Bence1997 Hozzászólás ideje: 2019. December 22. Hozzászólás ideje: 2019. December 22. Azta... Na erre még én se számítottam. Válasz
Brodie Hozzászólás ideje: 2019. December 22. Hozzászólás ideje: 2019. December 22. Tudom, hogy mi "csak" rajongók vagyunk, így nem nekünk kell megoldanunk, de őszintén remélem, hogy a Disney rájön, hogy baromi nagy baj van és abba hagyják a sz@r masszírozását. 1 1 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2019. December 22. Hozzászólás ideje: 2019. December 22. Kijózanító.. Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2019. December 22. Hozzászólás ideje: 2019. December 22. 2019. 12. 22. - 16:43, Donát írta: Kijózanító.. Teljes nézet The greatest teacher, failure is... Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2019. December 22. Hozzászólás ideje: 2019. December 22. 2019. 12. 22. - 16:48, Yoda József írta: The greatest teacher, failure is... Teljes nézet Failure-nek nem nevezném ha a végére szépen hoz majd. De egyértelműen elmarad a várakozásoktól. Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2019. December 22. Hozzászólás ideje: 2019. December 22. (szerkesztve) 2019. 12. 22. - 16:49, Donát írta: Failure-nek nem nevezném ha a végére szépen hoz majd. De egyértelműen elmarad a várakozásoktól. Teljes nézet Nyilván nem szó szerint értettem. De ahhoz képest, hogy azt vártuk, hogy egy súlycsoport lesz az Avengers-szel, csak ez az alja lesz, az meg a teteje, úgy tűnik inkább a Rogue One-nal egy súlycsoport a film (és az nem is saga-film). Ha annak végső számát hozza, akkor örülhetünk. Szerkesztve: 2019. December 22. - Yoda József 1 Válasz
Brodie Hozzászólás ideje: 2019. December 22. Hozzászólás ideje: 2019. December 22. Végül talán lesz benne 1 milliárd, de nem tenném rá a karom. Ahogy 3 év alatt (2012-2015) magukhoz édesgették az embereket, úgy vesztették el őket az elmúlt 2 évben. (2017-2019) Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2019. December 22. Hozzászólás ideje: 2019. December 22. 2019. 12. 22. - 16:54, Brodie írta: Végül talán lesz benne 1 milliárd, de nem tenném rá a karom. Ahogy 3 év alatt (2012-2015) magukhoz édesgették az embereket, úgy vesztették el őket az elmúlt 2 évben. (2017-2019) Teljes nézet Már a 17es nyitás is alacsonyabb volt a 15-ösnél. Válasz
Brodie Hozzászólás ideje: 2019. December 22. Hozzászólás ideje: 2019. December 22. Persze, de az ep8-nak nagyon szép volt még a nyitása, senki nem is várt ep7-es döntést. A 2. vagy 3. héten zuhant elég csúnyán. Az ep7-nek még olyan befejezése volt, ami után mindenki kíváncsi volt a folytatásra. Válasz
IndianaAndrisSolo Hozzászólás ideje: 2019. December 22. Hozzászólás ideje: 2019. December 22. Jobb értékeket mutat mint a RO. Miért ne lenne meg az 1 md? 1 Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2019. December 22. Hozzászólás ideje: 2019. December 22. 2019. 12. 22. - 17:15, IndianaAndrisSolo írta: Jobb értékeket mutat mint a RO. Miért ne lenne meg az 1 md? Teljes nézet Mert ez nem így működik. Az IW jobban nyitott mint a TFA, mégsem verte meg. Az Avatar nyitása csak 77 millió volt, végül mégis a világ legsikeresebb filmje lett, és az is maradt egészen májusig. 1 1 Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2019. December 22. Hozzászólás ideje: 2019. December 22. Hát ha ez azt eredményezi, hogy jobban összeszedik magukat a következő filmekre, akkor nem érdekel a bevétel. Nem azt mondom, hogy legyen bukás, mert nem, de kell nekik egy pofon. Fillonit vagy Jon-t KK helyére? 2 Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2019. December 22. Hozzászólás ideje: 2019. December 22. A RO-nak ráadásul nagyságrendekkel jobb fogadtatása volt, mint most a TROS-nak... Még a legnagyobb dizni-haterek is elismerik jónak azt a filmet Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2019. December 22. Hozzászólás ideje: 2019. December 22. Tkp. a RO az egyetlen olyan Disney-SW film, amit még a ST haterek is szeretnek. Nem tudom, lehet lesz valami változtatás. Ha Rian trilógiája fogja bebukni... Válasz
