Bence1997 Hozzászólás ideje: 2019. Február 27. Hozzászólás ideje: 2019. Február 27. Hát nem csodálom. De a frissített epizódleírás alapján Tam megint csinálja majd a balhét. Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2019. Február 27. Hozzászólás ideje: 2019. Február 27. Majd mennek a Cheladayokhoz. Amúgy ez a rész már rögtön a Dissapeared után fog játszódni, szóval ém várnék egy Starkillert. 44 perccel korábban, Bence1997 írta: Hát nem csodálom. De a frissített epizódleírás alapján Tam megint csinálja majd a balhét. Tam konkrétan nem látja a fától az erdőt. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Február 27. Hozzászólás ideje: 2019. Február 27. Erre mondják, hogy kém. 1 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2019. Február 27. Hozzászólás ideje: 2019. Február 27. 3 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Erre mondják, hogy kém. Vagy azt, hogy hülye. Ha időben kimentik a hazug Köztársaság és az áruló Ellenállás befolyása alól, akkor kiváló tisztje lehet az Első Rendnek. Azért kíváncsi vagyok, hogy időben észhez tér-e, vagy csak amikor már túl késő lesz. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Február 28. Hozzászólás ideje: 2019. Február 28. Túl sok lesz már a hülyéből. Szerintem az van amit Wilde is írt. Tam-nak és a családjának nem volt rossz tapasztalata a Birodalommal kapcsolatban, ezért most is pozitívan áll az ER-hez. Kérdés mi kell neki, hogy megváltozzon a véleménye. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2019. Február 28. Hozzászólás ideje: 2019. Február 28. Sajnos ilyesféle hülyék mindig voltak és mindig lesznek. Ők nem idióták elmeállapotukat tekintve (mint Neeku), csak képtelenek józan fejjel végiggondolni, mit mondanak és miben hisznek. Ezért tudott Palpatine hatalomra törni, és az ilyenek miatt térhetett vissza az Első Rend képében a Birodalom. Tam leugatja Yeagert, aki vele ellentétben élt a Birodalomban, és mindezt azért, mert a nagypapának jó volt akkor, de közben azon már nem gondolkodik el, hogy miért csak neki volt jó vagy, hogy miért lázadoztak a császárság ellen nem is kevesen. Nekem amúgy tetszene, ha vagy nem jönne rá és végleg az Első Rend pártjára állna (a Star Wars lényegét tekintve ez szinte kizárt), vagy csak későn, és elvinnék egy fogolytáborba, ahol huzamosabb időt kéne eltöltenie, mire kiszabadítják Kazék. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2019. Február 28. Hozzászólás ideje: 2019. Február 28. Volt egy kis elmaradásom: sőt még egy: 2 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Február 28. Hozzászólás ideje: 2019. Február 28. (szerkesztve) Köszi csoli, már vártam. Szerkesztve: 2019. Február 28. - Ody Mandrell Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2019. Március 2. Hozzászólás ideje: 2019. Március 2. Nagy rész lehet. 2 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Március 2. Hozzászólás ideje: 2019. Március 2. Snoke?!?! 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2019. Március 2. Hozzászólás ideje: 2019. Március 2. (szerkesztve) 7 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Snoke?!?! Ezen én is meglepődtem. Azóta írt egy embernek, hogy a Holy Snokes kijelentés csak egy általános leírása volt az epizódnak - kb. mintha Holy Shitet írt volna, csak Star Warsszosított kivitelben. De kitudja. Valszeg mivel már benne vagyunk az Ep7 -ben, Snoke nemigen fog feltűnni a sorozatban, hacsak nem elkezdik leadni Snoke kettéesett testét. Szerkesztve: 2019. Március 2. - Bence1997 Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2019. Március 2. Hozzászólás ideje: 2019. Március 2. Csaka lássa meg YodaJózsef, eldobja az agyát. 2 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Március 3. Hozzászólás ideje: 2019. Március 3. Remélem nem kell megint várnunk keddig. Válasz
