Yoda József Hozzászólás ideje: 2018. Június 6. Hozzászólás ideje: 2018. Június 6. Witwer alakította már Palpit is, szóval nem véletlen, hogy elsőre olyannak tűnt Válasz
RacerX Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 8. Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 8. Érkezett egy klip is! Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 9. Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 9. Maul valahogy még fenyegetőbbnek hat, mint az Ep1-ben. Látszik rajta, hogy megélt ezt-azt. Bár a fémlábakkal nem teljesen vagyok kibékülve. A bizarr póklábakat követően a Talzin-féle droidlábak következtek, majd a teljesen humanoid pótvégtagok, amiket a Halálőrségtől kapott. A Rebelsben is hasonló van neki. Ebbe a szép evolúciós ívbe kissé belerondít a Solo-ban látható láb. Gondolom, ezzel azoknak a "mezei" nézők szájába akarták rágni, hogy azok mesterséges testrészek. 2 Válasz
ati Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 9. Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 9. Most már tudjuk Ray Park miért borotválta le a haját nemrég. Nagyszerű képek, gondolom a Solo BD megjelenés miatt készültek. Tök jó hogy a szarvain is meglátszik az idő múlása és ahogy sérültek. Nagyon remélem látjuk még valamilyen filmben. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 23. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 23. Érdekesség: Darth Maul az ep1-ben mindössze egyszer pislog, amikor Obi-Wan ketté hasítja, ezt leszámítva egyáltalán nem pislog a filmben. Ehhez igazodva a Solóban sem pislant egyszer sem. 2 2 Válasz
ati Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 24. Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 24. (szerkesztve) Még egyik filmben se vettem észre. És miért nem pislog? Szerkesztve: 2018. Szeptember 24. - ati Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 24. Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 24. Mert ideges. Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 24. Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 24. És a TCW meg a Rebels ott mi a helyzet? Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 24. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 24. (szerkesztve) 16 perccel korábban, Darth Cupsy írta: És a TCW meg a Rebels ott mi a helyzet? Azokban pislog. Szerkesztve: 2018. Szeptember 24. - Dzséjt Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 24. Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 24. Érdekes concept artok Maulról. Némelyik elég bizarr 1 2 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 25. Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 25. Elég sok, ahhoz képest, hogy milyen keveset szerepelt. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 25. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 25. A filmeknél még egy háttérben felvillanó légypiszok is kaphat ezer koncepciórajzot. Nem az befolyásolja, hogy milyen jelentős a szerepe vagy mennyit van vásznon, inkább a művészek fantáziáján és a rendező elképzelésein múlik, meg azon, mennyire tudja azt felvázolni a művészeknek. Na meg azon is, mennyire áll készen a forgatókönyv. Ha jól tudom, Lucas ilyen téren elég vázlatos volt, így mindenhez rengeteg koncepciórajz készült, ráadásul az SW-hez sokszor úgy készültek a koncepciórajzok, hogy a forgatókönyv még sehol sem volt. Inkább az a furcsa, hogy a TCW-s és a rebelses szereplése után elgondolkodtak ilyen extrém lábakon is, ami nem szolgálta volna a kontinuitást. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 25. Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 25. Ezeket én se értem. Mintha nem látták volna a TCW-t. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 25. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 25. Szerintem több mint valószínű, hogy csak csapongó fantázia. A koncepciórajzok egy másik sajátja, hogy néha igen elvadult dolgokat is szeretnek megrajzolni a művészek. Gondoljunk csak vissza a félig Vader, félig Anakin Jedi/Sith szellem koncepciórajzára az ep7-nél. Válasz
RacerX Hozzászólás ideje: 2018. November 18. Hozzászólás ideje: 2018. November 18. Szép lábak: Válasz
