MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Május 14. Hozzászólás ideje: 2007. Május 14. Huh... ez durva... mármint hogy ennyi leszármazottam van Hogyan jött ez össze? 2005 nyara óta megy a családbővítés Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Május 14. Hozzászólás ideje: 2007. Május 14. Szerintem a családfát ne függölegesen csináljátok, hanem vízszintesen Az ötletet köszi, de már megvan jpg-ben egész normális attól eltekintve, hogy függőlegese nem lehet egyenes vonalat húzni (meg attól, hogy a kép tetején van az egész, na de este csak erre telett). Nekem átlátható, mert ismerem a kapcsolódásokat Csak fel kéne netre tenni, remélem Krande fel tudod rakni. Ha nem, akkor keresek valami képfeltevős oldalt. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Május 14. Hozzászólás ideje: 2007. Május 14. Nézd, nekem gyakorlatilag csak egy lányom született (egy lányom, aki még azt sem tudja, ki a gyermekei apja... Sok személy kiléte ismeretlen még Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Május 14. Hozzászólás ideje: 2007. Május 14. Huh... ez durva... mármint hogy ennyi leszármazottam van Hogyan jött ez össze? A korodat tekintve nem is csodálom, hogy nem emlékszel Talán a történelmi irattárakban kéne szétnézni Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Május 14. Hozzászólás ideje: 2007. Május 14. A korodat tekintve nem is csodálom, hogy nem emlékszel Talán a történelmi irattárakban kéne szétnézni :D Nem tiszteled az öregeket? Mocskos kölke. Apád nem tanított jómodorra? Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Május 14. Hozzászólás ideje: 2007. Május 14. Nem tiszteled az öregeket? Mocskos kölke. Apád nem tanított jómodorra? :D A fater csak pár hónapja vállalt fel, hogy a fia vagyok Bezzeg lefogadom ha nem Maffiavér csörgedezne az ereimben és a vele járó "kényelmes" életvitel a mai napig homály fedné a kilétét. Másrészről jómodor egy Sziciliában nevelkedett kölöknél? Hol élsz dédpapi? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Május 14. Hozzászólás ideje: 2007. Május 14. A fater csak pár hónapja vállalt fel, hogy a fia vagyok Jó a maffiózó a háznál. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Május 14. Hozzászólás ideje: 2007. Május 14. Másrészről jómodor egy Sziciliában nevelkedett kölöknél? Hol élsz dédpapi? Hawaii-n, hát hun máshol tengetném nyugdíjas napjaim? Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 2. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 2. (elült a topik) Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 29. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 29. Sosem felejtem el, amikor még anno egy internet cafféból neteztem (úgy 2,5 éve) egyszer bejött egy kopasz gyerek, akit ott mindenki Odynak szólított. Akkor még nem láttam a mi Odynkat személyesen, így nem tudtam hogy néz ki, de azt tudtam, hogy Szolnoktól nem messze lakik. Ezért amikor már egy ideje érlelődött bennem a gondolat, odamentem a csávóhoz, és megszólítottam. Én: Helló! Ööö... te Ody vagy a fórumról? Ő: Na kotródj innen, de villámgyorsan... Ebből tudtam, hogy nem, ő nem az az Ody volt... Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 30. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 30. Ebből tudtam, hogy nem, ő nem az az Ody volt... Biztos? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 30. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 30. (szerkesztve) Ez marha jó Donát. Obi: ebből is látszik, hogy nem ismersz még egy picit se. Szerkesztve: 2007. Augusztus 30. - Ody Mandrell Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 30. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 30. Obi: ebből is látszik, hogy nem ismersz még egy picit se. Csak vicceltem, ne vedd komolyan. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 27. Hozzászólás ideje: 2010. Január 27. Donát. Nem akarod folytatni? Az utolsó bejegyzés óta sok új taggal bővült a fórum. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Január 27. