is a teaserben, de ez az: Eskü, ha nem tudnám, hogy ez Ehrenreich, azt hinném, hogy Ford az. A másik meg ez a jelenet: A kép nem a legjobb pillanatban eltalált, de ebben az egész snittben azt érzem, hogy ott az Han Solo. És ha már itt árunk, Donald Glover is simán villantotta Lando Calrissiant ekkor: 4 Válasz
RacerX Hozzászólás ideje: 2018. Február 6. Hozzászólás ideje: 2018. Február 6. Az ott jobb oldalt mögötte lehet egy kyuzo is. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2018. Február 6. Hozzászólás ideje: 2018. Február 6. 57 perccel korábban, Dzséjt írta: Amúgy szerintem, ha Ewan McGregort megszoktuk Obi-Wan Kenobiként, sőt már-már ő Obi-Wan Kenobi, akkor Ehrenreich-et sem lehetetlen elfogadni Han Solóként. Pont erre gondoltam én is. Már csak McGregor miatt is érdemes nyitottan állni a filmhez. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Február 6. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Február 6. (szerkesztve) Igen, ezek jók. Szerintem nem is akartak görcsösen ragaszkodni, hogy Fordot utánozzák. Elég pár gesztus, grimasz és jó lesz. Remélem a filmben meggyőző lesz mert az számít, és nem a trailer. Szerkesztve: 2018. Február 6. - Ody Mandrell Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2018. Február 6. Hozzászólás ideje: 2018. Február 6. Ha Donald Gloverről van szó akkor bevallom elfogult vagyok. Nagyon birom a csókát. Szerintem egyértelműen jobb Lando lesz mint Billy Dee Williams. Utóbbival semmi bajom, de semmi különös. Glover szerintem szenzációs lesz. Aldennek nyilván magasabban van a léc, ott még nem lehet végső ítéletet mondani, de őszintén szólva, amikor a trailer elején szivatja a helyi zsernyákokat és tövig tolja a gázt a speederben úgy hogy közben Qi'ra elalélva néz rá... hát szerintem Solo a régi trilógiában sose volt ennyire -jobb szó hiján mondom- cool. De lehet csak azért mondom mert nem vagyok Solo fan. Lehet valami nagyon markáns régi trilógiás jelenet nem jut az eszembe. 1 2 Válasz
Kenobi tábornok Hozzászólás ideje: 2018. Február 6. Hozzászólás ideje: 2018. Február 6. Nekem is nagyon adja Glover, de én Aldennel is elégedett vagyok az eddig látottak alapján. Woody tuti, hogy hozza majd magát és Emily-t sem írnám le, sőt! Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2018. Február 6. Hozzászólás ideje: 2018. Február 6. Elsőosztályú az előzetes! Ebből premier megtekintés lesz a fórumtagokkal, bizIsten. Májusban ott álldogálunk megint izgatottan a Westend bejárata előtt. 1 Válasz
Kenobi tábornok Hozzászólás ideje: 2018. Február 6. Hozzászólás ideje: 2018. Február 6. Dupla Nap? Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2018. Február 6. Hozzászólás ideje: 2018. Február 6. 27 perccel korábban, Bomarr írta: hát szerintem Solo a régi trilógiában sose volt ennyire -jobb szó hiján mondom- cool. A "Bocs szivi - többre jelenleg nincs idő" jelentben azért eléggé bugyinedvesítően cool. De egyébként valóban jól hozza a trailerben a Solo figurát. A @Dzséjt által kiemelt két jelenetben nagyon működik. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Február 6. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Február 6. 13 perccel korábban, Kenobi tábornok írta: Dupla Nap? Inkább két Hold. Válasz
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2018. Február 6. Hozzászólás ideje: 2018. Február 6. Erre a poros helyszínre mondják, hogy a Kessel lehet. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2018. Február 6. Hozzászólás ideje: 2018. Február 6. A trailer maradéktalanul háttérbe szorította minden rossz érzésemet. Mind a színészek, mind a látvány pazarnak ígérkezik. Amikor Glover elmosolyodik az asztalnál, egy másodperc alatt megidézi Billy Dee Williams-t. De nem lesz gond Aldennel sem, az eddigiek alapján Han méltó megformálója. Az SW-hangulat csak nyomokban volt felfedezhető; de ez nem is gond, egy antológia filmnek pont az a feladata, hogy merjen elrugaszkodni az eddig látottaktól. Egy hamisíthatatlan űr-westernt várok, annak minden vagányságával és mocskosságával. A képkockák azt tanúsítják, hogy ezzel nem lesz gond. Sok-sok alvilág, lebuj, kantin, és e téren már csak egyetlen óhajom van: Jabba! Ha ő is szerephez jut, illetve a látványos akció és kellő csibészség garantálva van, akkor számomra ez már egy tökéletes film lesz. 3 Válasz