Brodie Hozzászólás ideje: 2019. December 22. Hozzászólás ideje: 2019. December 22. (szerkesztve) 2019. 12. 22. - 17:48, kudar írta: kell nekik egy pofon. Fillonit vagy Jon-t KK helyére? Teljes nézet Egy? A Solo megbukott (és ezzel együtt az az antológia filmek is) és a Galaxy's Edge-ért felelős igazgatót is kirúgták. (A játékeladásokba nem megyek bele, mert nem értek hozzá és lehet róla mindent és az ellenkezőjét is olvasni.) A kérdéseddel viszont jó helyen tapogatózol. Bár a produceri munkára valószínűleg nem lenne alkalmas Favreau és Filoni, de az új sagát szerintem is nekik kellene megalkotniuk. Nekem is tetszik az amit eddig csináltak és népszerűek is a fanok körében. A produceri munkára akár jó is lehetne Michelle Rejwan, ezt nem tudom megállapítani. A következő 3 évben újra meg kell nyerniük maguknak az embereket, amihez szerintem valami ilyesmi lépésekre van szükség: - Kathleen Kennedy nyugdíjba megy. - Bejelentik, hogy nagyon tisztelik Riant és hálásak neki, de most más irányba gondolkodnak. Nagyon szeretem az ep8-at és Johnsont is bírom, de a (közösségi) média több éves kíméletlen tevékenységének "köszönhetően" teherré vált a franchise-nak az ő trilógiájának a lebegtetése. - Favreaut és Filonit bejelentik, mint az új saga alkotóit. - Valami laza de geekek számára ütős rendezőt jelentenek be. Például a Russo testvérek. Nem vagyok Marvel fan, de ezek a srácok nagyon ügyesek, tök jól sikerültek a filmjeik és jól is cseng a nevük. - Olyan marketing gépezetet kezdenek el üzemeltetni, ami nem a premier előtt 1 hónappal indul el. Szerkesztve: 2019. December 22. - Brodie 1 4 Válasz
Adrián Hozzászólás ideje: 2019. December 22. Hozzászólás ideje: 2019. December 22. 2019. 12. 22. - 18:10, Brodie írta: - Valami laza de geekek számára ütős rendezőt jelentenek be Teljes nézet Denis Villeneuve (tudom, hogy csinálja, a Dűnét) vagy talán Edgar Wright, ő cameozott, a TLJ-ben. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. December 22. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. December 22. 2019. 12. 22. - 16:40, Brodie írta: Tudom, hogy mi "csak" rajongók vagyunk, így nem nekünk kell megoldanunk, de őszintén remélem, hogy a Disney rájön, hogy baromi nagy baj van és abba hagyják a sz@r masszírozását. Teljes nézet Ne siránkozz már egyfolytában b*zmeg! Eszem megáll. Az ST sikeresebb volt amint a PT anyagilag, kritikailag meg pláne. Ettől megnyugszol végre? Nincs itt a világvége és nem is lesz. 2019. 12. 22. - 16:51, Yoda József írta: Nyilván nem szó szerint értettem. De ahhoz képest, hogy azt vártuk, hogy egy súlycsoport lesz az Avengers-szel, Teljes nézet Melyikkel? 2019. 12. 22. - 17:49, Yoda József írta: A RO-nak ráadásul nagyságrendekkel jobb fogadtatása volt, mint most a TROS-nak... Még a legnagyobb dizni-haterek is elismerik jónak azt a filmet Teljes nézet Na vajon miért? Egyet találhatsz.... Az is csak azt mutatja amitől prüszköltök: a régi cucc kell és nem az új. A RO full fanservice. 1 2 Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2019. December 22. Hozzászólás ideje: 2019. December 22. 