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2019. Március 3. Hozzászólás ideje: 2019. Március 3. Szerintem nem mert márt fent van Disney Now szolgáltatásán. Múlthéten oda került fel később azért volt a csúszás. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Március 3. Hozzászólás ideje: 2019. Március 3. Jó is mert eddig ilyen véleményeket olvastam. "now I’ll just say one thing: HOLY CRAP WHAT AN EPISODE. I’ve had faith this show would be good right from the start but dang that was insanely fun. Can’t wait for next week!" "This episode was extraordinary. Great and original ideas, incredible animation, and genuine stakes and consequences. Better, I think, than every Rebels episode. And up there with the best of TCW." 2 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Március 3. Hozzászólás ideje: 2019. Március 3. Valahogy nem tudom elképzelni, hogy ennyire jó legyen. Válasz
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2019. Március 3. Hozzászólás ideje: 2019. Március 3. Itt az új rész. Spoiler https://rarbg.to/torrent/42qmtep 3 2 Válasz
TheMilkyWay Hozzászólás ideje: 2019. Március 3. Hozzászólás ideje: 2019. Március 3. (szerkesztve) Star Wars Ellenállás: Hanyatlás Angol Szinkron 720p ONLINE Letöltés: Spoiler WEB: https://rarbg.to/torrent/9ckvlix 720p WEB: https://rarbg.to/torrent/42qmtep Megtekintés: Spoiler • Indavideó: https://indavideo.hu/video/Star_Wars_Ellenallas_1evad_19resz_Hanyatlas_Angol_Szinkron_1080p-HD • Openload: https://openload.co/f/x9Z_gDHEVL4/Star_Wars_Ellenállás_1.évad_19.rész_Hanyatlás_Angol_Szinkron_[720p-HD].mp4 Szerkesztve: 2019. Március 3. - TheMilkyWay 2 2 Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2019. Március 3. Hozzászólás ideje: 2019. Március 3. 16 órával ezelőtt, Iqvi írta: Csaka lássa meg YodaJózsef, eldobja az agyát Az első epizód óta, egyetlen egyet sem néztem sajnos a Resistance-ből, annak ellenére, hogy tetszett az első rész összességében... De valahogy most úgy vagyok vele, hogy kivárom az évad végét, hogy egyben letoljam. 1 2 Válasz
TheMilkyWay Hozzászólás ideje: 2019. Március 5. Hozzászólás ideje: 2019. Március 5. Star Wars Ellenállás: Hanyatlás Magyar Felirat 720p ONLINE Megtekintés: Spoiler • Indavideó: https://indavideo.hu/video/Star_Wars_Ellenallas_1evad_19resz_Hanyatlas_Magyar_Felirat_720p-HD • Openload: https://openload.co/f/YVgoBbZ1ID0/Star_Wars_Ellenállás_1.évad_19.rész_Hanyatlás_Magyar_Felirat_[720p-HD].mp4 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Március 6. Hozzászólás ideje: 2019. Március 6. Köszi csoli! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Március 6. Hozzászólás ideje: 2019. Március 6. Megy a puhítás... 2 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Március 6. Hozzászólás ideje: 2019. Március 6. A hétvégi részben lesz Hux beszéde. 1 Válasz
Wilde Hozzászólás ideje: 2019. Március 6. Hozzászólás ideje: 2019. Március 6. Amúgy egy jövőbeli TFA újranézésnél érdekes lesz belegondolni, hogy közben mi minden történik a Castilon-on. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Március 7. Hozzászólás ideje: 2019. Március 7. Pont erre gondoltam én is a múltkor, hogy azért majd néha beugrik a sorozat. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Március 7. Hozzászólás ideje: 2019. Március 7. A Good Morning America új előzetest adott le a hétvégi részből. 1 Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2019. Március 7. Hozzászólás ideje: 2019. Március 7. Akorom azt a részt. @Dzséjt, végre megkapjuk a vörös sugarakat az égen. 1 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.