Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
3 hours ago, Rixon said:

Csak hogy tovább borzoljam a kedélyeket: sok itt megfogalmazott gondolat fején találja a szöget, de néhány tévedés is van benne :D

Jó-jó, de a fontos kérdést mindenki elfelejti. Lesz a holnapi részekben Glup Shitto vagy sem? 

Hozzászólás ideje:
32 perccel korábban, Iqvi írta:

Jó-jó, de a fontos kérdést mindenki elfelejti. Lesz a holnapi részekben Glup Shitto vagy sem? 

Spoiler

Majd a 11. részben 

:yeah:

Hozzászólás ideje:

Na jó... nincs nálam nagyobb Andor rajongó, ez eddig is szétütött, mindent vitt. És a 7-8-9 most ezt überelte. Végezetem. 

Mestermű, banyek. Beszarás. 

Hozzászólás ideje:

Én láttam. Egyedül abban nem értek egyet, hogy Adria Arjonát (Bix) rossz színésznőnek tartja. De vele kapcsolatban már máshol is olvastam, hallottam ezt a véleményt. Szerintem a 2. évad eddig mindenkit meggyőzhetett arról, hogy Arjona zseniális.

Hozzászólás ideje:

Nem akarok megbántani senkit, de nekem az Andor (meg a Rogue One) többet ér, mint a Disney összes többi SW produktuma.

Hozzászólás ideje:
6 órával ezelőtt, Nute Gunray írta:

Én láttam. Egyedül abban nem értek egyet, hogy Adria Arjonát (Bix) rossz színésznőnek tartja. De vele kapcsolatban már máshol is olvastam, hallottam ezt a véleményt. Szerintem a 2. évad eddig mindenkit meggyőzhetett arról, hogy Arjona zseniális.

Semmi bajom Adria Arjonával, semmi kívánnivalót nem hagyott maga után az alakítása eddig. Nem úgy mint maga a színésznő! Úgy ahogy van: kívánnivaló! :love:

Hozzászólás ideje:
9 órával ezelőtt, Yoda József írta:

Szabit kellett volna mára kivenni :lol:

Szabi? B**, ma itthonról dolgozom, és meg kellett állnom, hogy a munkánál maradjak (mert sok van :roll:), persze ebédidő járt :evil:

Hozzászólás ideje:

Ahogy látom messze lesz nekem az a holnap este. Hálistennek a munkám olyan hogy teljes koncetrációt igényel, így hamar elmegy holnap a munkaidő.

Hozzászólás ideje:
8 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:

Ne! Csak ott ne! Ezt csak nyugodt körülmények között szabad.

Végül az élet megoldotta, hogy csak este láttam a 7-8. részt. A 9.-et már elteszem holnapra.

Hozzászólás ideje:

Érdekes adalék a sorozathoz, hogy váratlan helyeken bukkan fel. 

Szoboszlai miatt követem a Facebookon a Liverpool FC magyar rajongói klubját. A vezető ma egy posztban arról elmélkedett, megnézze-e PSG Arsenal meccset. Mivel utálja mind a két csapatot így arra jutott, inkább az Andor új részeit nézi meg, mert már hallotta mennyire jók lettek. :D

Hozzászólás ideje:

Ma került sor a 7. részre munka közben.

(Tegnap hosszú nap volt, fél 9-re értünk haza a gyerekkel orvostól s mivel csak 3 órát aludtam így is, bele sem fogtam.)

PEAK SW

Az elejétől fogva libabőr.

* Eddig nem írtam, mert türelmes vagyok, főleg Andorral, de a 6. részig az első évadot jobbnak éreztem. Most átfordult és ami hiányérzet volt eddig az most elmúlt. :cool:

Szerkesztve: - Szisz

Hozzászólás ideje:
2 órával ezelőtt, NorbiLordi írta:

Őket nyugodtan lehet bannolni :D 

Revant és Bencét? :D Inkább nem. :P 

38 perccel korábban, Szisz írta:

Ma került sor a 7. részre munka közben.

(Tegnap hosszú nap volt, fél 9-re értünk haza a gyerekkel orvostól s mivel csak 3 órát aludtam így is, bele sem fogtam.)

PEAK SW

Az elejétől fogva libabőr.

* Eddig nem írtam, mert türelmes vagyok, főleg Andorral, de a 6. részig az első évadot jobbnak éreztem. Most átfordult és ami hiányérzet volt eddig az most elmúlt. :cool:

Akkor mit szólsz majd a 8-9 részekhez? 

Hozzászólás ideje:
2 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:

Akkor mit szólsz majd a 8-9 részekhez?

A 8.-hoz azt, hogy nem kellett volna a melóhelyen nézni :cry:

Hozzászólás ideje:

Egyrészt jó, hogy hármasával jönnek a részek, mert összefüggő történetszálakról van szó, ahol az első rész sokszor felvezető, a második rész meg összekötő. Ez így volt néha az első évadnál is, de nem ennyire markánsan.

Másrészt sajnos ez a formátum a jó kis kibeszélőket helyenként megölte, hiszen megkapjuk a harmadik résszel rögtön a legtöbb választ, így a számomra sokszor legalább annyira élvezetes ötletelésre és együtt gondolkodásra nincs mód. 

Hozzászólás ideje:
2 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:

@Rixon mikorra várható a harmadik etapos videód?

Sajnos valszeg már csak holnap (pénteken). Délelőtt hírügyeletben voltam, délután újráztam a részeket, mert nem volt már minden részlet meg, hogy hogy volt, aztán annyira padlóra küldött érzelmileg másodjára is, hogy egyszerűen nem tudtam mederbe terelni a gondolataimat. Most sikerült már nagyjából összehozni a szöveget, viszont délután 2-től megint hírügyeletben vagyok, szóval már csak holnap lesz időm magát a videót összerakni :/

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.