Hozzászólás ideje: 2022. November 15.2 éve Sajnos redditen szivárogtak dolgok a fináléból, és beléjük is futottam, talán olyanba is, amibe nem akartam. Mindenesetre, aki kíváncsi (elnézést, hogy kísértelek titeket ) Spoiler - Andor és Melshi megszöknek a Narkináról, és egyelőre elválnak útjaik - Maarva meghal, és a temetése lázadást fog Ferrixen szítani - Lesz egy stáblista utáni jelenet, amiből kiderül, hogy mihez gyártották az alkatrészeket a börtönben
Hozzászólás ideje: 2022. November 15.2 éve Semmiképp nem nézem meg. Abban biztos vagyok, hogy jól hangazanak az infók.
Hozzászólás ideje: 2022. November 15.2 éve Ez így van és amúgy 3 mondat az egész, biztos vagyok benne, hogy ezeknél azért jóval több jó dolog lesz még az epizódokban
Hozzászólás ideje: 2022. November 15.2 éve 1 órával korábban, Yoda József írta: elnézést, hogy kísértelek titeket
Hozzászólás ideje: 2022. November 16.2 éve Mehet a bosszantás, mennyire volt jó? Nem tudom megnézni most frissen az biztos..
Hozzászólás ideje: 2022. November 16.2 éve 5 perccel korábban, csoli1138 írta: Mehet a bosszantás, mennyire volt jó? Nem tudom megnézni most frissen az biztos.. Még nem láttam, bár a címe sokat sejtető.
Hozzászólás ideje: 2022. November 16.2 éve Megnéztem telón 3 részletben. Lehet, hogy nem a legjobb döntés volt, de evett a kíváncsiság! Az eredmény a szokásos. Pár extrával.
Hozzászólás ideje: 2022. November 16.2 éve Úgy döntöttem egyszerre nézem meg a 2 utcsó részt, 1 hetet tudok várni. (Úgy is kijött a Babylon Berlin 4. évadja, az is roppant mód érdekel, szóval van mit nézni )
Hozzászólás ideje: 2022. November 18.2 éve A Disney már tartott sajtóvetítést az évadzáróról, és NEM alkalmazott embargót, így csak óvatosan szörföljetek az SW-s neten, nehogy belefussatok bármi spoilerbe. Szerkesztve: 2022. November 18.2 éve - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: 2022. November 23.2 éve 2022. 11. 08. - 22:08, Ody Mandrell írta: Azért még mindig várok egy olyan jelenetet ebben a sorozatban, ami legalább akkorát üt, mint a kantinos beszélgetés a Believer-ben. Várod még? Újra kell néznem, valahogy nem emlékszem már, nekem semmi nem ütött akkorát, mint az Andorban nem egy beszélgetés. Lehet itt jobb az időzítés, jobban nyomkodja a gombjaimat. M
Hozzászólás ideje: 2022. November 23.2 éve 7 perccel korábban, Szisz írta: Várod még? Már utána nem sokkal megkaptam.
Hozzászólás ideje: 2022. November 23.2 éve 4 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Már utána nem sokkal megkaptam. Hát, olvasgatok visszafelé, nem biztos, hogy kihámozom, mi volt az?
Hozzászólás ideje: 2022. November 23.2 éve 2022. 11. 15. - 13:41, Dzséjt írta: Lesem, hogy hol az új rész. Lesem... Lesem... lesem... Kezdek türelmetlen lenni, és aggódom. Hát ilyenkor már fent szokott lenni. Mi a pék történt? Lesem... Lesem... Aztán gyanút fogok, és megnézem a naptárat. Jaaaaa, hogy még csak kedd van... Hiába no, az elvonási tünetek. A függőnek kell az adagja. Így jártam tegnap. Este későn esett le, hogy kedd van és szerdán, azaz maaa jön. Csatlakozom én is az AA klubhoz. Minden heti Andorunkat add meg nekünk ma. Így legyen. (Ámen, visszafelé nemá)
Hozzászólás ideje: 2022. November 23.2 éve Végre itt a szerda és új Andor rész, de közben realizálod, hogy a következőre 2 évet kell várni
Hozzászólás ideje: 2022. November 23.2 éve Mindenki készítse be a defibrilátort, zsebkendőt, popcornt...
Hozzászólás ideje: 2022. November 23.2 éve 13 perccel korábban, Yoda József írta: Végre itt a szerda és új Andor rész, de közben realizálod, hogy a következőre 2 évet kell várni "Neeem... Van még más is... " Addig is. Szerkesztve: 2022. November 23.2 éve - csoli1138
Hozzászólás ideje: 2022. November 23.2 éve Most még dolgozom estig, de mára nincs semmilyen másik program tervezve (átraktam mindent más napokra), és nem is szeretném későre hagyni az évadzáró megtekintését, hogy esetleg legyen idő újrázni.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.