2019. 12. 22. - 19:14, Ody Mandrell írta: Melyikkel? Teljes nézet Hát te konkrétan az Endgame-re írtad szó szerint azt, amit mondtam de az IW-vel sem egy súlycsoport úgy tűnik. 2019. 04. 28. - 17:03, Ody Mandrell írta: Egy súlycsoport az, csak az Endgame a teteje a TROS meg az alja lesz. Persze csak szerintem, hisz az utóbbi számait nem ismerjük értelemszerűleg. Teljes nézet 2019. 12. 22. - 19:14, Ody Mandrell írta: Na vajon miért? Egyet találhatsz.... Az is csak azt mutatja amitől prüszköltök: a régi cucc kell és nem az új. A RO full fanservice. Teljes nézet Ezért is érzem Rian-trilógiáját veszélyben... Majd jön a Marvel-szerű, Kevin Feige-féle SW, ami full fanservice lesz, semmi több... Válasz
Whill Hozzászólás ideje: 2019. December 22. Hozzászólás ideje: 2019. December 22. (szerkesztve) 2019. 12. 22. - 18:10, Brodie írta: - Olyan marketing gépezetet kezdenek el üzemeltetni, ami nem a premier előtt 1 hónappal indul el. Teljes nézet Ezzel nagyon egyet tudok érteni. Szerintem a sequel trilógia marketingjét nagyon hátráltatta a túltolt titkolózás. Értem én, hogy nem akartak spoilerezni, de szerintem egyáltalán nem rontott volna a filmélményen, ha mondjuk a TFA előtt többet tudunk a Galaxis állapotáról. Az előzmény trilógián rengeteget segített a sok kiegészítő tartalom, amelyek olyan másodlagos karaktereket is megszerettettek a rajongókkal, mint mondjuk Plo Koon, Kit Fisto, vagy Aayla Secura. A sequel trilógiát övező titkolózás miatt és amiatt, hogy senkinek nem tudhattunk semmit a hátteréről vagy a múltjáról, a főszereplők is sokkal távolabbiak voltak és nehezebb volt velük azonosulni mint akár egy mellékszereplővel az előzményekből. Mire a III. epizód megjelent, az olyan karakterek, mint Grievous, már be voltak ágyazódva a rajongótábor tudatába, és ezért sokkal több figurát és egyéb terméket el tudtak velük adni. Ez pedig hosszú távon a filmet is segítette. Ezzel szemben még Finn, Rey, és Poe karaktere is a levegőben lógott, semmit nem tudtunk róluk a filmek előtt, és emiatt lehet, hogy sokaknak egyáltalán nem keltették fel az érdeklődését. Szerkesztve: 2019. December 22. - Whill 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. December 22. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. December 22. 2019. 12. 22. - 19:20, Yoda József írta: Hát te konkrétan az Endgame-re írtad szó szerint azt, amit mondtam de az IW-vel sem egy súlycsoport úgy tűnik. Teljes nézet Az alja lesz, jól tippeltem. Viszont Te mintha a buktának szurkolnál. Nagyon kilóg a lóláb már. Semmi építőt nem írsz csak mindenkit megcáfolsz aki valami pozitívat ír. 2 1 Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2019. December 22. Hozzászólás ideje: 2019. December 22. 2019. 12. 22. - 19:25, Ody Mandrell írta: Az alja lesz, jól tippeltem. Viszont Te mintha a buktának szurkolnál. Nagyon kilóg a lóláb már. Semmi építőt nem írsz csak mindenkit megcáfolsz aki valami pozitívat ír. Teljes nézet Ez nagyon messze van az aljától. És bocs már hogy ezek a számok rendkívül csalódást keltőek... Ha meg a buktának szurkolnék, szerinted miért tippeltem 230-at korábban? Miért tippeltem az elmúlt napokban 195-öt minden baljós jel ellenére? Miért írtam azt, hogy 40-nel még meg is lehetne a 200? Mert reménykedtem és bíztam. De a 175 a kijózanító valóság. Eddig optimisták voltunk (voltam), de a 175 megmutatta, ideje realistának lenni. A f*szom kivan ezzel a stílusoddal amúgy, ami néha random előjön. "Ha nem azt gondolod, ami az én szájízemnek megfelelő, akkor ellenem vagy". Miért kell ezt? Egyébként egyedül IndianaAndrisSolo-t cáfoltam meg, de miért ne tettem volna? A Box office nem úgy működik ahogy ő gondolta. Ezen nincs mit szépíteni, ez nem is vélemény kérdése, ez a valóság. 1 Válasz