pb69 Hozzászólás ideje: 2018. December 22. Hozzászólás ideje: 2018. December 22. Volt róla szó korábban, hogy mi lehetett az in-universe oka annak, hogy Maul magához rántotta és aktiválta a fénykardját a kis jelenetében. Most (így többedjére újra látva a jelenetsort) az ugrott be, hogy lehet ezzel vezérli azt a kommunikációs csatornát, amin keresztül Qi'ra-val beszél. A lány is a Vörös Hajnal gyűrűjével aktiválja a szerkezetet, amivel közvetlenül eléri Mault. Elképzelhető, hogy az egykori sith-nek pedig a fénykardja szolgál hasonló célokat, a kapcsolatot pedig bontani is annak segítségével szokta. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2018. December 22. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. December 22. Érdekes elképzelés, bár fura, mert a fénykardok ilyen célt eddig nem szolgáltak, és ez ugyanaz a kard, amit a Rebelsben is használt, és ott is csak szimpla kardnak tűnt, még ha egy botba is volt rejtve. Amúgy a készítők azzal magyarázták, hogy ezzel árulta el Maul Qi'rának, hogy ő Erőhasználó és ex-Sith, mert azt eddig a lány nem tudta. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. December 22. Hozzászólás ideje: 2018. December 22. 2 órával ezelőtt, pb69 írta: Volt róla szó korábban, hogy mi lehetett az in-universe oka annak, hogy Maul magához rántotta és aktiválta a fénykardját a kis jelenetében. Szerintem egyszerűen csak meg akarta fenyegetni. Abban benne volt, hogy kettévágja ha kell. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2018. December 22. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. December 22. Hologramon keresztül? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. December 22. Hozzászólás ideje: 2018. December 22. Nyilván nem hologramon keresztül. Ne tegyen neki keresztbe mert kampeca lesz. Hova lett a híres képzelőerőd? Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2018. December 22. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. December 22. (szerkesztve) Az én képzelőerőmben egy ilyen fenyegetésnek úgy ad súlyt és értelmet Darth Maul, hogy összeszorítja a kezét, és Qi'ra lélegzete elakad. Ez a fenyegetés valódi, kézzel fogható, komolyan vehető, mert biztosítja arról Qi'rát, hogy Maul akkor is meg tudja ölni, ha történetesen fényévekre van tőle, míg egy fénykard esetében szó szerint kartávolságon belül kell lennie. A fénykard mutogatása a hologramon keresztül olyan, mint valami más mutogatása, amije Maulnak már nincs. Ráadásul minek fenyegetni fénykarddal, aminek annyi értelme van így, mintha pisztollyal fenyegetne? A "keresztbe teszel nekem és lelőlek" semmiben sem másabb, mint a "keresztbe teszel nekem, és leváglak". De Maul már eleve önmagában fenyegető jelenség, szavai sem éppen vidámak, a farka fénykardja mutogatása nélkül is tisztázhatja, hogy ő a főnök, és ha keresztbe tesznek neki, akkor kampeca. Pláne felesleges fenyegetni, amikor Vos már az elején tisztázza, hogy még a Beckett féle bérencek is tudják, hogy Vos kinek felel, és az nem viccel. És ha egy Beckett-féle külsős ezt tudja, akkor na ne már, hogy a Vörös Hajnal második ember, azaz Qi'ra ne tudná, hogy Maullal nem jó packázni. Éppen ezért nekem tökéletesen megfelel a készítők magyarázata: Maul ezzel jelezte Qi'rának, hogy ő Erőhasználó, mert erről a lány még nem tudott. Szerkesztve: 2018. December 22. - Dzséjt Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. December 22. Hozzászólás ideje: 2018. December 22. 1 órával korábban, Dzséjt írta: Éppen ezért nekem tökéletesen megfelel a készítők magyarázata: Maul ezzel jelezte Qi'rának, hogy ő Erőhasználó, mert erről a lány még nem tudott. Ezt lenyilatkozták? Nem is hallottam róla. Így akkor jobb. Bár nekem valamiért az én teoriám is tetszik. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2018. December 22. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. December 22. Ha jól rémlik Jonathan Kasdan írta egy tweetben. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2018. December 23. Hozzászólás ideje: 2018. December 23. 21 órával ezelőtt, Dzséjt írta: , hogy ő Erőhasználó, mert erről a lány még nem tudott De ehhez meg elég annyi, hogy magához húzza a kardot. Az aktiválással max a fénykard színe derül ki. Aki akárcsak ránéz Maulra, nem lehet kétséges, hogy az a kard milyen színű. Főleg, ha egy bűnszervezetben vagy és Maul a főnököd. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2018. December 23. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. December 23. Lehetne fekete is az a kard. 1 Válasz
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2019. Március 29. Hozzászólás ideje: 2019. Március 29. Egy Maul poszter Endgame stílusban. 2 1 Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2019. Április 10. Hozzászólás ideje: 2019. Április 10. (szerkesztve) Talán itt jó lesz! Nem tudtam, hogy Serafinowicz-cal is felvették a hangját. Érdekes: Szerkesztve: 2019. Április 10. - csoli1138 1 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Április 10. Hozzászólás ideje: 2019. Április 10. Mégis Wittwer mellett döntöttek. Érdekes. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.