pb69 Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 29. Akkor majd ráhagyom pb-re, hogy dumáljon helyettem is. Pont rám? De megtisztelő, hogy egyáltalán eszedbe jutottam ilyen kontextusban. Amúgy hiába tennéd, mert ha szavanként írnám a hozzászólásokat is jó sok évbe telne mire megközelítenélek. Ja és természetesen én is gratulálok! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 29. Köszi! Hát, te vagy itt még mellettem az, aki a hozzászólásait rendszeresen kisregények formájában tálalja. Ha valaki karakterszámban utol tud érni, az te vagy. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
R2-D2 Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 29. :45: Azért ez fura, hogy egy klón aratja le az eredetije babérjait... De azért persze részemről is gratula... -------------------------------------- (a lista harmadik helyére viszont nagyon nem jó pillantani ) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 29. Így jár az, aki egy film miatt elhagyja a bolygót. Hát nem. Pláne, hogy ma találtam meg ezt: 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. November 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 13. Ránéztem az aktivitás listára és örömmel konstatáltam, hogy immár az előkelő top 20-ban vagyok! Jó itt lenni! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. November 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 13. Mostanában igen aktív vagy az tény. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. November 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 13. Mostanában igen aktív vagy az tény. Igen, voltam 1 hetet szabin a múlt hónapban és most a héten is. Volt, hogy 30 hsz- em volt egy nap! Az nem rossz, az átlag 2,3 hoz képest. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Eszter Hozzászólás ideje: 2015. November 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 14. Így jár az, aki egy film miatt elhagyja a bolygót. Hát nem. Pláne, hogy ma találtam meg ezt: Azt akarjátok ezzel mondani, hogy elhagyott az apám? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. November 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 14. (szerkesztve) Jaj Eszter! Biztos nem hagyott el. Egyébként írtam a Jedirendre csak nem jeleníti meg a cikket. Szerkesztve: 2015. November 14. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Eszter Hozzászólás ideje: 2015. November 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 14. Jaj Eszter! Biztos nem hagyott el. Egyébként írtam a Jedirendre csak nem jeleníti meg a cikket. ?: Mindjárt ránézek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Kiváncsiságból ránéztem a napi számlálóra. Tuti, hogy még sosem volt 97-hsz-em egy nap. Volt pörgés! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. De lehet, hogy volt. Mondjuk valamelyik kvízen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
DarthKirk Hozzászólás ideje: 2015. November 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 29. Sziasztok Pár perce regisztráltam, és úgy gondoltam, illik köszönni és bemutatkozni a már itt lévőknek. Amint az avatáromból és a nick-emből is látható, nem vagyok tisztán SW-s, a szívem inkább a Star Trekhez húz már évtizedek óta, de szeretem a hat SW-filmet is, és legalább olyan izgalommal várom a hetediket, mint jövőre fogom a 13. ST-filmet. A nick-em fiúra utal, de nőből készültem, egyszerűen csak nem tudtam mit kitalálni, ami ötvözi mindkét univerzumot. Szeretném, ha látnák, hogy a két univerzum lakói nem utálják egymást, hanem bizony időnként átjárnak egymáshoz szomszédolni Hosszú és eredményes életet mindenkinek, az Erő legyen veletek! \\// 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. November 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 29. Üdvözlet nekednek Kirk kapitány(nő). Dzséjt biztos boldog lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2015. November 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 29. Üdv, a Star Trek-rajongással nem vagy egyedül a fórumon. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2015. November 29. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 29. Üdv a fórumon! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
pb69 Hozzászólás ideje: 2015. November 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 29. Üdv az oldalon és fórumon! Akkor tovább bővül a Darth-ok köre. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
DarthKirk Hozzászólás ideje: 2015. November 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 29. Köszönöm, nagyon kedvesek vagytok Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. November 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 29. Üdv itt. Jó egy újabb Trekkie-t üdvözölni a körünkben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
DarthKirk Hozzászólás ideje: 2015. November 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 29. Szia, Dzséjt Te még nem ismersz engem, de én lelkes olvasód vagyok ám már évek óta. Eljött az ideje, hogy kölcsönös legyen az ismeretség Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. November 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 29. Hoppá! 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2015. November 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 29. Üdv itt! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2015. November 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 29. "Welcome, young DarthKirk!" Üdvözöllek a fórumon, érezd jól magad köztünk! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
DarthKirk Hozzászólás ideje: 2015. November 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 29. Köszönöm Pildi, az avatárodat te rajzoltad? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2015. November 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 29. Igen, még évekkel ezelőtt. Ez az avatarom a regisztrációm óta, és nem is tervezem megváltoztatni, mert legalább ez emlékeztet rá, hogy régen mennyire szerettem rajzolni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
DarthKirk Hozzászólás ideje: 2015. November 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 29. Nagyon jól sikerült, tetszik. Szerintem folytatnod kellene a rajzolást Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2015. November 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 29. Szia DarthKirk! Örülök, hogy regisztráltál! Szuper volt a bemutatkozásod és nekem is sikerült új infóval szolgálnod. Nem tudtam, hogy hölgy vagy. "Ez engem is meglepett, de kellemesen." by Palpatine Köszöntelek én is ezen a remek fórumon! Üdv: Darth Riddick, alias The Doctor, alias PatrickJane Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2015. November 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 29. Nagyon jól sikerült, tetszik. Szerintem folytatnod kellene a rajzolást Köszi. Sajnos mostanában nem fér bele az időmbe, de mivel a biciklizéshez hasonlóan ezt sem lehet elfelejteni, majd még később visszatérek hozzá. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. November 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 29. Szia, Dzséjt Te még nem ismersz engem, de én lelkes olvasód vagyok ám már évek óta. Eljött az ideje, hogy kölcsönös legyen az ismeretség Hoppá! Ezt örömmel olvasom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
DarthKirk Hozzászólás ideje: 2015. November 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 29. (szerkesztve) Szia, "druszám"! Köszönöm neked is Remélem, fogunk még jókat beszélgetni, bár most már itt nagyon bele fogok vegyülni a tömegbe Nem tudtad, hogy nőből vagyok?? Jéééééé... Pildi, feltétlenül szakíts rá időt, én csak bátorítani tudlak erre Dzséjt, én meg annak örülök, hogy ezek szerint a magyar Trekkie-k mégsem olyan kevesen vannak, hogy valaki ne maradjon ismeretlen egy másik számára Sok mindenben osztom a véleményedet a Trekkel kapcsolatban anélkül, hogy vakon követnélek Szeretem a saját fejem használni, ha már idenőtt a nyakamra Szerkesztve: 2015. November 29. - DarthKirk Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.