Iqvi Hozzászólás ideje: Kedd 21:03 Hozzászólás ideje: Kedd 21:03 3 hours ago, Rixon said: Csak hogy tovább borzoljam a kedélyeket: sok itt megfogalmazott gondolat fején találja a szöget, de néhány tévedés is van benne Jó-jó, de a fontos kérdést mindenki elfelejti. Lesz a holnapi részekben Glup Shitto vagy sem? Válasz
Rixon Hozzászólás ideje: Kedd 21:38 Hozzászólás ideje: Kedd 21:38 32 perccel korábban, Iqvi írta: Jó-jó, de a fontos kérdést mindenki elfelejti. Lesz a holnapi részekben Glup Shitto vagy sem? Spoiler Majd a 11. részben 1 1 Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: Kedd 22:09 Hozzászólás ideje: Kedd 22:09 A 4-6. résszel hangolok most Válasz
Darth Porg Hozzászólás ideje: Szerda 04:07 Hozzászólás ideje: Szerda 04:07 Na jó... nincs nálam nagyobb Andor rajongó, ez eddig is szétütött, mindent vitt. És a 7-8-9 most ezt überelte. Végezetem. Mestermű, banyek. Beszarás. 7 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Szerda 04:33 Hozzászólás ideje: Szerda 04:33 Aludnék de nem tudok, annyira izgulok. Mint valami vizsga előtt lennék. Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: Szerda 05:38 Hozzászólás ideje: Szerda 05:38 Szabit kellett volna mára kivenni Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: Szerda 08:05 Hozzászólás ideje: Szerda 08:05 Bocsánat, ha volt már(2 hetes), de ezt a sorozatot még Szirmai is isteníti(Eslő évados lelkesítő kritika a 2. évadhoz): Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: Szerda 08:31 Hozzászólás ideje: Szerda 08:31 Én láttam. Egyedül abban nem értek egyet, hogy Adria Arjonát (Bix) rossz színésznőnek tartja. De vele kapcsolatban már máshol is olvastam, hallottam ezt a véleményt. Szerintem a 2. évad eddig mindenkit meggyőzhetett arról, hogy Arjona zseniális. 1 3 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Szerda 09:38 Hozzászólás ideje: Szerda 09:38 Megnéztem a nyolcadikat...egyelőre nincsenek szavak. Aztak*rva! Ez nem csak SW viszonylatban top kategória, hanem bármely sorozatepizódot tekintve is, amit valaha láttam. 1 1 Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: Szerda 11:04 Hozzászólás ideje: Szerda 11:04 Még a végén megnézem munkaidőben 1 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Szerda 11:25 Hozzászólás ideje: Szerda 11:25 Ne! Csak ott ne! Ezt csak nyugodt körülmények között szabad. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: Szerda 13:42 Hozzászólás ideje: Szerda 13:42 Már van pár hónapja, hogy láttam a vonatkozó Rebels részt, de nekem úgy tűnt, hogy az Andor és a Rebels remekül passzolnak egymáshoz. Ja és nem mellesleg az új három rész óriási mestermű! 2 4 Válasz
gafz Hozzászólás ideje: Szerda 14:19 Hozzászólás ideje: Szerda 14:19 Nem akarok megbántani senkit, de nekem az Andor (meg a Rogue One) többet ér, mint a Disney összes többi SW produktuma. 2 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Szerda 14:54 Hozzászólás ideje: Szerda 14:54 Nem bántasz meg vele senkit, te így érzed. Nincs ebben semmi kivetnivaló. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: Szerda 15:02 Hozzászólás ideje: Szerda 15:02 6 órával ezelőtt, Nute Gunray írta: Én láttam. Egyedül abban nem értek egyet, hogy Adria Arjonát (Bix) rossz színésznőnek tartja. De vele kapcsolatban már máshol is olvastam, hallottam ezt a véleményt. Szerintem a 2. évad eddig mindenkit meggyőzhetett arról, hogy Arjona zseniális. Semmi bajom Adria Arjonával, semmi kívánnivalót nem hagyott maga után az alakítása eddig. Nem úgy mint maga a színésznő! Úgy ahogy van: kívánnivaló! Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: Szerda 15:18 Hozzászólás ideje: Szerda 15:18 9 órával ezelőtt, Yoda József írta: Szabit kellett volna mára kivenni Szabi? B**, ma itthonról dolgozom, és meg kellett állnom, hogy a munkánál maradjak (mert sok van ), persze ebédidő járt Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: Szerda 16:08 Hozzászólás ideje: Szerda 16:08 Ahogy látom messze lesz nekem az a holnap este. Hálistennek a munkám olyan hogy teljes koncetrációt igényel, így hamar elmegy holnap a munkaidő. 1 Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: Szerda 19:31 Hozzászólás ideje: Szerda 19:31 8 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Ne! Csak ott ne! Ezt csak nyugodt körülmények között szabad. Végül az élet megoldotta, hogy csak este láttam a 7-8. részt. A 9.-et már elteszem holnapra. 