Brodie Hozzászólás ideje: 2019. December 22. Hozzászólás ideje: 2019. December 22. 2019. 12. 22. - 19:14, Ody Mandrell írta: Ne siránkozz már egyfolytában b*zmeg! Eszem megáll. Az ST sikeresebb volt amint a PT anyagilag, kritikailag meg pláne. Ettől megnyugszol végre? Nincs itt a világvége és nem is lesz. Teljes nézet Találhatunk mindig egy olyan nézőpontot, ami alapján mégsincs baj, de ahogy @Donát fogalmazott, ez az eredmény kijózanító. Szóló képregényfilmek pofozzák a 42 éves saga befejezését. 1 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2019. December 22. Hozzászólás ideje: 2019. December 22. 2019. 12. 22. - 19:37, Yoda József írta: A f*szom kivan ezzel a stílusoddal amúgy, ami néha random előjön. "Ha nem azt gondolod, ami az én szájízemnek megfelelő, akkor ellenem vagy". Miért kell ezt? Teljes nézet Egyetértek. Nem kéne ezt a stílust forszírozni, mert ez csak azt eredményezi, hogy akik eltérő véleményen vannak, inkább nem írnak semmit. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. December 22. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. December 22. 2019. 12. 22. - 19:37, Yoda József írta: Ez nagyon messze van az aljától. És bocs már hogy ezek a számok rendkívül csalódást keltőek... Teljes nézet Csak ezekkel én nem vizionálok világvégét. 2019. 12. 22. - 19:37, Yoda József írta: Ha meg a buktának szurkolnék, szerinted miért tippeltem 230-at korábban? Miért tippeltem az elmúlt napokban 195-öt minden baljós jel ellenére? Miért írtam azt, hogy 40-nel még meg is lehetne a 200? Mert reménykedtem és bíztam. De a 175 a kijózanító valóság. Eddig optimisták voltunk (voltam), de a 175 megmutatta, ideje realistának lenni. Teljes nézet Lehet ezt normálisan is kezelni. Kevesebb nyitó, de még hol a vége? Pl. így. Nem előre eltemetni. 2019. 12. 22. - 19:37, Yoda József írta: A f*szom kivan ezzel a stílusoddal amúgy, ami néha random előjön Teljes nézet Az én f*szom meg azzal van ki, hogy már hetekkel ezelőtt végig sírtad a spoileres topikot, hogy a spoilerek mekkora fost vetítenek előre, most meg mintha önigazolást keresnél a bevételekben meg úgy mindenben. Minek kell ez? 1 1 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2019. December 22. Hozzászólás ideje: 2019. December 22. 2019. 12. 22. - 19:40, Brodie írta: Szóló képregényfilmek pofozzák a 42 éves saga befejezését. Teljes nézet Ezért kéne a Lucasfilmnek mostmár merésznek lennie és új utakra tévedni, ezáltal pedig a fan service témát lecserélni érdekes, újító történetekre. Mert nem jó, ha leragadunk 40 év önismétlésébe. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. December 22. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. December 22. 2019. 12. 22. - 19:42, Donát írta: Egyetértek. Nem kéne ezt a stílust forszírozni, mert ez csak azt eredményezi, hogy akik eltérő véleményen vannak, inkább nem írnak semmit. Teljes nézet De mit ír Donát? Semmi építő jellegűt, csak hogy ki mondjon le. Ez a fórum lényege? Szerinted ez? Mert én nem ezért hoztam létre. A konstruktív eszmecseréért. Az első nap után még be is írtam, hogy mennyire jó, hogy mindenki kulturáltan tudja megvitatni a dolgokat, aztán meg ez van.... Miért is? Mert nem váltunk, és nem elég ha egyszer leírjuk, hanem mantrázzuk a negatívumot. Elegem van. Feljövök ide lelkesen és azt olvasom miért sz9r ez meg az. Bocsi de erre nincs szükségem, ezért nem fogok fenntartani egy fórumot. Itt nem a történeti elemekről van szó, hanem az egész lehúzásáról. Ez engem nem érdekel. 