csoli1138 Hozzászólás ideje: 2022. November 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. November 15. A One way out guide képe: 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2022. November 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. November 15. Sajnos redditen szivárogtak dolgok a fináléból, és beléjük is futottam, talán olyanba is, amibe nem akartam. Mindenesetre, aki kíváncsi (elnézést, hogy kísértelek titeket ) Spoiler - Andor és Melshi megszöknek a Narkináról, és egyelőre elválnak útjaik - Maarva meghal, és a temetése lázadást fog Ferrixen szítani - Lesz egy stáblista utáni jelenet, amiből kiderül, hogy mihez gyártották az alkatrészeket a börtönben Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. November 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. November 15. Semmiképp nem nézem meg. Abban biztos vagyok, hogy jól hangazanak az infók. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2022. November 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. November 15. Ez így van és amúgy 3 mondat az egész, biztos vagyok benne, hogy ezeknél azért jóval több jó dolog lesz még az epizódokban 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2022. November 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. November 15. 1 órával korábban, Yoda József írta: elnézést, hogy kísértelek titeket 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2022. November 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. November 15. Én se nézem meg, most már csak egy hét. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. November 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. November 16. Ferrix Leánya és 46 perces. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2022. November 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. November 16. Mehet a bosszantás, mennyire volt jó? Nem tudom megnézni most frissen az biztos.. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2022. November 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. November 16. Nekem tetszett Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. November 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. November 16. 5 perccel korábban, csoli1138 írta: Mehet a bosszantás, mennyire volt jó? Nem tudom megnézni most frissen az biztos.. Még nem láttam, bár a címe sokat sejtető. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2022. November 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. November 16. Megnéztem telón 3 részletben. Lehet, hogy nem a legjobb döntés volt, de evett a kíváncsiság! Az eredmény a szokásos. Pár extrával. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Cpt. Rex Hozzászólás ideje: 2022. November 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. November 16. Úgy döntöttem egyszerre nézem meg a 2 utcsó részt, 1 hetet tudok várni. (Úgy is kijött a Babylon Berlin 4. évadja, az is roppant mód érdekel, szóval van mit nézni ) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Porg Hozzászólás ideje: 2022. November 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. November 17. Babylon Berlin zseniál. Hmmm 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. November 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. November 18. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. November 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. November 18. (szerkesztve) A Disney már tartott sajtóvetítést az évadzáróról, és NEM alkalmazott embargót, így csak óvatosan szörföljetek az SW-s neten, nehogy belefussatok bármi spoilerbe. Szerkesztve: 2022. November 18. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. November 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. November 18. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. November 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. November 22. A végén látható a Mothma és a Sculdun család találkozása! 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2022. November 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. November 22. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Szisz Hozzászólás ideje: 2022. November 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. November 23. 2022. 11. 08. - 22:08, Ody Mandrell írta: Azért még mindig várok egy olyan jelenetet ebben a sorozatban, ami legalább akkorát üt, mint a kantinos beszélgetés a Believer-ben. Várod még? Újra kell néznem, valahogy nem emlékszem már, nekem semmi nem ütött akkorát, mint az Andorban nem egy beszélgetés. Lehet itt jobb az időzítés, jobban nyomkodja a gombjaimat. M Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. November 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. November 23. 7 perccel korábban, Szisz írta: Várod még? Már utána nem sokkal megkaptam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Szisz Hozzászólás ideje: 2022. November 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. November 23. 4 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Már utána nem sokkal megkaptam. Hát, olvasgatok visszafelé, nem biztos, hogy kihámozom, mi volt az? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. November 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. November 23. Luthen monológja a One way out-ban. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Szisz Hozzászólás ideje: 2022. November 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. November 23. 2022. 11. 15. - 13:41, Dzséjt írta: Lesem, hogy hol az új rész. Lesem... Lesem... lesem... Kezdek türelmetlen lenni, és aggódom. Hát ilyenkor már fent szokott lenni. Mi a pék történt? Lesem... Lesem... Aztán gyanút fogok, és megnézem a naptárat. Jaaaaa, hogy még csak kedd van... Hiába no, az elvonási tünetek. A függőnek kell az adagja. Így jártam tegnap. Este későn esett le, hogy kedd van és szerdán, azaz maaa jön. Csatlakozom én is az AA klubhoz. Minden heti Andorunkat add meg nekünk ma. Így legyen. (Ámen, visszafelé nemá) 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2022. November 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. November 23. Végre itt a szerda és új Andor rész, de közben realizálod, hogy a következőre 2 évet kell várni 5 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2022. November 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. November 23. Mindenki készítse be a defibrilátort, zsebkendőt, popcornt... 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2022. November 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. November 23. (szerkesztve) 13 perccel korábban, Yoda József írta: Végre itt a szerda és új Andor rész, de közben realizálod, hogy a következőre 2 évet kell várni "Neeem... Van még más is... " Addig is. Szerkesztve: 2022. November 23. - csoli1138 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. November 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. November 23. Fent van a rész. 54 perc, ahogy mondták. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2022. November 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. November 23. Akkor megyek is! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2022. November 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. November 23. Most még dolgozom estig, de mára nincs semmilyen másik program tervezve (átraktam mindent más napokra), és nem is szeretném későre hagyni az évadzáró megtekintését, hogy esetleg legyen idő újrázni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2022. November 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. November 23. Nekem ez esti program lesz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.