Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Biztos, hogy Palpatine-nak köze van a sisak összerakásához. Vagy még inkább annak van köze, hogy Kylo meglátta a Végső Rend hajóhadát, így érezhette úgy, ez már egy akkora haderő, aminek a vezetéséhez nagyobb súlyt és tekintélyt ad neki, ha fiatalságát sisak mögé rejti.

Hozzászólás ideje:

Szerintem a sisak összerakása egy üzenet volt, annak a jelképe, hogy Kylo visszaesett a korábbi állapotába, amikor Vader örökébe akar lépni, sith lenni, a sötét oldalról uralkodni. Legalábbis ezt akarta sugallni kifelé, hogy hitelesebbnek tűnjön Sidious "bábjának". 

Hozzászólás ideje:
2 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:

Na de mi tartotta vissza egy évig, hogy összerakja?

A kérdésre ott a válasz a posztomban, tessék szépen figyelmesen olvasni.

3 órával ezelőtt, Dzséjt írta:

Kylo Snoke kifingatása után főleg egyedül ténykedett vagy rohamosztagosokkal, de aztán Rey felkutatása miatt újra össze kellett hoznia a Ren bandát, és ezért összerakathatta a sisakját egy szektás szertartás keretében, ami újra pozicionálta Kylót, mint a Ren Lovagok Mesterét.

Vagyis az tartotta vissza egy évig, hogy egy éven át magasról tojt a Renekre, a közelükbe sem ment. Aztán Palpatine kiadta neki az ukázt, hogy ölje meg Rey-t, így a csaj felkutatására megint szükség volt az ölebeire, szóval ekkor összerakta, hogy a kutyusok visszafogadják a gazdit (bár Kylo nem tudta, hogy valójában nem ő a gazdi).

És azért a szemünk láttára rakta össze a sisakot, mert a ceremóniára meghívta J. J. Abramset is, akinél volt egy kamera. Nem lett volna szabad, mert volt egy tábla kirakva, hogy fényképezni tilos, de Abrams sutyiban azért is filmezett. :P 

Hozzászólás ideje:

A film megtekintése után korábbi álláspontomat felülbírálva tényleg érzékelhető egy olyan vonal, ami azt sugallja, hogy a Vader-fan szerepbe visszatérés kedvéért állítja össze a sisakot. Először Sidious jegyzi meg, hogy azzá válhat, amivé a nagyapja, Vader nem tudott. Aztán, amikor legközelebb látjuk, előveszi a dobozból Vader maszkját. Majd a következő megjelenésekor már a sisakkovácsnál van. Az viszont jó kérdés, hogy ez Sidiousnak szól, mint színjáték, hogy ő tényleg a "hűséges csatlós", vagy egy rövid időre tényleg próbál visszatérni régi önmagához.

Bár mindezeken túl szerintem a Reneknek is szól, ugyanis gyanús, hogy az Exegolról visszatért a Steadfastra, és csak utána ment el a Ren pajtásokhoz. A kettő persze nem zárja ki egymást, hiszen a Renekhez való visszatérés egyúttal régi önmagának is a felidézése, hiszen újra a Ren Lovagjainak Mesterévé válik.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Szerintem egyértelműen Sidiousnak szól, bár az is biztos, hogy valahol el is hitte, hogy ő most tényleg túl fogja szárnyalni Vadert (az más kérdés, hogy csak úgy, mint Vader, egyből Sidious eltakarítását tűzte ki célul). 

A Renek nem tudom mikor kerültek képbe de Kylo kb. egy évig nem viselte a sisakot, és csak a Sidioussal való találkozás után vette elő. Ez mindenképpen jelzés értékű.

Hozzászólás ideje:
16 órával ezelőtt, Dzséjt írta:

Bár mindezeken túl szerintem a Reneknek is szól, ugyanis gyanús, hogy az Exegolról visszatért a Steadfastra, és csak utána ment el a Ren pajtásokhoz

A sisak szerintem Exegolon lett összerakva, ugyanis az a majomszerű lény, aki összerakja egy exegoli Sith alkimista. Vagy pedig akkor az alkimista is csatlakozott hozzá, amikor elhagyta Exegolt.

• 4 hónappal később...
Hozzászólás ideje:

A The Star Wars Book könyv elárult egysmást Kylo -ról:

Miután Kylo megölte Snoke -ot, úgy gondolta, hogy ezzel a fejében lévő hangok elfognak végre hallgatni. De a hangok továbbra is megmaradtak, így Ren nyomozásba kezdett, amelynek következtében felfedezte az Uralkodót.

• 7 hónappal később...
  • 3 hónappal később...
Hozzászólás ideje:
34 minutes ago, Ody Mandrell said:

Kylo hajója itt más volt, mint az EPVII-ben?

Ha jól tudom a 7-ben nem is láttuk Kylo-t vadászgépet használni.

Hozzászólás ideje:
44 minutes ago, Ody Mandrell said:

A csillagrombolóra gondoltam.

Jaa, ebben az esetben igen. Az ep7-ben még a Finalizert használta, míg az ep9-ben már a Steadfast-ot.

• 4 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Ugyanoda került, ahová néha elugrott Jango egyik pisztolya a geonosisi arénában, Vader maszkjának alja a komp rámpájánál és annak a praetorianus őrnek a fegyvere, akit Rey utolsóként vágott le. :) Tippre azt mondanám, hogy vágási baki áldozatává vált.

• 3 évvel később...

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.