Kenobi tábornok Hozzászólás ideje: 2018. Február 7. Hozzászólás ideje: 2018. Február 7. Akkor innen ered a mozdulat 4 Válasz
Darth Porg Hozzászólás ideje: 2018. Február 7. Hozzászólás ideje: 2018. Február 7. https://index.hu/mindekozben/poszt/2018/02/06/ennel_menobb_easter_egg_nem_lesz_a_han_solo-filmben/ 2 1 Válasz
Darth Porg Hozzászólás ideje: 2018. Február 8. Hozzászólás ideje: 2018. Február 8. (szerkesztve) Sir Winston is látta a Solo trailert... Bocsi, de Oldman galaktikus... Szerkesztve: 2018. Február 8. - Darth Porg Válasz
Kenobi tábornok Hozzászólás ideje: 2018. Február 8. Hozzászólás ideje: 2018. Február 8. Hasonló a szerkó Qi'ra és Vasp Vaspar (Rogue One). Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Február 8. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Február 8. Biztos az apja. 1 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2018. Február 9. Hozzászólás ideje: 2018. Február 9. Hm... hát a trailerben nem Csernák lett! Nekem amúgy kicsit kisfiús lett így a hangja... de elmegy. Emiliáé viszont egyáltalán nem tetszik. Válasz
RacerX Hozzászólás ideje: 2018. Február 9. Hozzászólás ideje: 2018. Február 9. Nem hiszem hogy ez lesz a végleges. Válasz
Kenobi tábornok Hozzászólás ideje: 2018. Február 9. Hozzászólás ideje: 2018. Február 9. Spongya Solo Amúgy tuti, hogy nem ezek lesznek a szinkronok. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2018. Február 9. Hozzászólás ideje: 2018. Február 9. 16 perccel korábban, Donát írta: Hm... hát a trailerben nem Csernák lett! Nekem amúgy kicsit kisfiús lett így a hangja... de elmegy. Emiliáé viszont egyáltalán nem tetszik. Nagyon meglepődtem volna, ha Ő lett volna. De az az igazság, hogy nagyon meghallgatnám vele a trailert, ha lehetne.. amúgy nekem bejönne szerintem így is. 14 perccel korábban, Kenobi tábornok írta: Spongya Solo Amúgy tuti, hogy nem ezek lesznek a szinkronok. Nem tuti, mint ahogy az ellenkezője sem. Válasz
Kenobi tábornok Hozzászólás ideje: 2018. Február 9. Hozzászólás ideje: 2018. Február 9. Akkor úgy fogalmazok, hogy nem hiszem hogy ez a végleges változat. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2018. Február 9. Hozzászólás ideje: 2018. Február 9. 4 perccel korábban, Kenobi tábornok írta: Akkor úgy fogalmazok, hogy nem hiszem hogy ez a végleges változat. Így már jobb, köszi! Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2018. Február 9. Hozzászólás ideje: 2018. Február 9. Én azt bírnám ha Hevér Gabi szinkronizálná Han-t. Tóbiás és Qu'ra magyar hangja hangja úgy-ahogy okés nekem. Csubit meg egy magyar medvének kéne szinkronizálnia. Válasz
RacerX Hozzászólás ideje: 2018. Február 9. Hozzászólás ideje: 2018. Február 9. (szerkesztve) Han-nak Dolmány Attilát vagy Zámbori Somát tudnám elképzelni. Tóbiás meg maradhatna Stohl. Luke után. Szerkesztve: 2018. Február 9. - RacerX Válasz
Kenobi tábornok Hozzászólás ideje: 2018. Február 9. Hozzászólás ideje: 2018. Február 9. Woody-hoz tényleg nagyon passzol Stohl Hozzá még Epres Attilát vagy Kőszegi Ákost tudnám elképzelni. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2018. Február 9. Hozzászólás ideje: 2018. Február 9. Buci szerintem Luke miatt nem jön majd számításba. Pedig ő lenne a legjobb választás. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.