NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2021. Május 8. Hozzászólás ideje: 2021. Május 8. Nyugati pályaudvar elmehetne effektek nélkül is valami lepukkant helynek ahova még a birodalmiak is csak csoportosan mernek bemenni minimum 4 AT-ST-vel támogatva. aluljáróról nem is beszélve 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2021. Május 9. Hozzászólás ideje: 2021. Május 9. További képek a kültéri forgatásról. 1 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Május 9. Hozzászólás ideje: 2021. Május 9. Egyre durvábbak ezek a képek. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2021. Május 16. Hozzászólás ideje: 2021. Május 16. A Bespin Bulletin úgy tudja, hogy a sorozat miután befejezi a Dorsetnél történő jelenetek leforgatását, elkezd forgatni a Black Parknál (ott forgatták a TFA és TROS egyes jeleneteit is) és valamikor júniusban végeznek az ottani jelenetekkel. 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2021. Június 4. Hozzászólás ideje: 2021. Június 4. (szerkesztve) A Deadline úgy tudja, hogy Robert Emms (Chernobyl) csatlakozott az Andor stábjához. Továbbá Nick Blood és Ragevan Vasan is feltűnik majd a sorozatban. Előbbit kiszúrták, hogy Diego-val van egy jelenete a Cleveleys-nél forgatottaknál. Ragevan pedig egy ún. Felzonis nevű karaktert alakít. A forgatás valamikor a nyáron zárul, a sorozat pedig jövőre érkezik. Szerkesztve: 2021. Június 4. - Bence1997 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Június 4. Hozzászólás ideje: 2021. Június 4. Basszus ezek egy komplett jelenet.! Nagyon durva! Ha a Kenobiból ilyeneket látunk majd.... Persze nem fogunk. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2021. Június 5. Hozzászólás ideje: 2021. Június 5. Kis korrigálás: a fentebbi videóban Duncan Pow szerepel Diego Lunával. Duncan újra magára ölti Ruescott Melshi karakterét a RO-ból. 15 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Basszus ezek egy komplett jelenet.! Nagyon durva! Ilyen az, amikor nyílt terepen forgatnak. Tkp. minden héten van valami érdekesség a sorozattal kapcsolatban. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Június 5. Hozzászólás ideje: 2021. Június 5. Melshi az egyik kedvenc karakterem a film végi csatában. Örülök visszatértének. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2021. Június 10. Hozzászólás ideje: 2021. Június 10. Stellan Skarsgard a mai nap szerepelt az egyik Svédországi rádióban, ahol megemlítette, hogy az Andor c. sorozatban szerepel Forrest Whittakerrel. Ezekszerint Saw is tiszteletét teszi. 1 1 4 Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2021. Június 10. Hozzászólás ideje: 2021. Június 10. Óriási hír! Imádom Saw-t. Még mindig a kánon egyik legérdekesebb figurája. 3 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2021. Június 10. Hozzászólás ideje: 2021. Június 10. Újabb hír, bár ez egyelőre csak pletyka: A TheDirect úgy tudja, hogy Ben Mendelsohn is visszafog térni, mint Orson Krennic. 4 Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Június 17. Hozzászólás ideje: 2021. Június 17. On 6/10/2021 at 10:48 PM , Bence1997 said: Újabb hír, bár ez egyelőre csak pletyka: A TheDirect úgy tudja, hogy Ben Mendelsohn is visszafog térni, mint Orson Krennic. Eddig is vártam a sorozatot, de most még jobban. A RO negatív karakterei közül nekem egyértelműen Krennic volt a kedvenc, remek lenne újra látni. 2 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2021. Június 17. Hozzászólás ideje: 2021. Június 17. 2021. 06. 17. - 11:40, Iqvi írta: Eddig is vártam a sorozatot, de most még jobban. A RO negatív karakterei közül nekem egyértelműen Krennic volt a kedvenc, remek lenne újra látni. Mondjuk az érdekelne, hogy milyen történetet írnának neki. Ilyentájt még gőzük sincs a lázadásnak - akik ekkor még nem is álltak össze, hiszen elviekben a Rebels első évada körül járunk - a Halálcsillagról. Bár Tarkint pletykálják, hogy felfog tűnni. Eltudok képzelni egy Tarkin-Krennick szócsatát valami birodalmi dologgal kapcsolatban. 1 1 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2021. Június 18. Hozzászólás ideje: 2021. Június 18. 2021. 06. 