Pildi Hozzászólás ideje: 2020. Június 2. Hozzászólás ideje: 2020. Június 2. Biztos, hogy Palpatine-nak köze van a sisak összerakásához. Vagy még inkább annak van köze, hogy Kylo meglátta a Végső Rend hajóhadát, így érezhette úgy, ez már egy akkora haderő, aminek a vezetéséhez nagyobb súlyt és tekintélyt ad neki, ha fiatalságát sisak mögé rejti. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Június 2. Szerző Hozzászólás ideje: 2020. Június 2. 7 perccel korábban, Pildi írta: aminek a vezetéséhez nagyobb súlyt és tekintélyt ad neki, ha fiatalságát sisak mögé rejti. Vagy az, hogy visszabújik Vader bőrébe. 1 Válasz
pb69 Hozzászólás ideje: 2020. Június 2. Hozzászólás ideje: 2020. Június 2. Szerintem a sisak összerakása egy üzenet volt, annak a jelképe, hogy Kylo visszaesett a korábbi állapotába, amikor Vader örökébe akar lépni, sith lenni, a sötét oldalról uralkodni. Legalábbis ezt akarta sugallni kifelé, hogy hitelesebbnek tűnjön Sidious "bábjának". 1 1 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2020. Június 2. Hozzászólás ideje: 2020. Június 2. 2 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Na de mi tartotta vissza egy évig, hogy összerakja? A kérdésre ott a válasz a posztomban, tessék szépen figyelmesen olvasni. 3 órával ezelőtt, Dzséjt írta: Kylo Snoke kifingatása után főleg egyedül ténykedett vagy rohamosztagosokkal, de aztán Rey felkutatása miatt újra össze kellett hoznia a Ren bandát, és ezért összerakathatta a sisakját egy szektás szertartás keretében, ami újra pozicionálta Kylót, mint a Ren Lovagok Mesterét. Vagyis az tartotta vissza egy évig, hogy egy éven át magasról tojt a Renekre, a közelükbe sem ment. Aztán Palpatine kiadta neki az ukázt, hogy ölje meg Rey-t, így a csaj felkutatására megint szükség volt az ölebeire, szóval ekkor összerakta, hogy a kutyusok visszafogadják a gazdit (bár Kylo nem tudta, hogy valójában nem ő a gazdi). És azért a szemünk láttára rakta össze a sisakot, mert a ceremóniára meghívta J. J. Abramset is, akinél volt egy kamera. Nem lett volna szabad, mert volt egy tábla kirakva, hogy fényképezni tilos, de Abrams sutyiban azért is filmezett. 2 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Június 2. Szerző Hozzászólás ideje: 2020. Június 2. Figyelmesen olvastam mit írtál, jeleztem is, hogy nekem ez nem jön be. Gyenge magyarázatnak tartom. Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2020. Június 2. Hozzászólás ideje: 2020. Június 2. Azért lett a sisak összerakva, hogy legyen mit eladni a boltokban, na menő és kész. 1 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2020. Június 3. Hozzászólás ideje: 2020. Június 3. A film megtekintése után korábbi álláspontomat felülbírálva tényleg érzékelhető egy olyan vonal, ami azt sugallja, hogy a Vader-fan szerepbe visszatérés kedvéért állítja össze a sisakot. Először Sidious jegyzi meg, hogy azzá válhat, amivé a nagyapja, Vader nem tudott. Aztán, amikor legközelebb látjuk, előveszi a dobozból Vader maszkját. Majd a következő megjelenésekor már a sisakkovácsnál van. Az viszont jó kérdés, hogy ez Sidiousnak szól, mint színjáték, hogy ő tényleg a "hűséges csatlós", vagy egy rövid időre tényleg próbál visszatérni régi önmagához. Bár mindezeken túl szerintem a Reneknek is szól, ugyanis gyanús, hogy az Exegolról visszatért a Steadfastra, és csak utána ment el a Ren pajtásokhoz. A kettő persze nem zárja ki egymást, hiszen a Renekhez való visszatérés egyúttal régi önmagának is a felidézése, hiszen újra a Ren Lovagjainak Mesterévé válik. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Június 4. Szerző Hozzászólás ideje: 2020. Június 4. Szerintem egyértelműen Sidiousnak szól, bár az is biztos, hogy valahol el is hitte, hogy ő most tényleg túl fogja szárnyalni Vadert (az más kérdés, hogy csak úgy, mint Vader, egyből Sidious eltakarítását tűzte ki célul). A Renek nem tudom mikor kerültek képbe de Kylo kb. egy évig nem viselte a sisakot, és csak a Sidioussal való találkozás után vette elő. Ez mindenképpen jelzés értékű. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2020. Június 4. Hozzászólás ideje: 2020. Június 4. Hát, a filmek és a forrás, amit nem nevezek nevén, alapján a Ren Lovagok az ep7 előtt találkoztak utoljára mesterükkel, aztán legközelebb az ep9-ben. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Június 4. Szerző Hozzászólás ideje: 2020. Június 4. 2 órával ezelőtt, Dzséjt írta: Hát, a filmek és a forrás, amit nem nevezek nevén, alapján a Ren Lovagok az ep7 előtt találkoztak utoljára mesterükkel, aztán legközelebb az ep9-ben. Akkor ez pont alátámasztja azt amit írtam. Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2020. Június 4. Hozzászólás ideje: 2020. Június 4. 16 órával ezelőtt, Dzséjt írta: Bár mindezeken túl szerintem a Reneknek is szól, ugyanis gyanús, hogy az Exegolról visszatért a Steadfastra, és csak utána ment el a Ren pajtásokhoz A sisak szerintem Exegolon lett összerakva, ugyanis az a majomszerű lény, aki összerakja egy exegoli Sith alkimista. Vagy pedig akkor az alkimista is csatlakozott hozzá, amikor elhagyta Exegolt. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Június 4. Szerző Hozzászólás ideje: 2020. Június 4. Az előző verzió a valószínű. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2020. Október 9. Hozzászólás ideje: 2020. Október 9. A The Star Wars Book könyv elárult egysmást Kylo -ról: Miután Kylo megölte Snoke -ot, úgy gondolta, hogy ezzel a fejében lévő hangok elfognak végre hallgatni. De a hangok továbbra is megmaradtak, így Ren nyomozásba kezdett, amelynek következtében felfedezte az Uralkodót. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Május 22. Szerző Hozzászólás ideje: 2021. Május 22. Egy remek videó Rixontól. 2 2 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 17. Szerző Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 17. Kylo hajója itt más volt, mint az EPVII-ben? Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 17. Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 17. 34 minutes ago, Ody Mandrell said: Kylo hajója itt más volt, mint az EPVII-ben? Ha jól tudom a 7-ben nem is láttuk Kylo-t vadászgépet használni. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 17. Szerző Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 17. A csillagrombolóra gondoltam. Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 17. Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 17. 44 minutes ago, Ody Mandrell said: A csillagrombolóra gondoltam. Jaa, ebben az esetben igen. Az ep7-ben még a Finalizert használta, míg az ep9-ben már a Steadfast-ot. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 17. Szerző Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 17. Akkor nincs problémám. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Október 16. Szerző Hozzászólás ideje: 2021. Október 16. Lehet, hogy feltettem már ezt a kérdést, de hová tűnt Ben kezéből a sugárvető a Ren lovagok elleni harcra? Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2021. Október 16. Hozzászólás ideje: 2021. Október 16. Ugyanoda került, ahová néha elugrott Jango egyik pisztolya a geonosisi arénában, Vader maszkjának alja a komp rámpájánál és annak a praetorianus őrnek a fegyvere, akit Rey utolsóként vágott le. Tippre azt mondanám, hogy vágási baki áldozatává vált. 1 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Október 16. Szerző Hozzászólás ideje: 2021. Október 16. Valószínűleg így történt, mert amikor belép közéjük még nála van a fegyver. A dramaturgot jól p*csán kellene rúgni. 3 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.