2 Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: Szerda 19:48 Hozzászólás ideje: Szerda 19:48 Hát egyelőre csak annyit mondok, hogy AZTAK*RVA 2 Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: Szerda 20:43 Hozzászólás ideje: Szerda 20:43 Merje valaki azt mondani nem az Andor a legjobb Star Wars valaha. És akkor még van 3 rész, ott mi lesz... 2 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Szerda 20:54 Hozzászólás ideje: Szerda 20:54 9 perccel korábban, NorbiLordi írta: Merje valaki azt mondani nem az Andor a legjobb Star Wars valaha. És akkor még van 3 rész, ott mi lesz... És most gondolod el, hogy itt vannak olyanok, akik nem is nézik. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Szerda 22:19 Hozzászólás ideje: Szerda 22:19 Érdekes adalék a sorozathoz, hogy váratlan helyeken bukkan fel. Szoboszlai miatt követem a Facebookon a Liverpool FC magyar rajongói klubját. A vezető ma egy posztban arról elmélkedett, megnézze-e PSG Arsenal meccset. Mivel utálja mind a két csapatot így arra jutott, inkább az Andor új részeit nézi meg, mert már hallotta mennyire jók lettek. Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: Tegnap 03:57 Hozzászólás ideje: Tegnap 03:57 7 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: És most gondolod el, hogy itt vannak olyanok, akik nem is nézik. Őket nyugodtan lehet bannolni Válasz
Szisz Hozzászólás ideje: Tegnap 06:01 Hozzászólás ideje: Tegnap 06:01 (szerkesztve) Ma került sor a 7. részre munka közben. (Tegnap hosszú nap volt, fél 9-re értünk haza a gyerekkel orvostól s mivel csak 3 órát aludtam így is, bele sem fogtam.) PEAK SW Az elejétől fogva libabőr. * Eddig nem írtam, mert türelmes vagyok, főleg Andorral, de a 6. részig az első évadot jobbnak éreztem. Most átfordult és ami hiányérzet volt eddig az most elmúlt. Szerkesztve: Tegnap 06:12 - Szisz Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Tegnap 06:39 Hozzászólás ideje: Tegnap 06:39 2 órával ezelőtt, NorbiLordi írta: Őket nyugodtan lehet bannolni Revant és Bencét? Inkább nem. 38 perccel korábban, Szisz írta: Ma került sor a 7. részre munka közben. (Tegnap hosszú nap volt, fél 9-re értünk haza a gyerekkel orvostól s mivel csak 3 órát aludtam így is, bele sem fogtam.) PEAK SW Az elejétől fogva libabőr. * Eddig nem írtam, mert türelmes vagyok, főleg Andorral, de a 6. részig az első évadot jobbnak éreztem. Most átfordult és ami hiányérzet volt eddig az most elmúlt. Akkor mit szólsz majd a 8-9 részekhez? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Tegnap 07:22 Hozzászólás ideje: Tegnap 07:22 @Rixon mikorra várható a harmadik etapos videód? Válasz
Szisz Hozzászólás ideje: Tegnap 09:04 Hozzászólás ideje: Tegnap 09:04 2 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Akkor mit szólsz majd a 8-9 részekhez? A 8.-hoz azt, hogy nem kellett volna a melóhelyen nézni . Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: Tegnap 09:35 Hozzászólás ideje: Tegnap 09:35 Egyrészt jó, hogy hármasával jönnek a részek, mert összefüggő történetszálakról van szó, ahol az első rész sokszor felvezető, a második rész meg összekötő. Ez így volt néha az első évadnál is, de nem ennyire markánsan. Másrészt sajnos ez a formátum a jó kis kibeszélőket helyenként megölte, hiszen megkapjuk a harmadik résszel rögtön a legtöbb választ, így a számomra sokszor legalább annyira élvezetes ötletelésre és együtt gondolkodásra nincs mód. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Tegnap 10:17 Hozzászólás ideje: Tegnap 10:17 Ezt kicsit én is sajnálom, de azért megvan így is az ereje és szépsége a kibeszélőnek. Szinte nem volt olyan rész amiben ne bukkant volna fel valami erős téma, amin aztán lehetett polemizálni. Válasz
Rixon Hozzászólás ideje: Tegnap 10:19 Hozzászólás ideje: Tegnap 10:19 2 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: @Rixon mikorra várható a harmadik etapos videód? Sajnos valszeg már csak holnap (pénteken). Délelőtt hírügyeletben voltam, délután újráztam a részeket, mert nem volt már minden részlet meg, hogy hogy volt, aztán annyira padlóra küldött érzelmileg másodjára is, hogy egyszerűen nem tudtam mederbe terelni a gondolataimat. Most sikerült már nagyjából összehozni a szöveget, viszont délután 2-től megint hírügyeletben vagyok, szóval már csak holnap lesz időm magát a videót összerakni :/ 1 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.