Donát Hozzászólás ideje: 2017. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 16. Jól számolom, hogy Anakin fénykardja 50 év után gyilkolt újra nevesített karaktert (volt egy név nélküli rohamosztagos a VII-ben)? A Snoke-ot megelőző nevesített áldozata: Spoiler 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Porg Hozzászólás ideje: 2017. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 16. (szerkesztve) Továbbra is tartom: Thripio "szájába" lett adva az "I have a bad feeling about this"... Poe-nak sápitozik, ő leoltja. És Thripio nem mondja ki, beléfagy, de egyértelmű, hogy ezt akarta mondani. Egy újabb Rian-féle SW poen kicsavarás... most először nem halljuk, de ott van! Rian nagy bűvész. Vastaps! Szerkesztve: 2017. December 16. - Darth Porg 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2017. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 16. 56 perccel korábban, Darth Porg írta: Továbbra is tartom: Thripio "szájába" lett adva az "I have a bad feeling about this"... Poe-nak sápitozik, ő leoltja. És Thripio nem mondja ki, beléfagyasztja, de egyértelmű, hogy ezt akarta mondani. Egy újabb Rian-féle SW poen kicsavarás... most először nem halljuk, de ott van! Rian nagy bűvész. Vastaps! Igazából a RO-ban ugyanez volt, csak K-2 az első néhány szóig jut, mielőtt lehurrogják. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
caseyjones Hozzászólás ideje: 2017. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 16. Az feltűnt másnak is, hogy a film végén, mielőtt Luke meghal, a horizonton látni lehet egy hajót? Csak néhány másodpercig. Elgondolkodtató, hogy az vajon mi volt és miért volt. Lehet, hogy csak képzelte Luke? Nekem első megtekintésnél nem tűnt fel, egy másik fórumon írta valaki, hogy észrevette. Második alkalommal már én is kiszúrtam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2017. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 16. Nekem feltűnt elsőre és azt hittem, hogy az fogja lebombázni a szigetet és úgy hal meg. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
caseyjones Hozzászólás ideje: 2017. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 16. Kíváncsi vagyok, lesz-e jelentősége ennek a későbbiek során. De én azt tartom a legvalószínűbbnek, hogy azt a hajót csak odaképzelte Luke. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 16. 2 órával ezelőtt, Darth Porg írta: Továbbra is tartom: Thripio "szájába" lett adva az "I have a bad feeling about this"... Poe-nak sápitozik, ő leoltja. És Thripio nem mondja ki, beléfagy, de egyértelmű, hogy ezt akarta mondani. Egy újabb Rian-féle SW poen kicsavarás... most először nem halljuk, de ott van! Rian nagy bűvész. Vastaps! Nem hallom ezt a közös jelenetükben. Mikor hallható? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
luke19 Hozzászólás ideje: 2017. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 16. Itt azt írják, hogy BB-8 mondja a film elején, mikor Poe neki megy az Első rendnek. Ezt Rian erősítette meg. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Porg Hozzászólás ideje: 2017. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 16. Na, ezt holnap meglesem... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
luke19 Hozzászólás ideje: 2017. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 16. Gondolom ez az, amikor Leia is mondja, hogy most a droiddal ért egyet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Porg Hozzászólás ideje: 2017. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 16. (szerkesztve) Hát, lehet, hogy keverem... de droid! És nem halljuk, csak vhogy kiderül, hogy erre gondolt. Poe válaszából, nyilván. Szerkesztve: 2017. December 16. - Darth Porg Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2017. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 16. 1 órával ezelőtt, caseyjones írta: Az feltűnt másnak is, hogy a film végén, mielőtt Luke meghal, a horizonton látni lehet egy hajót? Csak néhány másodpercig. Elgondolkodtató, hogy az vajon mi volt és miért volt. Lehet, hogy csak képzelte Luke? Nekem első megtekintésnél nem tűnt fel, egy másik fórumon írta valaki, hogy észrevette. Második alkalommal már én is kiszúrtam. Igen nekem is feltűnt, és nagyon furcsálltam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 16. Milyen hajó Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2017. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 16. (szerkesztve) Amikor Luke először ránéz a napra akkor lehet látni, a közepén kis sötét pötty. Szerkesztve: 2017. December 16. - Darth Cupsy Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 16. Azt napfoltnak nevezik. Bármikor láthatsz ha ránézel a napra, persze csak megfelelő segédeszközzel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2017. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 16. Én is hajónak néztem. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2017. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 16. Éppen most , Nute Gunray írta: Én is hajónak néztem. Na majd holnap sasszemmel figyelem. Max megalapítjuk az "Ahch-ton az egy hajó volt" klubját. 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. December 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 17. Íme a foltos nap. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
caseyjones Hozzászólás ideje: 2017. December 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 17. 10 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Azt napfoltnak nevezik. Bármikor láthatsz ha ránézel a napra, persze csak megfelelő segédeszközzel. Márpedig nekem hajónak tűnt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. December 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 17. Szerinted melyik a valószínűbb? Egy hajónak ott semmi értelme nem lenne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
caseyjones Hozzászólás ideje: 2017. December 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 17. Ez is igaz. De ha azt vesszük, hogy Luke csak képzelte, akkor már értelmet nyer. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2017. December 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 17. A teaser trailerben van egy jelenet, ami kimaradt a filmből. Nevezetesen az, amikor Rey bekapcsolt fénykarddal fut a tengerparton Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2017. December 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 17. Ez már nekem is feltűnt, hátha valaki biztosan emlékszik rá. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. December 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 17. Élőszóban tudom, hogy említettük, hátha írásban még nem volt: a Supermacy ugye képes a hiperűrön át követni a hajókat, amik a Rebelsben elhangzottak alapján a yavini csata előtt még lehetetlen volt, ha csak nem csatoltak a hajóra nyomkövetőt vagy nem hagyott maga után valamilyen nyomot, mint a Tantive IV, amikor elhagyta a Scarifot. Ugyanakkor a Rogue One-ban a scarifi birodalmi archívumban Jyn rálel egy projektre, ami pont a hiperűrön át történő nyomkövetés volt, és tudjuk, hogy az Első Rend rengeteg adatot szerzett meg a régi birodalmi archívumokból. Szóval valószínűleg a Jyn által említett projekt a Supremacy-n debütált élesben, ami egy nagyon jó kis összekötése a két filmnek. 2 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2017. December 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 17. Valaki észrevette az új fénykardszínt? Nemlehet, hogy az őrségnek volt ilyene? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. December 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 17. De az őrségnek nem volt fénykardja. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
pb69 Hozzászólás ideje: 2017. December 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 17. 11 órával ezelőtt, caseyjones írta: Ez is igaz. De ha azt vesszük, hogy Luke csak képzelte, akkor már értelmet nyer. Na de mégis miért képzelt volna oda Luke egy hajót? Nem igazán látnám értelmét. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
RacerX Hozzászólás ideje: 2017. December 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 17. Az az új fénykardszín, szerintem még az ST-ben eddig nem látott fénykardszín lehet. Tehát ebben az esetben a zöld. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
caseyjones Hozzászólás ideje: 2017. December 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 17. 1 órával ezelőtt, pb69 írta: Na de mégis miért képzelt volna oda Luke egy hajót? Nem igazán látnám értelmét. Egyik ismerősöm szerint, akivel néztem a filmet, Rey-éket képzelte oda. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2017. December 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 17. De ennek mi értelme van? Egyrészt nekem nem tűnt fel semmilyen hajó annál a jelenetnél, másodszor továbbra sem értem, hogy ennek a hajó dolognak ott, akkor mi lenne az értelme...?! 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.