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Január 27. Az előző rész tartalmából (több mint három éve): A villámkezű A Saga Kantin némaságát apró kopogó hangok törték meg, s a zaj tulajdonosa egyre közelebb ért a pulthoz... "A villámkezű!" - suttogta egy női hang. A villámkezű elbotorkált a Kantin párbajozóinak fenntartott aréna felé, s éles szemeivel hunyorogva szemügyre vette a ringet. Ekkor a félhomályból, az aréna másik részén, egy újabb alak lépett ki, Jedi köpenyét ledobva bólintott ellenfele irányába. A Kantin tulajdonosa, Coce Plant a ring közepébe szólította a két felet, a kézfogást megejtendő. A meditáló Jedi megfontoltan lépkedett az aréna közepe felé, a villámkezű azonban eldobta magától járókeretét, s egy hatalmas szaltóval megelőzte ellenfelét. Egy alient meghazudtoló rugalmassággal mozgott. "Uraim" - szólt Coce - "Tiszta, sportszerű párbajt várok! Négy villámmenet lesz... és egy hosszú round. Aki a végén több pontot gyűjt össze, az nyert. Ha valaki nem tud válaszolni a kérdésre, veszít. Minden világos? Az Erő legyen Önökkel". Egy Hutt jóvoltából felhangzott a gong, s a galaxis leggrandiózusabb párharca a kezdetét vette... Chapter 4 Aki túlélte Lassú, ütemes, gépi járás hangja visszhangzott a kihalt folyosón. A porlepte a romok között apró tatuini pókok szaladgáltak fel-alá a rothadó bűzű gamorrai hullák, s a múlt emlékeit őrző vibropengék között. A méltóságteljes lépések egyre közelebbről és közelebbről hallatszottak, mígnem a palota kapuján beszűrődő lágy, sejtelmes fény megvilágította Bomarr lében úszó agyát. Ha valaki először látta volna, nyilván felkiált rémületében: szemek, fülek, száj és orr nélküli (egyáltalán arc nélküli) emberrel (?) ritkán találkozik akárki, de a folyosón egy lélek sem állt, s mindemellett ezekre az apróságokra Bomarrnak amúgy sem volt soha szüksége. Ő már szemek és fülek nélkül érvelt Mace Windu hibái mellett már akkor is, amikor ránk, egyszeri galaxislakókra még csupán a Sarlacc képzeletében osztottak ki első osztályú vacsora szerepet; már akkor száj nélkül szürcsölte házi készítésű borát, s látta vendégül szerzetes barátait, mikor a holoneten még csak szőlőlé kampány folyt (szó szerint); s már akkor lábak nélkül vágott rendet saját Xbox készülékén, mikor még a galaxis java része a mandalori harcosok elsöprő erejétől rettegett. Bomarr lehet, hogy csak egy agy volt, van, és lesz, de abból mindig és mindenkor első osztályú: telepátia révén kifejezőképessége már réges rég palpatini magasságokba emelkedett, meggyőzőképessége pedig akár a "Jango Fett - aggresszív véleménycsere" véresen komoly kombinációját is képes háttérbe szorítani. Bomarr akkor is köztünk jár, ha gondolataiban máshol van épp; nem lehet elpusztítani, elüldözni, megfékezni: ő figyel, és lecsap, amint az alkalom megkívánja. Mert ő az, aki mindent és mindenkit túlél, akit nem viselt meg a Sith-ek és Jedik ezer éves háborúja, akit nem lehetett elüldözni a mandalori bukás után sem, akin nem fogott a 66-os parancs golyója, s aki a Halálcsillag szétrobbanása után sem főtt meg saját levében. Luke Skywalker és bandája talán végigirthatta a Hutt Jabba teljes palotáját, de Bomarr mindig képes volt megtalálni saját - rejtett - útját, hisz Ő az, aki túlélte. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Január 28. Hozzászólás ideje: 2010. Január 28. Ez is jó lett, Donát Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Január 28. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Január 28. Köszi. Folytatása következik. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 28. Hozzászólás ideje: 2010. Január 28. Remekül bele vannak szőve Bomarr tulajdonságai. Várjuk a többit. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Az előző epizódok tartalmából: A Saga Kantin némaságát apró kopogó hangok törték meg. Az apró zajok, melyek leginkább egy magassarkú lábbeli hangjához voltak hasonlíthatók, egyre élesebben kivehetőbbek voltak, ahogy a zaj tulajdonosa egyre közelebb ért a pulthoz. "A villámkezű!" - suttogta egy női hang a lepusztultnak korántsem nevezhető Kantin egyik homályos sarkából. A pult előtt megálló járókeretes, magas, jó felépítésű férfit kurta fejbiccentéssel üdvözölte a csapos. Régóta ismerték már egymást. "Ez?!" - hallatszott egy másik, a nőinél sokkalta gúnyosabb hang. - "Hiszen járni is alig tud..." "Majd meglátjuk, Öregharcos" - intette csendre a nő az előtte szólót. Chapter 5 Az Öreg Harcos - Első rész - - Messze van még? - Nem sokára ott vagyunk, légy türelemmel! A hosszú, kanyargós folyómederben két férfi bakancs cuppogásának a hangja törte meg a nyugalmas éjszaka némaságát. Abszurdia kellemes, lágy szellővel kísérte útján a két jövevényt, s megkímélte őket az évszakra oly' jellemző fülledt, párás levegőtől. A kiszáradt folyómeder esőért kiáltott, ám hónapokig még hiába: csupán néhány szárazságtűrő