17. - 22:03, Bence1997 írta: Mondjuk az érdekelne, hogy milyen történetet írnának neki. Ilyentájt még gőzük sincs a lázadásnak - akik ekkor még nem is álltak össze, hiszen elviekben a Rebels első évada körül járunk - a Halálcsillagról. Bár Tarkint pletykálják, hogy felfog tűnni. Eltudok képzelni egy Tarkin-Krennick szócsatát valami birodalmi dologgal kapcsolatban. Krennic azért elég fontos karakter a Birodalom berkein belül. Mégis csak a hírszerzés és a belbiztonság egyik legfontosabb ágazatának, a katonai fegyverfejlesztés igazgatója és a Birodalom egyik legfontosabb alakjának, Tarkinnak a legfőbb riválisa. Ilyesfromán rengetegféleképpen be lehet fűzni egy sztoriba. Eleve, az irodája, a fegyverfejlesztés nyilván nem csak és kizárólag a Halálcsillaggal foglalkozott, még ha az is volt a fő projekt. Itt foglalkoztak a Blackwing-projekttel is, aminek keretében a halhatatlanságot kutatták (és sikerült zombikat teremteniük, amikkel sokszor azonosítják a death troopereket is - bár azok nem élőholtak, csak Palpatine akarta, hogy ilyen hírnevük legyen). De a lázadó hírszerzés szerint itt fejlesztették az electro-proton bomba/defoliatort is. Ez a fegyver a köztársasági elektro-proton bombán (ezt vetették be a Malastaron Zillo ellen) és a Szeparatista Lok Dud defoliator tankján alapult. És még valószínűleg sok mással is foglalkoztak. Szóval ebből az irányból simán be lehet mesélni. A különféle új fegyverek elpusztítása amúgy is a lázadás egyik fontos célja, ez már a Rebels-ben is így volt. Heráék füstbe küldték a TIE Advenced v1-est és a TIE Defendert is. Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2021. Június 18. Hozzászólás ideje: 2021. Június 18. 2021. 06. 18. - 11:42, Dzséjt írta: Itt foglalkoztak a Blackwing-projekttel is, aminek keretében a halhatatlanságot kutatták (és sikerült zombikat teremteniük, amikkel sokszor azonosítják a death troopereket is - bár azok nem élőholtak, csak Palpatine akarta, hogy ilyen hírnevük legyen). Azt hittem ez kikerült a kánonból, de ezek szerint akkor visszakerült Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Június 24. Hozzászólás ideje: 2021. Június 24. On 6/18/2021 at 7:22 PM , NorbiLordi said: Azt hittem ez kikerült a kánonból, de ezek szerint akkor visszakerült Ezt még a néhai mobiljáték, a Star Wars Commander kanonizálta. 1 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2021. Június 24. Hozzászólás ideje: 2021. Június 24. Kíváncsi vagyok, milyen hajó lesz ez. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2021. Július 2. Hozzászólás ideje: 2021. Július 2. 2021. 06. 10. - 22:48, Bence1997 írta: Újabb hír, bár ez egyelőre csak pletyka: A TheDirect úgy tudja, hogy Ben Mendelsohn is visszafog térni, mint Orson Krennic. Remélem ilyen közel vannak a tárgyaló felek az aláíráshoz: 4 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2021. Július 11. Hozzászólás ideje: 2021. Július 11. Újabb csemegék. Lassan a forgatás végéhez közeledünk. 1 2 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2021. Július 19. Hozzászólás ideje: 2021. Július 19. Ha miden igaz, ebben a hónapban befejeződik az első évad forgatása. Ha jól emlékszem, akkor a decemberi sizzle reel -ben volt 1 jelenet, ahol mintha a Volume -ot láttam volna, mindenképpen használják majd ezt a technológiát, de főleg "hagyományos" módszerrel forgattak november óta. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Augusztus 15. Hozzászólás ideje: 2021. Augusztus 15. Látványtervek!! 6 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2021. Augusztus 15. Hozzászólás ideje: 2021. Augusztus 15. Húúúú, remélem, hogy az az oldalára állított Venator benne lesz. De imádnék egy ilyen látványképet. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Augusztus 15. Hozzászólás ideje: 2021. Augusztus 15. Én is pont erre gondoltam! Az a kedvencem. 1 Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Augusztus 15. Hozzászólás ideje: 2021. Augusztus 15. Nagyon jók, az oldalra állított Venator nekem is tetszik. Érdekes hogy ezen még rajta van a Köztársaság korára jellemző vörös festés, míg a TBB-ben és az ep3-ban látott Venatorok full szürkék. Ám az alatta lévő kép is érdekes. Lehet egy BBH irodát ábrázol. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2021. Augusztus 15. Hozzászólás ideje: 2021. Augusztus 15. 45 perccel korábban, Iqvi írta: Érdekes hogy ezen még rajta van a Köztársaság korára jellemző vörös festés, míg a TBB-ben és az ep3-ban látott Venatorok full szürkék. Valószínűleg azért, mert ez még a Birodalom megszültése előtt került oda. A roncsokat meg nem szokás átfesteni. A birodalmi színekben pompázó Venatorok amúgy sem hiszem, hogy hasonló helyzetbe kerülhettek. Míg szolgáltak, már nem volt olyan ellenfele a Birodalomnak, ami kilőhette volna őket, így ezek nagyon-nagy része, talán az összes végül a Braccán és olyan világokon kötött ki, ahol aztán szétszedték őket, hogy az Imperialok és más birodalmi gépezetek alkotóelemeiként szolgáljanak. 2 Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2021. Augusztus 16. Hozzászólás ideje: 2021. Augusztus 16. Nekem abból, hogy ilyen "rendezett" a Venatoros kép az jutott eszembe elsőre, hogy nem szétszedik, hanem építik őket. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Augusztus 16. Hozzászólás ideje: 2021. Augusztus 16. Az se biztos, hogy így fog kinézni. A látványtervek sokszor változnak. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.