Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
15 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

Melyek ezek? Nekem nem sikerült észrevenni.

Az első a spotban volt, nem is a teaserben, de ez az:

solo-1517788558.jpg?crop=0.9493049877350

Eskü, ha nem tudnám, hogy ez Ehrenreich, azt hinném, hogy Ford az.

A másik meg ez a jelenet:

solo.jpg

A kép nem a legjobb pillanatban eltalált, de ebben az egész snittben azt érzem, hogy ott az Han Solo.

És ha már itt árunk, Donald Glover is simán villantotta Lando Calrissiant ekkor:

a686da00-69d8-4ec4-bb74-e53203c3f615.jpg

Hozzászólás ideje:
57 perccel korábban, Dzséjt írta:

Amúgy szerintem, ha Ewan McGregort megszoktuk Obi-Wan Kenobiként, sőt már-már ő Obi-Wan Kenobi, akkor Ehrenreich-et sem lehetetlen elfogadni Han Solóként.

Pont erre gondoltam én is. Már csak McGregor miatt is érdemes nyitottan állni a filmhez. :) 

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Igen, ezek jók. Szerintem nem is akartak görcsösen ragaszkodni, hogy Fordot utánozzák. Elég pár gesztus, grimasz és jó lesz. Remélem a filmben meggyőző lesz mert az számít, és nem a trailer. :)

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:

Ha Donald Gloverről van szó akkor bevallom elfogult vagyok. Nagyon birom a csókát. Szerintem egyértelműen jobb Lando lesz mint Billy Dee Williams. Utóbbival semmi bajom, de semmi különös. Glover szerintem szenzációs lesz. Aldennek nyilván magasabban van a léc, ott még nem lehet végső ítéletet mondani, de őszintén szólva, amikor a trailer elején szivatja a helyi zsernyákokat és tövig tolja a gázt a speederben úgy hogy közben Qi'ra elalélva néz rá... hát szerintem Solo a régi trilógiában sose volt ennyire -jobb szó hiján mondom- cool. De lehet csak azért mondom mert nem vagyok Solo fan. Lehet valami nagyon markáns régi trilógiás jelenet nem jut az eszembe.

Hozzászólás ideje:

Elsőosztályú az előzetes!

Ebből premier megtekintés lesz a fórumtagokkal, bizIsten. Májusban ott álldogálunk megint izgatottan a Westend bejárata előtt. 

Hozzászólás ideje:
27 perccel korábban, Bomarr írta:

hát szerintem Solo a régi trilógiában sose volt ennyire -jobb szó hiján mondom- cool.

A "Bocs szivi - többre jelenleg nincs idő" jelentben azért eléggé bugyinedvesítően cool. :) De egyébként valóban jól hozza a trailerben a Solo figurát. A @Dzséjt által kiemelt két jelenetben nagyon működik. 

Hozzászólás ideje:

A trailer maradéktalanul háttérbe szorította minden rossz érzésemet. Mind a színészek, mind a látvány pazarnak ígérkezik. Amikor Glover elmosolyodik az asztalnál, egy másodperc alatt megidézi Billy Dee Williams-t. De nem lesz gond Aldennel sem, az eddigiek alapján Han méltó megformálója. 

Az SW-hangulat csak nyomokban volt felfedezhető; de ez nem is gond, egy antológia filmnek pont az a feladata, hogy merjen elrugaszkodni az eddig látottaktól. Egy hamisíthatatlan űr-westernt várok, annak minden vagányságával és mocskosságával. A képkockák azt tanúsítják, hogy ezzel nem lesz gond. Sok-sok alvilág, lebuj, kantin, és e téren már csak egyetlen óhajom van: Jabba! Ha ő is szerephez jut, illetve a látványos akció és kellő csibészség garantálva van, akkor számomra ez már egy tökéletes film lesz. 

Hozzászólás ideje:
16 perccel korábban, Donát írta:

Hm... hát a trailerben nem Csernák lett! :D Nekem amúgy kicsit kisfiús lett így a hangja... de elmegy. Emiliáé viszont egyáltalán nem tetszik. :( 

Nagyon meglepődtem volna, ha Ő lett volna. De az az igazság, hogy nagyon meghallgatnám vele a trailert, ha lehetne.. amúgy nekem bejönne szerintem így is.

14 perccel korábban, Kenobi tábornok írta:

Spongya Solo :D Amúgy tuti, hogy nem ezek lesznek a szinkronok. 

Nem tuti, mint ahogy az ellenkezője sem. ;)

Hozzászólás ideje:
4 perccel korábban, Kenobi tábornok írta:

Akkor úgy fogalmazok, hogy nem hiszem hogy ez a végleges változat. :)

Így már jobb, köszi! :)

Hozzászólás ideje:

Én azt bírnám ha Hevér Gabi szinkronizálná Han-t. Tóbiás és Qu'ra magyar hangja hangja úgy-ahogy okés nekem.

Csubit meg egy magyar medvének kéne szinkronizálnia. :D

Hozzászólás ideje:

Han-nak Dolmány Attilát vagy Zámbori Somát tudnám elképzelni. Tóbiás meg maradhatna Stohl. Luke után. :D

Szerkesztve: - RacerX

Hozzászólás ideje:

Buci szerintem Luke miatt nem jön majd számításba. Pedig ő lenne a legjobb választás.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.