növény emlékeztette az embert itt arra, hogy esetenként azért csapadék is előfordul a környéken. Ráadásul az se most, amikor a bolygó ilyen közel járt a Naphoz. Donát megállt egy pillanatra, megtörölte a homlokát, s elővette félig már porzó kulacsát. Szemével folyamatosan az előrébb haladó férfit figyelte, aki társa pihenésére ügyet sem vetve csak lépkedett tovább, monotonul, ütemesen. Donát megköszörülte a torkát, mintegy jelezve, hogy lemaradt, ám Frenkie továbbra sem állt meg, csupán megigazította a kezében tartott shotit, s folytatta az utat tovább. "Én vagyok az idősebb, majd akkor állunk meg, ha én azt mondom" - Donát elhúzta a száját, mikor fogta a gondolatot, de választás híján nekiindult újra. - Frenkie! - a hangját elnyelte a sötétség. "A franc essen bele" - gondolta magában Donát, s megrázta a fejét. Lassan 21 éve volt az Abszurdián, de még mindig csak a gondolatok fogásáig jutott. "Vajon hány év kell még...?!" - bosszankodott, s felgyorsította lépteit. Frenkie - talán csak makacsságból, talán mert tényleg nem hallotta szavait - továbbra is társát figyelmen kívül hagyva haladt előre, mígnem Donát beérte, s bosszús hangon megszólította újra: - Frenkie, az isten szerelmére, nem pihenhetnénk?! - Majd később. Ez veszélyes környék. - Tegnap a kocsmában egy percig sem mondtad, hogy veszélyes lesz... - Az tegnap volt. Be voltam rúgva. Donát ennyiben hagyta, nem mintha nem lett volna csattanós válasza, de Frenkie jó néhány évvel idősebb volt, így bölcsebbnek tűnt tartani a száját. - Mondd csak, mi késztet valakit arra, hogy ennyire távol éljen a civilizációtól, a semmi közepén? - a kérdés már azóta foglalkoztatta, mióta neki indultak gyalog a lepusztult sivatagnak. Frenkie bosszúsan fújtatott, s Donát érezte, amint gondolatai forronganak. Jó néhány másodpercnyi néma csend után azonban a harag elült, s Frenkie felnézett. - Vannak emberek, akik túl különlegesek ahhoz, hogy velünk éljenek - válaszolta végül. - Miért, mi tud ő, amit Én nem? - nézett kíváncsian Donát Frenkie-re. Frenkie megtorpant, és méltóságteljesen ránézett társára. - Nem az a lényeg, hogy mit tud... hanem hogy mit élt át. Te még fiatal vagy, nem értheted. - Csak tudnám, miért jön mindenki ezzel - húzta el a száját Donát, majd dühében arrébb rúgott egy szétmorzsolódott követ. - Miért, ő milyen öreg? - Nagyon - vágta el a vitát Frenkie. - És ettől azt hiszi, már is igaza lesz?! - jött a dühös válasz. A szavakat néma csend követte, ám Donát így is "hallotta" Frenkie válaszát. "Nem hiszi. Tudja." Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Hatalmas lett Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. LOL! Oldie a nagy varázsló. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Frenkie és a shoti Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Nagyon jó lett! Frenkie és Donát - jó kis páros. frenkie: egyébként most már érdekelne, miért írod kis e-vel a neved. Ha megszólítalak írásban, mindig zavar egy kicsit, hogy egy nevet így írjak le, de aztán csak abban maradok magammal, hogy így van a neved. De ha esetleg megváltoztadnád - Donát névújítása alkalmából -, az lenne a legjobb. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Nagyon jó lett! Frenkie és Donát - jó kis páros. frenkie: egyébként most már érdekelne, miért írod kis e-vel a neved. Ha megszólítalak írásban, mindig zavar egy kicsit, hogy egy nevet így írjak le, de aztán csak abban maradok magammal, hogy így van a neved. De ha esetleg megváltoztadnád - Donát névújítása alkalmából -, az lenne a legjobb. Kis 'f' -el nem? Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Kis 'f' -el nem? Ja igen, persze Válasz
orki Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Várjuk a folytatást! Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Nagyon jó lett Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Ennyire frappánsan még senki nem írt véleményt rólam.Nagyon jó lett(és igaz). Pildi:Fogalmam sincs miért írom kicsivel.Amikor anno kitaláltam ezt a nicknevet(a VV3-ban szereplő csávótól nyúltam le) csak úgy beírtam aztán így maradt.De nem zavar mert csak egy nicknév.Azt észrevettem, hogy páran nagy kezdőbetűvel arják.De igazad van itt az ideje váltani. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Le a kalappal Donát. Ezek marha jók! Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Köszi, örülök, hogy elolvastad Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.