Donát Hozzászólás ideje: 2017. November 20. Hozzászólás ideje: 2017. November 20. További részletek hamarosan... Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2017. November 20. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. November 20. Szabályzat feltöltve. Most már tudtok ide kommentelni is. Este érkeznek az első párharcok, szavazásra felkészülni! A mai selejtezős program: Kiemelt selejtezők: BB-8 vs. R2-D2 Bodhi Rook vs. Poe Dameron Csoport Selejtezők: Politika - Bail Organa - Mas Amedda - Mon Mothma - Finis Valorum Animált Szereplők Rebels 1. - Sabine Wren - Zeb - Kanan Jarrus - Hera Syndulla - Ezra Bridgers Sok sikert mindenkinek! 2 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. November 20. Hozzászólás ideje: 2017. November 20. Elolvastam a szabályzatot, jónak tűnik. Ha már az sw.com nem csinált idén szavazást majd mi. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2017. November 20. Hozzászólás ideje: 2017. November 20. Azt hiszem a politika gyorsan meglesz. A BB-8 vs. R2-D2 párbaj izgalmas lesz: bár R2 az összes részben szerepelt + Rebels és TCW karrierje is van, addig BB-8 -nek csak 1 film jutott, viszont abban olyan jól szerepelt, hogy hamar belopta magát sokunk szívébe. De valahogy ezt is hamar lerendezzük úgy érzem. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. November 20. Hozzászólás ideje: 2017. November 20. Ne becsüld le a lappangó fórumtagok erejét. Párszor megtréfáltak már minket. Egyébként remélem nagyon sokan fogtok szavazni! Úgy az igazi. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2017. November 20. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. November 20. 2 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Ne becsüld le a lappangó fórumtagok erejét. Párszor megtréfáltak már minket. Egyébként remélem nagyon sokan fogtok szavazni! Úgy az igazi. Én is ebben bízom! 6 perccel korábban, Bence1997 írta: A BB-8 vs. R2-D2 párbaj izgalmas lesz: bár R2 az összes részben szerepelt + Rebels és TCW karrierje is van, addig BB-8 -nek csak 1 film jutott, viszont abban olyan jól szerepelt, hogy hamar belopta magát sokunk szívébe. De valahogy ezt is hamar lerendezzük úgy érzem. Bence mi a helyzet a másik két kategóriával? Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2017. November 20. Hozzászólás ideje: 2017. November 20. 5 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Ne becsüld le a lappangó fórumtagok erejét. Nem én. 1 perccel korábban, Donát írta: Bence mi a helyzet a másik két kategóriával? A Bodhi vs. Poe is könnyű lesz, bár lehet, hogy megtréfálnak minket a fórumtagok. A Rebels karaktereinél meg szerintem 1 karakteren kívül mindnek megvan az esélye a bejutásra, nagyon szurkolok a kislánynak. Válasz
Wilde Hozzászólás ideje: 2017. November 20. Hozzászólás ideje: 2017. November 20. Nagyon tetszik az ötlet, van egy-két kifejezetten erős párosítás. Egyébként, ha minden szinten döntetlen, akkor a pénzfeldobást tanúk előtt fogjátok megejteni? Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2017. November 20. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. November 20. 2 perccel korábban, Wilde írta: Nagyon tetszik az ötlet, van egy-két kifejezetten erős párosítás. Egyébként, ha minden szinten döntetlen, akkor a pénzfeldobást tanúk előtt fogjátok megejteni? Kénytelenek lesztek hinni nekem. Vagy, lehet streamelek majd egy videót. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. November 20. Hozzászólás ideje: 2017. November 20. Szerintem a Bodhi vs. Poe az egyik legsimább lesz a mai négyesből. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2017. November 20. Hozzászólás ideje: 2017. November 20. Biztos? Mert szerintem még a politika is sima lesz. Legalábbis én így gondolom, aztán lehet jönni fog egy meglepetés és Amedda bejut. Válasz
Wilde Hozzászólás ideje: 2017. November 20. Hozzászólás ideje: 2017. November 20. 9 perccel korábban, Donát írta: Kénytelenek lesztek hinni nekem. Vagy, lehet streamelek majd egy videót. Én hiszek neked, de lehet, hogy a sithek óvni fognak. Azért egy közjegyző lehetne veled, vagy legalább egy Pelikán elvtárs a biztonság kedvéért. 1 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2017. November 20. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. November 20. Nálam a politika témakör minimum kétesélyes. Bár én elfogult vagyok az egyik szereplővel (Baillel) szemben. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2017. November 20. Hozzászólás ideje: 2017. November 20. Hát nálam a politika kategóriában 2 személy az, aki jogosan bekerülhetne a 32 -be, ám e kettő közül is az egyik lehet a befutó, mert a másikról a kánon eddig nem nyújtott pozitív élményt. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2017. November 20. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. November 20. Közben annyit változott a szabályzat, hogy a szavazós topikban is tudtok majd beszélgetni, de ott csak az adott párharcról lehet majd értekezni. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2017. November 20. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. November 20. Na, Hölgyeim és Uraim! 23 nap múlva ilyenkor indul az Episode VIII és ennek örömére mi is megindítjuk a várakozás hajráját! 22 napon keresztül lehet szavazgatni és vetélkedni, hogy a kedvencetek nyerje el az SWSAGA WINTER MADNESS™ díját! 22 nap múlva ilyenkor kiderül, ki nyeri idén az SWSAGA legnépszerűbb karakter díját! Hajrá!!! 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. November 20. Hozzászólás ideje: 2017. November 20. Na akkor nézzük! Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2017. November 20. Hozzászólás ideje: 2017. November 20. Megvolt. Megmondva őszintén, ez eddig egyszerű volt. Majd a későbbiekre leszek kíváncsi. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. November 20. Hozzászólás ideje: 2017. November 20. Megvolt? Jó neked, hogy ennyire csípőből megvannak a kedvenceid. Én még ülök rajta egy darabig. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2017. November 20. Hozzászólás ideje: 2017. November 20. 2 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Megvolt? Jó neked, hogy ennyire csípőből megvannak a kedvenceid. Én még ülök rajta egy darabig. Kb. 2 órája tudni lehetett a kategóriákat, annyi idő elég volt nekem, hogy eldöntsem, kit akarok bejuttatni a 32 -be. Válasz
Dei Hozzászólás ideje: 2017. November 20. Hozzászólás ideje: 2017. November 20. Én is végeztem, a Rebels csoportkör volt a legnehezebb talán, utána meg a Bodhi vs. Poe. A másik kettő kategóriában nem is kellett gondolkodni. Válasz
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2017. November 20. Hozzászólás ideje: 2017. November 20. Én is végeztem, reméljük nem hazudtak a megérzéseim. Válasz
luke19 Hozzászólás ideje: 2017. November 20. Hozzászólás ideje: 2017. November 20. Én is leadtam a szavazatokat. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. November 20. Hozzászólás ideje: 2017. November 20. 27 perccel korábban, Bence1997 írta: Kb. 2 órája tudni lehetett a kategóriákat, annyi idő elég volt nekem, hogy eldöntsem, kit akarok bejuttatni a 32 -be. Igen....azok látszottak. Végül is nem kell órákat rajta ülni az biztos. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. November 20. Hozzászólás ideje: 2017. November 20. (szerkesztve) Szavaztam a mai felhozatalt tekintve! Kérem alásan': Boba Fett alapból kvalifikált? Az igen. Látom az elfogultság vele kapcsolatban még mindig nem oszlik! Híveim(Anti-Boba fan klub)! Így itt most magunk vagyunk. Házon belül Rugjuk szét a seggét végre. Sírva néztem a madness beli meneteléseit rendre, na de majd most! Amúgy: remek ötlet volt a szavazás köszi szépen. Mivel idén nem is volt madness, jó lesz kicsit itt elbohóckodni ezzel! Szerkesztve: 2017. November 20. - csoli1138 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2017. November 20. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. November 20. 2 perccel korábban, csoli1138 írta: Szavaztam a mai felhozatalt tekintve! Kérem alásan': Boba Fett alapból kvalifikált? Az igen. Látom az elfogultság vele kapcsolatban még mindig nem oszlik! Híveim(Anti-Boba fan klub)! Így itt most magunk vagyunk. Házon belül Rugjuk szét a seggét végre. Sírva néztem a madness beli meneteléseit rendre, na de majd most! Amúgy: remek ötlet volt a szavazás köszi szépen. Mivel idén nem is volt madness, jó lesz kicsit itt elbohóckodni ezzel! Sokat filóztam ezen, de egyszerűen nem tudtam nem főtáblára tenni. A végső győzelemhez innen is sokat kell(ene) menetelnie. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. November 20. Hozzászólás ideje: 2017. November 20. Nincs ezzel gond! Valakinek le kell nyomnia, szinte mindegy mikor lesz ez. Maul a másik bibiszerűség. Ők mindketten egyszerű fogdmegek. Na de az sw elfogultságra is épül. Simán rávetül az ember szemében egy jól megírt főszereplőre is egy ilyen cool karakter árnyéka. Egy igazi győztesnek az ilyeneket is le kell tudnia nyomni! Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. November 20. Hozzászólás ideje: 2017. November 20. 3 perccel korábban, csoli1138 írta: Ők mindketten egyszerű fogdmegek. Azért a TCW Maulból és Bobából is kicsit többet csinált egyszerű fogd megnél. Bár Bobára már az ep2 is rágyúrt. 1 Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. November 20. Hozzászólás ideje: 2017. November 20. (szerkesztve) Ez igaz! De kövezz meg én most csak mozifilmekre koncentrálok. (Kivéve a tisztán animációs kategóriában persze..) Ám,ha a mandalorira a TCW miatt fogsz szavazni akkor én kérek elnézést, de lelked rajta! Szerkesztve: 2017. November 20. - csoli1138 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. November 20. Hozzászólás ideje: 2017. November 20. Szerintem az egészet kell nézni. Maul nálam is a TCW miatt rúghat labdába. De majd meglátjuk milyen párosítás lesz. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.