1 1 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2019. December 22. Hozzászólás ideje: 2019. December 22. 2019. 12. 22. - 19:46, Bence1997 írta: Ezért kéne a Lucasfilmnek mostmár merésznek lennie és új utakra tévedni, ezáltal pedig a fan service témát lecserélni érdekes, újító történetekre. Mert nem jó, ha leragadunk 40 év önismétlésébe. Teljes nézet Csak ahogy reaper megfogalmazta a másik topikban ez rohadt nehéz. Pl. Dizájn. Legyünk újítók! Akkor meg jön a haborgas, hogy ez nem Sw és miért minden más mint a 4-5-6 ban. Lásd prequel... Plusz tény, hogy rendkívül harapnak az emberek a fan service-re. Lásd RO ami egyébként azon túl is egy rohadt jó film, de az ÁLTALÁNOS tetszési indexének tuti hogy nagyon jót tett a fan service vonal. 2 Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2019. December 22. Hozzászólás ideje: 2019. December 22. 2019. 12. 22. - 19:44, Ody Mandrell írta: Az én f*szom meg azzal van ki, hogy már hetekkel ezelőtt végig sírtad a spoileres topikot, hogy a spoilerek mekkora fost vetítenek előre, most meg mintha önigazolást keresnél a bevételekben meg úgy mindenben. Teljes nézet Hol keresek én önigazolást? De komolyan, áruld már el miből szűrted ezt le. Biztos elkerülte a figyelmed, de a filmről pozitív irányba tolódott a véleményem, a kifogásaimat meg engedtessék már meg leírni. Ha meg olvastad volna a spoilereket te is ki lettél volna akadva, ahogy mások is ki voltak, nemcsak én. Annyi különbség volt, hogy mások reménykedtek, hogy nem igazak... hiába igazolódtak be folyamatosan a TV spotokkal... Majd végül a filmmel. Egyedül én mondtam azt, hogy igazak, pedig elég egyértelmű jelei voltak. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. December 22. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. December 22. 2019. 12. 22. - 19:51, Yoda József írta: Hol keresek én önigazolást? De komolyan, áruld már el miből szűrted ezt le. Biztos elkerülte a figyelmed, de a filmről pozitív irányba tolódott a véleményem, a kifogásaimat meg engedtessék már meg leírni. Ha meg olvastad volna a spoilereket te is ki lettél volna akadva, ahogy mások is ki voltak, nemcsak én. Annyi különbség volt, hogy mások reménykedtek, hogy nem igazak... hiába igazolódtak be folyamatosan a TV spotokkal... Majd végül a filmmel. Egyedül én mondtam azt, hogy igazak, pedig elég egyértelmű jelei voltak. Teljes nézet Pozitív irányba tolódott el, éspedig? Írj róla! Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2019. December 22. Hozzászólás ideje: 2019. December 22. 2019. 12. 22. - 19:49, Ody Mandrell írta: De mit ír Donát? Semmi építő jellegűt, csak hogy ki mondjon le. Ez a fórum lényege? Szerinted ez? Mert én nem ezért hoztam létre. A konstruktív eszmecseréért. Az első nap után még be is írtam, hogy mennyire jó, hogy mindenki kulturáltan tudja megvitatni a dolgokat, aztán meg ez van.... Miért is? Mert nem váltunk, és nem elég ha egyszer leírjuk, hanem mantrázzuk a negatívumot. Elegem van. Feljövök ide lelkesen és azt olvasom miért sz9r ez meg az. Bocsi de erre nincs szükségem, ezért nem fogok fenntartani egy fórumot. Itt nem a történeti elemekről van szó, hanem az egész lehúzásáról. Ez engem nem érdekel. Teljes nézet Ez egy Box Office topik Ody. Ez nem szubjektív véleményekről szól, hanem számokról, amelyek objektívek. Hol sz*roztam én? Itt biztos nem, de máshol sem. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.